Ухвала
від 30.12.2014 по справі 820/5790/14
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004, м. Харків, вул. Мар'їнська, 18-Б-3, inbox@adm.hr.court.gov.ua У Х В А Л А

"30" грудня 2014 р. № 820/5790/14

Харківський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Рубан В.В., розглянувши в порядку письмового провадження в приміщенні Харківського окружного адміністративного суду заяву Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття в особі Первомайського міськрайонного центру зайнятості про виправлення описки в постанові суду та виконавчому листі по адміністративній справі за позовом Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття в особі Первомайського міськрайонного центру зайнятості до Виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області про стягнення заборгованості ,-

В С Т А Н О В И В:

Фонд загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття в особі Первомайського міськрайонного центру зайнятості звернувся до Харківського окружного адміністративного суду з заявою, в якій просив суд: внести до виконавчого документу код боржника 25175137.

17 червня 2014 року прийнято постанову Харківського окружного адміністративного суду у справі за адміністративним позовом Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття в особі Первомайського міськрайонного центру зайнятості до Виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області про стягнення заборгованості, якою адміністративний позов Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття в особі Первомайського міськрайонного центру зайнятості до Виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області про стягнення заборгованості задоволено; стягнуто з відповідача Виконавчого комітету Первомайської міської ради (64102, м. Первомайський, Харківська область, просп. 40 років Перемоги, 1, р/р 35417000103613, МФО 0851011 Первомайський ГУДКСУ в Харківській області) на користь Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття в особі Первомайського міськрайонного центру зайнятості (64107, вул. Харківська, 66, м. Первомайський, Харківська область) незаконно виплачені кошти ОСОБА_2 з вини роботодавця у сумі 15448,06 грн. (п'ятнадцять тисяч чотириста сорок вісім грн. 06 коп.).

В зазначеній постанові та виконавчому листі не зазначений ідентифікаційний код суб'єкта господарської діяльності боржника Виконавчого комітету Первомайської міської ради, а саме: код ЄДРПОУ 25175137.

Відповідно до ст. 169 Кодексу адміністративного судочинства України суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження. У разі якщо для внесення виправлень суд визнає за необхідне провести судове засідання за присутності осіб, які беруть участь у справі, ці особи повідомляються про день, час і місце засідання. Неприбуття в судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені, не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

Відповідно до ст. 259 Кодексу адміністративного судочинства України виконавчий лист має відповідати вимогам до виконавчого документа, встановленим Законом України "Про виконавче провадження".

Суд, який видав виконавчий лист, може за заявою стягувача або боржника виправити помилку, допущену при його оформленні або видачі, або визнати виконавчий лист таким, що не підлягає виконанню, та стягнути на користь боржника безпідставно одержане стягувачем за виконавчим листом.

Суд розглядає заяву в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням стягувача та боржника і постановляє ухвалу. Неприбуття у судове засідання стягувача і боржника, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду, не перешкоджає судовому розгляду. До розгляду заяви суд має право своєю ухвалою зупинити стягнення за виконавчим листом, а також витребувати виконавчий лист.

Перевіривши матеріали справи, суд дійшов до висновку про необхідність вказати в постанові та виконавчому листі ідентифікаційний код суб'єкта господарської діяльності боржника Виконавчого комітету Первомайської міської ради, а саме: код ЄДРПОУ 25175137.

Враховуючи наведене, керуючись ст. ст. 160, 165, 167, 169, 186, 254, 259 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Заяву Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття в особі Первомайського міськрайонного центру зайнятості про виправлення описки в постанові суду та виконавчому листі по адміністративній справі за позовом Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття в особі Первомайського міськрайонного центру зайнятості до Виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області про стягнення заборгованості задовольнити.

Виправити описку, допущену в постанові суду та виконавчому листі від 17 червня 2014 року, вказати ідентифікаційний код боржника Виконавчого комітету Первомайської міської ради, а саме: код ЄДРПОУ 25175137.

Апеляційна скарга подається до адміністративного суду апеляційної інстанції через суд першої інстанції, який ухвалив оскаржуване судове рішення протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 КАС України, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Суддя Рубан В.В.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення30.12.2014
Оприлюднено06.01.2015
Номер документу42099885
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —820/5790/14

Ухвала від 30.12.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Рубан В.В.

Ухвала від 30.09.2014

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Шевцова Н.В.

Ухвала від 23.07.2014

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Шевцова Н.В.

Постанова від 17.06.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Рубан В.В.

Ухвала від 23.04.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Рубан В.В.

Ухвала від 01.04.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Рубан В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні