Ухвала
від 10.11.2014 по справі 808/7728/14
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

10 листопада 2014 року Справа № 808/7728/14 м. Запоріжжя Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Сацький Роман Вікторович, перевіривши матеріали адміністративного позову

за позовною заявою: Державної податкової інспекції у Ленінському районі м. Запоріжжя Головного управління Міндоходів у Запорізькій області

до: Товариства з обмеженою відповідальністю «Виробниче об'єднання «Таврійський промисловий комбінат»

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: ОСОБА_1

про: припинення юридичної особи

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружного адміністративного суду надійшла вказана позовна заява.

За правилами ст.107 КАС України суддя після одержання позовної заяви з'ясовує, чи належить позовну заяву розглядати в порядку адміністративного судочинства.

Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб'єктом владних повноважень. Зазначений спір згідно із ст.17 КАС України належить до юрисдикції адміністративних судів та має розглядатися у порядку адміністративного судочинства.

Судом встановлено, що позивачем був дотриманий передбачений строк звернення до суду, визначений ст.99 КАС України.

Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Крім того, відповідно до ч. 2 ст. 53 КАС України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з ініціативи суду.

Так суддею встановлено, що рішення у справі може вплинути на права або обов'язки засновників відповідача, а отже суд вважає за необхідне залучити їх до участі у справі як третіх осіб на стороні відповідача, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

З огляду на викладене, суд вважає за необхідне призначити судове засідання, з викликом сторін, та витребувати у сторін всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі.

Враховуючи вищевикладене та керуючись статтями 17, 18, 22, 99, 107, пунктом 4 частини 1 статті 121, статтями 160, 165 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження у справі № 808/7728/14, закінчити підготовче провадження та призначити судове засідання 21 листопада 2014 року, яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в о 11 год. 00 хв. Справа розглядатиметься одноособово суддею Сацьким Р.В.

2. Залучити до участі у справі у якості третьої особи на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору:

- ОСОБА_1 (АДРЕСА_1).

3. Запропонувати:

позивачу: подати до початку судового засідання: довіреність на представника, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на дату розгляду справи; відомості про засновників товариства-відповідача; довідку про відсутність податкової заборгованості перед бюджетом у відповідача на дату розгляду справи, довідку про останню звітність відповідача; свідоцтво про державну реєстрацію відповідача; докази ненадання податкової звітності; належним чином засвідчені копії витребуваних та доданих до позову документів надати у справу, оригінали - для огляду. Також пропонуємо надати позовну заяву в електронному вигляді.

відповідачу: у разі невизнання адміністративного позову подати заперечення проти позову та докази на обґрунтування цих заперечень; довіреність на представника; свідоцтво про державну реєстрацію та статут; докази надання до податкових органів податкової звітності або пояснення про причини її ненадання; належним чином засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали - суду для огляду.

третій особі: у разі невизнання адміністративного позову подати заперечення проти позову та докази на обґрунтування цих заперечень; довіреність на представника.

4. Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

5. У судове засідання викликати повістками осіб, які беруть участь у справі. Явку сторін у судове засідання визнати обов'язковою. У разі неможливості прибути у судове засідання сторін, або їх представників, пропонуємо подати клопотання про розгляд справи без участі представника.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя Р.В. Сацький

21 листопада 2014 року 11:00

Дата ухвалення рішення10.11.2014
Оприлюднено16.12.2014
Номер документу41847539
СудочинствоАдміністративне
Суть: припинення юридичної особи

Судовий реєстр по справі —808/7728/14

Постанова від 25.12.2014

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Сацький Роман Вікторович

Ухвала від 25.12.2014

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Сацький Роман Вікторович

Ухвала від 10.11.2014

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Сацький Роман Вікторович

Ухвала від 21.11.2014

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Сацький Роман Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні