Ухвала
від 10.12.2014 по справі а165/13-06
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про призначення судового засідання

10 грудня 2014 року           А165/13-06

Суддя Київського окружного адміністративного суду Терлецька О.О., розглянувши заяву про видачу дубліката виконавчого листа у справі та поновлення пропущеного строку

за позовом           Управління Пенсійного фонду України у Макарівському районі Київської області

до           Бишівського споживчого товариства          

про стягнення заборгованості,

В С Т А Н О В И В:

У 2006 році до господарського суду Київської області звернулось Управління Пенсійного фонду України у Макарівському районі Київської області з позовом до Бишівського споживчого товариства          про стягнення заборгованості.

Постановою господарського суду Київської області від 05.06.2006 року, яка набрала законної сили, вказаний адміністративний позов задоволено.

24.11.2014 року до суду надійшла заява від Управління Пенсійного фонду України у Макарівському районі Київської області про видачу дубліката виконавчого листа та поновлення пропущеного строку його пред'явлення до виконання.

28.11.2014 року господарським судом Київської області справу № А165/13-06 було направлено на адресу Київського окружного адміністративного суду для розгляду заяви Управління Пенсійного фонду України у Макарівському районі Київської області про видачу дубліката виконавчого листа та поновлення пропущеного строку його пред'явлення до виконання.

Відповідно до приписів частини першої статті 260 Кодексу адміністративного судочинства України, замість втраченого оригіналу виконавчого листа адміністративний суд, який видав виконавчий лист, за заявою стягувача або поданням державного виконавця може видати його дублікат.

Згідно з частиною другою статті 260 Кодексу адміністративного судочинства України, суд розглядає заяву (подання) про видачу дубліката в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням стягувача або державного виконавця, що звернулися із заявою (поданням), та осіб, які беруть участь у справі.

Відповідно до приписів частини першої статті 261 Кодексу адміністративного судочинства України, стягувачам, які пропустили строк для пред'явлення виконавчого листа до виконання з причин, визнаних судом поважними, пропущений строк може бути поновлено.

Разом з цим, згідно з частиною третьою статті 261 Кодексу адміністративного судочинства України, суд розглядає заяву про поновлення пропущеного строку в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням осіб, які беруть участь у справі.

Зважаючи на те, що частиною третьою статті 261 Кодексу адміністративного судочинства України передбачені скорочені строки розгляду питання про поновлення строку для пред'явлення виконавчого листа до виконання, суд вважає за необхідне застосувати винятковий засіб надсилання особам, які беруть участь у справі, судових повідомлень – засобами телефонного зв'язку, а уразі їх відсутності – телеграмами.

Керуючись статтями 165, 263 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

у х в а л и в:

1. Призначити розгляд заяви Управління Пенсійного фонду України у Макарівському районі Київської області про видачу дубліката виконавчого листа та поновлення пропущеного строку його пред'явлення до виконання у справі № А165/13-06 у судовому засіданні, яке відбудеться 17 грудня 2014 року о 13:45 год.           у приміщенні Київського окружного адміністративного суду за адресою: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 10 поверх.

2. Викликати для участі в судовому засіданні сторони (їх представників).

3. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя                                                                                 Терлецька О.О.

СудКиївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення10.12.2014
Оприлюднено06.01.2015
Номер документу42049888
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —а165/13-06

Ухвала від 10.12.2014

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Терлецька О.О.

Постанова від 05.06.2006

Господарське

Господарський суд Київської області

Короткевич О.Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні