Постанова
від 09.12.2014 по справі 813/7617/14
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2; e-mail: inbox@adm.lv.court.gov.ua; тел.: (032)-261-58-10

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

09 грудня 2014 року                                                                                 № 813/7617/14

Львівський окружний адміністративний суд, у складі судді Кухар Н.А., розглянувши в порядку скороченого провадження в м.Львові адміністративну справу за позовом Дрогобицької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Львівській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «ДАК-Україна» про припинення юридичної особи, -

в с т а н о в и в :

Скорочене провадження у справі відкрито 11.11.2014 р.

Копію ухвали суд направляв ТзОВ «Торговий дім «ДАК-Україна», проте кореспонденція була повернена поштовим відділенням із відміткою «за закінченням терміну зберігання». Відповідно до ч.8 ст. 35 КАС України вважається, що повістку вручено юридичній особі, якщо вона доставлена за адресою, внесеною до відповідного державного реєстру, або за адресою, яка зазначена її представником, і це підтверджується підписом відповідної службової особи. Протягом встановленого ст. 183-2 КАС України строку жодних заперечень проти позову не подано.

Згідно витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на 22.04.2014 року ТзОВ «Торговий дім «ДАК-Україна» зареєстровано за адресою 82100, Львівська область, м.Дрогобич, вул.Гайдамацька, буд.22.

ТзОВ «Торговий дім «ДАК-Україна» не подає податкову звітність з 2012 р. по даний час. Заборгованості перед бюджетом ТзОВ «Торговий дім «ДАК-Україна» немає, що підтверджується довідкою ДПІ про відсутність заборгованості.

При зверненні до суду позивач керується нормами ст.20 Податкового кодексу України.

Розглянувши подані позивачем документи і матеріали, з'ясувавши фактичні обставини справи, оцінивши докази, Суд вважає, що позовні вимоги слід задовольнити в порядку скороченого провадження.

Керуючись ст.ст. 17-19, 94, 160-163, 183-2, 186, 254 Кодексу адміністративного судочинства України, –

ПОСТАНОВИВ:

1. Позов задовольнити повністю.

2. Припинити юридичну особу – Товариство з обмеженою відповідальністю ««Торговий дім «ДАК-Україна», ЄДРПОУ 33861274).

3. Копію постанови суду, після набрання нею законної сили, направити державному реєстратору за місцем державної реєстрації відповідача для внесення до ЄДР запису про судове рішення щодо припинення юридичної особи.

Постанова виконується негайно відповідно до п. 9 ст. 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України.

Постанова може бути оскаржена сторонами до Львівського апеляційного адміністративного суду. Постанова може бути оскаржена в апеляційному порядку також іншими особами у зв'язку з тим, що суд вирішив питання про їхні права, свободи, інтереси чи обов'язки.

Апеляційна скарга подається до адміністративного суду апеляційної інстанції через Львівський окружний адміністративний суд. Апеляційна скарга подається протягом десяти днів з дня отримання копії постанови.

Постанова, крім випадків її оскарження в апеляційному порядку, є остаточною.

Постанова набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку не було подано. У разі подання апеляційної скарги постанова, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження. Якщо строк апеляційного оскарження буде поновлено, то вважається, що постанова суду не набрала законної сили.

Суддя                                                             Кухар Н.А.

Дата ухвалення рішення09.12.2014
Оприлюднено16.12.2014
Номер документу41850328
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —813/7617/14

Постанова від 09.12.2014

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кухар Наталія Андріївна

Ухвала від 11.11.2014

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кухар Наталія Андріївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні