Ухвала
від 18.12.2014 по справі 922/5646/14
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

про порушення провадження у справі про банкрутство

(підготовче засідання)

"18" грудня 2014 р.Справа № 922/5646/14

Господарський суд Харківської області у складі:

судді Усатого В.О.

при секретарі судового засідання Мазуренко А.О.

розглянувши заяву ТОВ "Клінінгова компанія "Бревіс", м. Харків про визнання банкрутом ТОВ "Клінінгова компанія "Бревіс", м. Харків , код ЄДРПОУ 38773963 за участю :

представника боржника - Котляр О.Б., дов. від 01.12.2014 р.,

голови ліквідаційної комісії - Брік С.В.

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою суду від 08.12.2014 р. прийнято заяву ТОВ "Клінінгова компанія "Бревіс" про порушення справи про його банкрутство до розгляду, призначено підготовче засідання по справі на 18.12.2014 р.

В судовому засіданні 18.12.2014 р. голова ліквідаційної комісії заяву про банкрутство ТОВ "Клінінгова компанія "Бревіс" обґрунтовала тим, що загальними зборами ТОВ "Клінінгова компанія "Бревіс" прийнято рішення про ліквідацію боржника, призначено ліквідаційну комісію (ліквідатора) та встановлено двохмісячний термін для пред'явлення претензій кредиторів з дня опублікування оголошення про ліквідацію підприємства. Ліквідаційною комісією розглянуто вимоги кредиторів, проведено інвентаризацію майнових активів підприємства. За наслідками проведеної роботи було встановлено, що активів боржника недостатньо для погашення кредиторської заборгованості. На підставі цього було прийнято рішення про звернення до господарського суду з заявою про визнання боржника банкрутом та призначення ліквідатором голову ліквідаційної комісії Брік С.В.

Заслухавши в даному судовому засіданні голову ліквідаційної комісії, розглянувши надані документи, суд вважає за необхідне порушити провадження, ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів та призначити судове засідання, на якому буде вирішено питання щодо подальшої процедури банкрутства боржника.

Керуючись ст. 86 ГПК України, ст.ст. 1, 16 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом",

УХВАЛИВ:

1. Порушити провадження у справі про банкрутство ТОВ "Клінінгова компанія "Бревіс", м. Харків, код ЄДРПОУ 38773963.

2. . Протягом дії мораторію на задоволення вимог кредиторів:

- забороняється стягнення на підставі виконавчих та інших документів, що містять майнові вимоги, у тому числі на предмет застави, за якими стягнення здійснюється в судовому або в позасудовому порядку відповідно до законодавства, крім випадків перебування виконавчого провадження на стадії розподілу стягнутих з боржника грошових сум (у тому числі одержаних від продажу майна боржника), перебування майна на стадії продажу з моменту оприлюднення інформації про продаж, а також у разі звернення стягнення на заставлене майно та виконання рішень у немайнових спорах;

- забороняється виконання вимог, на які поширюється мораторій;

- не нараховується неустойка (штраф, пеня), не застосовуються інші фінансові санкції за невиконання чи неналежне виконання зобов'язань із задоволення всіх вимог, на які поширюється мораторій;

- зупиняється перебіг позовної давності на період дії мораторію;

- не застосовується індекс інфляції за весь час прострочення виконання грошового зобов'язання, три проценти річних від простроченої суми тощо.

Мораторій на задоволення вимог кредиторів застосовується до вимог кредиторів щодо відшкодування збитків, що виникли через відмову боржника від виконання правочинів (договорів) у процедурі санації, у порядку, передбаченому цим Законом.

Дія мораторію на задоволення вимог кредиторів не поширюється на вимоги поточних кредиторів; на виплату заробітної плати та нарахованих на ці суми страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне та інше соціальне страхування; відшкодування шкоди, заподіяної здоров'ю та життю громадян; на виплату авторської винагороди, аліментів, а також на вимоги за виконавчими документами немайнового характеру, що зобов'язують боржника вчинити певні дії чи утриматися від їх вчинення.

Дія мораторію не поширюється на задоволення вимог кредиторів у разі одночасного задоволення вимог кредиторів у процедурі розпорядження майном керуючим санацією згідно з планом санації або ліквідатором у ліквідаційній процедурі в порядку черговості, встановленому цим Законом.

4. Призначити судове засідання на 05 січня 2015 р. о(об) 11:40 м.Харків, пл.Свободи 5, Держпром 8-й під'їзд, к. 308 .

5. Ухвалу направити боржнику, Дзержинському районному суду м.Харкова, Дзержинському ВДВС Харківського МУЮ, ДПІ у Дзежинському районі м.Харкова ГУ Міндоходів Харківської області, державному реєстратору.

Суддя Усатий В.О.

Дата ухвалення рішення18.12.2014
Оприлюднено24.12.2014

Судовий реєстр по справі —922/5646/14

Ухвала від 20.02.2015

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 09.02.2015

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 02.03.2015

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Постанова від 04.03.2015

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 19.02.2015

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 19.02.2015

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Постанова від 05.01.2015

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 18.12.2014

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

Ухвала від 08.12.2014

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні