Постанова
від 30.12.2014 по справі 819/2946/14-а
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(у порядку скороченого провадження)

Справа № 819/2946/14-a

30 грудня 2014 р.м. Тернопіль

Тернопільський окружний адміністративний суд, в складі головуючого судді Мартиць О.І. розглянувши у скороченому провадженні в місті Тернополі адміністративну справу за позовною заявою Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Тернопільській області до товариства з обмеженою відповідальністю "Українська дистриб'юторська група" про припинення юридичної особи, -

В С Т А Н О В И В:

Тернопільська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Тернопільській області звернулася до суду з позовною заявою до товариства з обмеженою відповідальністю "Українська дистриб'юторська група" про припинення юридичної особи у зв'язку з неподанням протягом року органам доходів і зборів податкових декларацій, документів фінансової звітності, що згідно ч.2 ст.38 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" є підставою для постановлення судового рішення щодо припинення юридичної особи.

Дослідивши матеріали справи, оцінивши подані докази в їх сукупності, суд приходить до висновку, що позовні вимоги підлягають до задоволення, оскільки судом встановлено факт неподання відповідачем товариством з обмеженою відповідальністю "Українська дистриб'юторська група" більше одного року до позивача - Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Тернопільській області, на обліку якої воно перебуває як платник податків, податкових декларацій, документів фінансової звітності відповідно до закону, що є підставою для припинення юридичної особи.

Керуючись ст.ст.2,6,7,72,86,122,160-163 КАС України, суд,

П О С Т А Н О В И В:

Позов задовольнити.

Припинити юридичну особу товариства з обмеженою відповідальністю "Українська дистриб'юторська група" (46000, вул. Подільська, будинок 38-А, м. Тернопіль, Тернопільська область, ідентифікаційний код 38248435).

Копію постанови направити сторонам по справі та державному реєстратору реєстраційної служби Тернопільського міського управління юстиції Тернопільської області.

Постанова суду, прийнята у порядку скороченого провадження виконується негайно.

Постанова суду набирає законної сили у порядку, встановленому ст.254 КАС України.

Постанова суду за результатами скороченого провадження може бути оскаржена до Львівського апеляційного адміністративного суду через Тернопільський окружний адміністративний суд. Строк для подання апеляційної скарги обчислюється з моменту отримання копії постанови.

Постанова, прийнята у скороченому провадженні, крім випадків її оскарження в апеляційному порядку, є остаточною.

          Головуючий суддя                                                                      Мартиць О.І.

          копія вірна:

          Суддя                                                                                           Мартиць О.І.

Дата ухвалення рішення30.12.2014
Оприлюднено06.01.2015
Номер документу42041549
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —819/2946/14-а

Постанова від 30.12.2014

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Мартиць О.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні