Рішення
від 01.08.2014 по справі 419/776/14-ц
НОВОАЙДАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 419/776/14-ц

Провадження № 2/419/259/2014

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01 серпня 2014 року Новоайдарський районний суд Луганської області

у складі: головуючого - Іванової О.М.

при секретарі - Заходяченко О. В.

за участю: представника позивачів - ОСОБА_1

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в с.м.т. Новоайдар Луганської області цивільну справу за позовною заявою представника позивачів ОСОБА_1 в інтересах ОСОБА_2 та інших до Товариства з обмеженою відповідальністю «Лотуре-Агро» про розірвання договорів оренди земельних ділянок та скасування їх державної реєстрації, -

ВСТАНОВИВ:

Представник позивачів ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Лотуре-Агро» про розірвання договорів оренди земельних ділянок та скасування їх державної реєстрації, посилаючись на те, що позивачі є власниками земельних ділянок, цільове призначення яких - ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які розташовані на території Співаківської сільської ради Новоайдарського району Луганської області. Позивачі ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6 та ОСОБА_7 є спадкоємцями, відповідно: ОСОБА_8 (помер ІНФОРМАЦІЯ_4 року), ОСОБА_9 (померла ІНФОРМАЦІЯ_1 року), ОСОБА_10 (помер ІНФОРМАЦІЯ_2 року) та ОСОБА_11 (померла ІНФОРМАЦІЯ_3 року). На протязі 2006 - 2012 років між власниками земельних ділянок (в тому числі померлими ОСОБА_8, ОСОБА_9, ОСОБА_10, ОСОБА_11.) та відповідачем ТОВ "Лотуре-Агро" укладено договори оренди землі, згідно яких вони передали, а орендар (відповідач) прийняв в строкове платне користування належні позивачам на праві власності земельні ділянки. Договори оренди землі були укладені строком на 10 та 6 років.

Згідно умов вказаних договорів оренди землі, орендар сплачує орендодавцю орендну плату у грошовій або натуральній формі та в розмірі, що становить 1.5 (в договорах, укладених у 2010 - 2012 році - 3) відсотків нормативної грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням індексу інфляції (пункти 3.1 та 9). Виплата орендної плати повинна бути здійснена до 31 грудня щорічно.

Станом на 31 грудня 2013 року відповідач не сплатив позивачам орендну плату за 2013 рік. Крім того, у 2014 році відповідач взагалі не розпочинав сільськогосподарські роботи на орендованій у позивачів землі. На прохання позивачів Співаківська сільська рада звернулася до відповідача з листом, в якому просила виконати умови договорів оренди землі, тобто сплатити позивачам (більшість з яких мешкає в селі Співаківка) належну їм орендну плату за 2013 рік. Однак лист, направлений на юридичну адресу відповідача, вказану у договорах оренди землі, повернувся без відповіді. Виявилося, що відповідач змінив своє місцезнаходження (юридичну адресу), про що свідчить витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Листи, надіслані на нову адресу відповідача, залишилися без відповіді. До цього часу відповідач не виплатив позивачам належну їм орендну плату та не проводить ніяких робіт на орендованій землі. Внаслідок цього погіршується стан земельних ділянок, належних позивачам (відбувається забур'янення, ерозія ґрунту).

Згідно п. 10.3, п. 36, п. 37 Договорів оренди землі дія Договору припиняється шляхом його розірвання за рішенням суду на вимогу однієї із сторін внаслідок невиконання другою стороною обов'язків, передбачених Договором. Так як відповідач не сплачує позивачам орендну плату, вони позбавлені можливості отримувати дохід від належного їм майна, що суттєво впливає на їх матеріальне становище. Через укладені з відповідачем та формально діючі договори оренди землі позивачі не можуть будь-яким чином розпорядитися своїм майном (земельними ділянками). Так як відповідач не реагує на звернення позивачів, вони вимушені звернутися до суду за захистом своїх прав на володіння, користування та розпорядження своїм майном, використавши право на звернення до суду з позовом про розірвання договорів оренди землі. Представник позивачів просив розірвати укладені між позивачами та відповідачем договори оренди земельних ділянок та скасувати їх державну реєстрацію.

У судовому засіданні представник позивачів ОСОБА_1 підтримав позовні вимоги, просив їх задовольнити.

Представник відповідача Гусар І. О. у судове засідання не з`явився, надав суду письмову заяву про розгляд справи за його відсутності, заперечень щодо заявлених позовних вимог суду не надав.

Заслухавши пояснення представника позивачів, допитавши свідків ОСОБА_13, ОСОБА_14, дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку про те, що заявлені вимоги обґрунтовані та підлягають задоволенню з наступних підстав.

Судом встановлені такі факти та відповідні їм правовідносини.

Відповідно до частини першої статті 14 Конституції України земля є основним національним багатством, що перебуває під особливою охороною держави, яка полягає в забезпеченні раціонального використання земельних ресурсів, збереженні й відтворенні родючості грунтів, захисті їх від псування і забруднення, реалізації громадянами, юридичними особами та державою їхніх прав власності та землекористування відповідно до закону. Захист прав і законних інтересів громадян, юридичних осіб та держави в земельних і пов'язаних із ними майнових правовідносинах належить судам.

Судовим розглядом встановлено, що позивачі є власниками земельних ділянок, цільове призначення яких - ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які розташовані на території Співаківської сільської ради Новоайдарського району Луганської області. Позивачі ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6 та ОСОБА_7 є спадкоємцями, відповідно, ОСОБА_8 (помер ІНФОРМАЦІЯ_4 року), ОСОБА_9 (померла ІНФОРМАЦІЯ_1 року), ОСОБА_10 (помер ІНФОРМАЦІЯ_2 року) та ОСОБА_11 (померла ІНФОРМАЦІЯ_3 року). На протязі 2006 - 2012 років між власниками земельних ділянок (в тому числі померлими ОСОБА_8, ОСОБА_9, ОСОБА_10, ОСОБА_11.) та відповідачем ТОВ "Лотуре-Агро" укладено договори оренди землі сільськогосподарського призначення строком на 10 та 6 років для вирощування товарної сільськогосподарської продукції, які зареєстровані у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено відповідні записи (а.с. 42-57, 141-252 Т.1, а.с. 1-255 Т.2, а.с. 1-122 Т.3).

Згідно вказаних договорів, позивачі передали, а орендар прийняв в строкове платне користування належні позивачам на праві власності земельні ділянки.

Відповідно пунктів 3.1 та 9. умов вказаних договорів оренди землі, орендар сплачує орендодавцю орендну плату у грошовій або натуральній формі та в розмірі, що становить 1.5 (в договорах, укладених у 2010 - 2012 році - 3) відсотків нормативної грошової оцінки земельної ділянки з урахуванням індексу інфляції. Виплата орендної плати повинна бути здійснена до 31 грудня щорічно.

Тобто, умовами договорів оренди земельних ділянок визначено форму, розмір, строки орендної плати та відповідальність за її прострочення.

Земельні ділянки, які є предметом оспорюваних договорів оренди, знаходяться у приватній власності орендодавців.

Відповідно до ст. 13 ЗУ «Про оренду землі» договір оренди землі - це договір, за яким орендодавець зобов'язаний за плату передати орендареві земельну ділянку у володіння і користування на певний строк, а орендар зобов'язаний використовувати земельну ділянку відповідно до умов договору та вимог земельного законодавства.

Відповідно до ст. 15 ЗУ «Про оренду землі» однією з істотних умов договору оренди земельної ділянки (землі) є орендна плата із зазначенням її розміру, індексації, форм платежу, строків, порядку її внесення і перегляду та відповідальності за її несплату.

Відповідно до ст. 638 ч. 1 ЦК України істотними умовами договору є умови про предмет договору, умови, що визначені законом як істотні або є необхідними для договорів даного виду, а також усі ті умови, щодо яких за заявою хоча б однієї із сторін має бути досягнуто згоди.

Відповідно до ст. 21 ч. 1 ЗУ «Про оренду землі» розмір, форма і строки внесення орендної плати за землю встановлюються за згодою сторін у договорі оренди.

Статтею 22 ЗУ «Про оренду землі» передбачено, що орендна плата може справлятися у грошовій, натуральній та відробітковій (надання послуг орендодавцю) формах.

Сторони можуть передбачити в договорі оренди поєднання різних форм орендної плати.

Орендна плата за земельні частки (паї) встановлюється, як правило, у грошовій формі. За добровільним рішенням власника земельної частки (паю) орендна плата за земельні частки (паї) може встановлюватися у натуральній формі.

Внесення орендної плати оформлюється письмово, за винятком перерахування коштів через фінансові установи.

Згідно ч. 1 ст. 24 Закону України "Про оренду землі" орендодавець має право вимагати від орендаря, зокрема, використання земельної ділянки за цільовим призначенням згідно з договором оренди, та своєчасної виплати орендної плати.

Судом достовірно встановлено, що сторони, позивачі у справі, та відповідач, при укладенні договорів оренди землі дійшли згоди щодо усіх істотних умов договору даного виду, зокрема, щодо орендної плати, що підтверджується підписами орендодавців та орендаря під умовами договору.

Судовим розглядом та наданими доказами встановлено, що станом на 31 грудня 2013 року відповідач не сплатив позивачам орендну плату за 2013 рік. Крім того, у 2014 році відповідач не розпочинав сільськогосподарські роботи на орендованій у позивачів землі.

Тобто, відповідач фактично порушує умови договору щодо орендної плати та невикористання орендованої землі за її цільовим призначенням, крім того, дані порушення носять систематичний та довгостроковий характер.

На прохання позивачів Співаківська сільська рада звернулася до відповідача з листом, в якому просила виконати умови договорів оренди землі, тобто сплатити позивачам, більшість з яких мешкає в селі Співаківка, належну їм орендну плату за 2013 рік. Однак лист, направлений на юридичну адресу відповідача, вказану у договорах оренди землі, повернувся без відповіді. Виявилося, що відповідач змінив своє місцезнаходження (юридичну адресу), про що свідчить витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Листи, надіслані на нову адресу відповідача, залишилися без відповіді. До цього часу відповідач не виплатив позивачем належну їм орендну плату та не проводить ніяких робіт на орендованій землі (а. с. 31-41 Т.1).

Внаслідок порушення умов договору землі погіршується стан земельних ділянок, належних позивачам (відбувається забур'янення, ерозія ґрунту).

Згідно п. 10.3, п. 36, п. 37 Договорів оренди землі дія Договору припиняється шляхом його розірвання за рішенням суду на вимогу однієї із сторін внаслідок невиконання другою стороною обов'язків, передбачених Договором.

Згідно ч. 1 ст. 32 Закону України "Про оренду землі" на вимогу однієї із сторін договір оренди землі може бути достроково розірваний за рішенням суду в разі невиконання сторонами обов'язків, передбачених ст. 24 та 25 цього Закону та умовами договору, в разі випадкового знищення чи пошкодження об'єкта оренди, яке істотно перешкоджає передбаченому договором використанню земельної ділянки, а також на підставах, визначених Земельним кодексом України та іншими законами України.

Пунктом 36 договорів оренди сторони обумовили, що однією з причин припинення договорів є його припинення шляхом розірвання за рішенням суду на вимогу однієї із сторін у наслідок невиконання другою стороною обов'язків, передбачених договором.

Згідно ч. 2 ст. 651 ЦК України договір може бути розірвано за рішенням суду на вимогу однієї із сторін у разі істотного порушення договору другою стороною та в інших випадках, встановлених договором або законом. Істотним є таке порушення договору другою стороною, коли внаслідок завданої цим шкоди друга сторона значною мірою позбавляється того, на що вона розраховувала при укладенні договору.

Отже, закон пов'язує можливість дострокового розірвання договору за рішенням суду з невиконанням сторонами обов'язків, передбачених укладеним між ними договором.

В даному випадку відповідач істотно порушив свій обов'язок щодо своєчасності справляння орендної плати, через що орендодавці були позбавлені можливості отримати належні їм за договорами грошові кошти, а також через укладені з відповідачем та формально діючі договори оренди землі позивачі не можуть будь-яким чином розпорядитися своїм майном, що є підставою для розірвання договорів оренди та задоволення позовних вимог в повному обсязі.

Так, відповідно до ст. 654 ЦК України зміна або розірвання договору вчиняється в такій самій формі, що й договір, що змінюється або розривається, якщо інше не встановлено договором або законом.

Статтею 202 ЗК України передбачено, що державний реєстр земель складається з двох частин: - книги записів реєстрації державних актів на право власності на землю та на право постійного користування землею, договорів оренди землі із зазначенням кадастрових номерів земельних ділянок; - поземельної книги, яка відповідно до Тимчасового порядку ведення державного реєстру земель містить відомості про земельну ділянку, в тому числі кадастровий план, відомості про державний акт на право власності на землю, державний акт на право постійного користування землею, договір оренди землі та власника, користувача, орендаря (суборендаря) земельної ділянки і формується за допомогою автоматизованої системи державного земельного кадастру (АС ДЗК).

Скасування державної реєстрації права на оренду земельної ділянки (договір оренди) можливе шляхом внесення відповідних записів до Поземельної книги та відомостей до автоматизованої системи державного земельного кадастру.

Підставою для внесення відповідних відомостей - скасування, є рішення суду, відповідно до п. 27 Порядку ведення Поземельної книги, затвердженого постановою КМУ № 1021 від 09.09.2009 року.

Враховуючи вищенаведене, суд приходить до висновку про наявність підстав для задоволення позовних вимог в частині скасування державної реєстрації договорів оренди землі, які є предметом даного спору.

Висновки суду підтверджуються письмовими доказами, дослідженими у судовому засіданні.

Згідно ст. 88 ЦПК України стороні, на користь якої ухвалено рішення, суд присуджує з другої сторони понесені нею і документально підтверджені судові витрати. Позивачі документально підтвердили сплату судового збору при подачі позову до суду (а.с.1 Т.1).

На підставі ст. ст. 16, 317, 368, 651, 654 ЦК України, ст. ст. 13, 15,21-25, 32 «Про оренду землі», керуючись ст. ст. 10, 11, 60, 209, 213-216 ЦПК України, суд, -

ВИРІШИВ:

Позовні вимоги представника позивачів ОСОБА_1 в інтересах ОСОБА_2 та інших до Товариства з обмеженою відповідальністю «Лотуре-Агро» про розірвання договорів оренди земельних ділянок та скасування їх державної реєстрації - задовольнити.

Розірвати договори оренди земельної ділянки та скасувати їх державну реєстрацію:

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_2, щодо земельної ділянки площею 1,9384 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:013:0060, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.12.2010 року за № 041042100041;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_2, щодо земельної ділянки площею 0,4900 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:013:0062, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.12.2010 року за № 041042100042;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_2, щодо земельної ділянки площею 1,8448 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:013:0058, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.12.2010 року за № 041042100039;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_16, щодо земельної ділянки площею 1,4980 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0093, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.12.2010 року за № 041042100014;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_16, щодо земельної ділянки площею 2,3017 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:002:0062, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.12.2010 року за № 041042100038;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_16, щодо земельної ділянки площею 5,5885 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:002:0001, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.12.2010 року за № 041042100013;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_17, щодо земельної ділянки площею 1,9385 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:013:0061, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.12.2010 року за № 041042100046;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_17, щодо земельної ділянки площею 1,8448 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:013:0059, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.12.2010 року за № 041042100045;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_17, щодо земельної ділянки площею 0,4899 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:013:0063, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.12.2010 року за № 041042100043;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_17, щодо земельної ділянки площею 0,7380 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0154, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.12.2010 року за № 041042100044;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_18, щодо земельної ділянки площею 2,4074 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:002:0060, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.12.2010 року за № 041042100012;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_19, щодо земельної ділянки площею 0,6639 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0068, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.12.2010 року за № 041042100022;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_20, щодо земельної ділянки площею 0,6639 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0104, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.12.2010 року за № 041042100023;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_21, щодо земельної ділянки площею 5,0347 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0043, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.12.2010 року за № 041042100035;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_22, щодо земельної ділянки площею 4,2131га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:013:0032, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 26.12.2006 року за №231875/040642100018;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_23, щодо земельної ділянки площею 5,6704 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:015:0021, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 26.12.2006 р. за №231875/040642100024;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_24, щодо земельної ділянки площею 4.4884 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:011:0031, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 26.12.2006 року за №231875/040642100029;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_24, щодо земельної ділянки площею 4,6235 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:011:0030, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 26.12.2006 року за № 231875/040642100028;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_25, щодо земельної ділянки площею 5,0997 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:015:0032, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 26.12.2006 року за №231875/040642100032;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_8, щодо земельної ділянки площею 4,9430 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0037, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 06.03.2007 року за № 231875/040742100036;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_15, щодо земельної ділянки площею 4.4166 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0117, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 06.03.2007 року за № 231875/040742100057;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_26, щодо земельної ділянки площею 4,4166 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0116, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 06.03.2007 року за № 231875/040742100058;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_27, щодо земельної ділянки площею 5,0889 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0031, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 06.03.2007 року за № 231875/040742100014;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_28, щодо земельної ділянки площею 5,1268 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0030, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 06,03.2007 року за № 231875/040742100015;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_29, щодо земельної ділянки площею 5,0564 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0029 , зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 06.03.2007 року за № 231875/040742100003;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_30, щодо земельної ділянки площею 4,2234 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0059, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 06.03.2007 року за № 231875/040742100066;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_31, щодо земельної ділянки площею 4,1452га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0058, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 06.03.2007 року за № 231875/040742100001;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_32, щодо земельної ділянки площею 4,1449 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0081, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 06.03.2007 року за № 231875/040742100030;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_33, щодо земельної ділянки площею 4,3116га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:013:0013, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 06.03.2007 року за № 231875/040742100024;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_34, щодо земельної ділянки площею 4.1044 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0012, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 04.04.2007 року за № 231875/040742100156;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_34, щодо земельної ділянки площею 4,4641га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0011, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 04.04.2007 року за № 231875/040742100132;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_35 , щодо земельної ділянки площею 5,1198 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0042, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 04.04.2007 року за № 231875/040742100134;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_36, щодо земельної ділянки площею 5,4545 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0044, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 04.04.2007 року за № 231875/040742100133;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_37, щодо земельної ділянки площею 4.3951 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:002:0026, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 04.04.2007 року за № 231875/040742100154;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_38, щодо земельної ділянки площею 4,5999 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:002:0020, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 04.04.2007 року за № 231875/040742100149;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_39, щодо земельної ділянки площею 4,3500 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:006:0011, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 04.04.2007 року за № 231875/040742100160;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_40, щодо земельної ділянки площею 4,2214 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0008, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 04.04.2007 року за № 231875/040742100159;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_18, щодо земельної ділянки площею 5,0452га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0046, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 04.04.2007 року за № 231875/040742100169;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_41, щодо земельної ділянки площею 4,8007 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:006:0009, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 04.04.2007 року за №231875/040742100153;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_42, щодо земельної ділянки площею 4.1605 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0017, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 04.04.2007 року за № 231875/040742100135;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_43, щодо земельної ділянки площею 4,6944 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:014:0004, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 04.04.2007 року за № 231875/040742100158;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_44, щодо земельної ділянки площею 4,5341 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:011:0004, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 26.04.2007 року за № 231875/040742100204;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_45, щодо земельної ділянки площею 4,4113 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0025, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 26.04.2007 року за № 231875/040742100197;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_46, щодо земельної ділянки площею 4,0772 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:008:0021, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 26.04.2007 року за № 231875/040742100198;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_19, щодо земельної ділянки площею 2,7876 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:002:0012, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 26.04.2007 року за № 231875/040742100184;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_20, щодо земельної ділянки площею 2,7876 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:002:0013, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 26.04.2007 року за № 231875/040742100188;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_9, щодо земельної ділянки площею 5.3191 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0045, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 26.04.2007 року за № 231875/040742100187;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_47, щодо земельної ділянки площею 4,3914 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:002:0017, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 26.04.2007 року за №231875/040742100185;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_47, щодо земельної ділянки площею 4,3514 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:002:0018, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 26.04.2007 року за № 231875/040742100186;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_48, щодо земельної ділянки площею 5,6704 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:015:0020, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 11.05.2007 року за № 231875/040742100238;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_49, щодо земельної ділянки площею 1,4574 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:006:0024, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 11.05.2007 року за № 231875/040742100262;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_11, щодо земельної ділянки площею 4,7193 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:013:0016, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 11.05.2007 року за № 231875/040742100243;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_50, щодо земельної ділянки площею 3,6896 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:013:0026, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 11.05.2007 року за № 231875/040742100228;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_50, щодо земельної ділянки площею 1,4740 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0145, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 11.05.2007 року за № 231875/040742100266;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_51, щодо земельної ділянки площею 3,6896 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:013:0025, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 11.05.2007 року за № 231875/040742100286;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_51, щодо земельної ділянки площею 1,4795 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0144, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 11.05.2007 року за № 231875/040742100273;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_52, щодо земельної ділянки площею 5.1945 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:002:0005, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 11.05.2007 року за № 231875/040742100261;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_53, щодо земельної ділянки площею 4,3951 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:002:0025, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 11.05.2007 року за № 231875/040742100263;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_47, щодо земельної ділянки площею 1,2137 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:002:0050, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.06.2007 року за № 231875/040742100306;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_39, щодо земельної ділянки площею 1,3919 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0097, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.06.2007 року за № 231875/040742100333;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_41, щодо земельної ділянки площею 1,6062 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0095, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.06.2007 року за № 231875/040742100325;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_36, щодо земельної ділянки площею 1,0751 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:002:0058, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.06.2007 року за № 231875/040742100352;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_35 , щодо земельної ділянки площею 1,7196 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:002:0056, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.06.2007 року за № 231875/040742100353;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_42, щодо земельної ділянки площею 1.4898 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0055, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.06.2007 року за № 231875/040742100354;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_55, щодо земельної ділянки площею 1,4912 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0112, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.06.2007 року за № 231875/040742100317;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_47, щодо земельної ділянки площею 1,1729 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:002:0049, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.06.2007 року за № 231875/040742100307;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_9, щодо земельної ділянки площею 2,2536 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:002:0059, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.06.2007 року за № 231875/040742100305;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_56, щодо земельної ділянки площею 1,4911 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0113, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.06.2007 року за № 231875/040742100308;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_24, щодо земельної ділянки площею 1,4911 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0114, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.06.2007 року за № 231875/040742100357;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_24, щодо земельної ділянки площею 1.4911 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0115, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.06.2007 року за № 231875/040742100358;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_57, щодо земельної ділянки площею 4,1449 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0095, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.06.2007 року за № 231875/040742100311;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_57, щодо земельної ділянки площею 4,1121 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:013:0012, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.06.2007 року за № 231875/040742100312;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_58, щодо земельної ділянки площею 1,8327 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0136, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.06.2007 року за № 231875/040742100347;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_58, щодо земельної ділянки площею 1,7769 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0135, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.06.2007 року за № 231875/040742100348;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_58, щодо земельної ділянки площею 4,1449 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0079, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.06.2007 року за № 231875/040742100314;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_58, щодо земельної ділянки площею 5,5901 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0013, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.06.2007 року за № 231875/040742100315;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_34, щодо земельної ділянки площею 1,2616 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0050, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 30.07.2007 року за № 231875/040742100397;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_59, щодо земельної ділянки площею 1,6734 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0049, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 30.07.2007 року за № 231875/040742100396;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_60, щодо земельної ділянки площею 4,1449 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0099, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 30.07.2007 року за № 231875/040742100392;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_61, щодо земельної ділянки площею 4,2065 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0045, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 30.07.2007 року за № 231875/040742100389;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_57, щодо земельної ділянки площею 1,4955 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0131, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 01.08.2007 року за № 231875/040742100410;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_62, щодо земельної ділянки площею 5,5563 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:002:0011, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 01.08.2007 року за № 231875/040742100408;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_62, щодо земельної ділянки площею 1,1841 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0067, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 01.08.2007 року за № 231875/040742100414;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_62, щодо земельної ділянки площею 1,2111 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0066, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 01.08.2007 року за № 231875/040742100413;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_25, щодо земельної ділянки площею 4,7376га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0084, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 01.08.2007 року за № 231875/040742100407;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_62, щодо земельної ділянки площею 5,3002 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:002:0010, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 01.09.2007 року за № 231875/040742100409;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_47, щодо земельної ділянки площею 1,4589 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0072, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 23.08.2007 року за № 231875/040742100420;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_47, щодо земельної ділянки площею 1,4589 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0073, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 23.08.2007 року за № 231875/040742100419;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_63, щодо земельної ділянки площею 1,3383 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0068, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 28.09.2007 року за № 231875/040742100465;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_64, щодо земельної ділянки площею 1,7641 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0078, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 28.09.2007 року за № 231875/040742100461;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_65, щодо земельної ділянки площею 1,3889 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0067, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 28.09.2007 року за № 231875/040742100464;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_66, щодо земельної ділянки площею 2,4302 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:002:0038, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 28.09.2007 року за № 231875/040742100448;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_40, щодо земельної ділянки площею 2,6191 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0083, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 07.11.2007 року за № 231875/040742100473;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_32, щодо земельної ділянки площею 1,5325 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0138, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 07.11.2007 року за № 231875/040742100475;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_67, щодо земельної ділянки площею 1,3993 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0103, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 07.11.2007 року за № 231875/040742100472;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_68, щодо земельної ділянки площею 1,4567 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0104, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 07.11.2007 року за № 231875/040742100471;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_43 , щодо земельної ділянки площею 1,0243 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:008:0037, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 07.11.2007 року за № 231875/040742100470;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_69, щодо земельної ділянки площею 2,6260 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0082, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 25.03.2008 року за № 231875/040842100043;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_69, щодо земельної ділянки площею 4,3510 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:006:0016, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 25.03.2008 року за № 231875/040842100048;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_53, щодо земельної ділянки площею 2,6259 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0080, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 25.03.2008 року за № 231875/040842100045;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_33, щодо земельної ділянки площею 1,4415 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0132, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 03.07.2008 року за № 231875/040842100078;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_70, щодо земельної ділянки площею 4,2618 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0003, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 03.07.2008 року за № 231875/040842100074;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_70, щодо земельної ділянки площею 1,3438 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0097, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 03.07.2008 року за № 231875/040842100080;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_71, щодо земельної ділянки площею 4,6473 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0002, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 03.07.2008 року за № 231875/040842100065;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_72, щодо земельної ділянки площею 2,6288 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0020, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 03.07.2008 року за № 231875/040842100064;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_17, щодо земельної ділянки площею 2,6731 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0017, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 03.07.2008 року за № 231875/040842100061;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_58, щодо земельної ділянки площею 4,1449 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0078, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 03.07.2008 року за № 231875/040842100071;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_73, щодо земельної ділянки площею 5,3060 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0014, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 03.07.2008 року за № 231875/040842100063;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_74, щодо земельної ділянки площею 1,2172 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:008:0041, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 03.07.2008 року за № 231875/040842100085;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_75, щодо земельної ділянки площею 5,2256 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0005, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 03.07.2008 року за № 231875/040842100073;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_76, щодо земельної ділянки площею 2,6187 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0019, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 03.07.2008 року за № 231875/040842100075;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_77, щодо земельної ділянки площею 5,5684 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0001, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 03.07.2008 року за № 231875/040842100070;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_77, щодо земельної ділянки площею 1,4592 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0095, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.06.2007 року за № 231875/040742100350;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_78, щодо земельної ділянки площею 2,0000 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:014:0026, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 20.03.2007 року за № 231875/040742100098;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_79, щодо земельної ділянки площею 2,0000 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:014:0028, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 20.03.2007 року за № 231875/040742100080;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_80, щодо земельної ділянки площею 1,8000 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:014:0027, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 20.03.2007 року за № 231875/040742100104;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_81, щодо земельної ділянки площею 2,0000 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:015:0045, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 20.03.2007 року за № 231875/040742100082;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_63, щодо земельної ділянки площею 5,0702 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:011:0002, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 20.03.2007 року за № 231875/040742100115;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_65, щодо земельної ділянки площею 5,0691 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:011:0001, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 20.03.2007 року за № 231875/040742100113;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_49, щодо земельної ділянки площею 4,1964 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:008:0011, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 20.03.2007 року за № 231875/040742100112;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_74, щодо земельної ділянки площею 4,6300 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0043, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 20.03.2007 року за № 231875/040742100111;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_64, щодо земельної ділянки площею 5,0691 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:011:0012, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 20.03.2007 року за № 231875/040742100096;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_82, щодо земельної ділянки площею 4,3535 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0077, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 20.03.2007 року за № 231875/040742100114;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_83, щодо земельної ділянки площею 4,1821 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:011:0005, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 20.03.2007 року за № 231875/040742100085 ;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_84, щодо земельної ділянки площею 4,1449 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0101, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 20.03.2007 року за № 231875/040742100107;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_85, щодо земельної ділянки площею 4,9461 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:011:0003, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 20.03.2007 року за № 231875/040742100097;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_66, щодо земельної ділянки площею 4,1605 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0024, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 20.03.2007 року за № 231875/040742100106;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_86, щодо земельної ділянки площею 4,5591 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0039, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 20.03.2007 року за № 231875/040742100084;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_79, щодо земельної ділянки площею 4,4149 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0120, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 20.03.2007 року за № 231875/040742100101;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_87, щодо земельної ділянки площею 1,7300 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0150, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 20.03.2007 року за № 231875/040742100086;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_88, щодо земельної ділянки площею 2,0000 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:014:0030, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 20.03.2007 року за № 231875/040742100093;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_89, щодо земельної ділянки площею 2,0000 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:014:0029, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 20.03.2007 року за № 231875/040742100092;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_51, щодо земельної ділянки площею 2,0000 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:014:0020, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 20.03.2007 року за № 231875/040742100090;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_90, щодо земельної ділянки площею 1,8351 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:008:0080, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 23.08.2007 року за № 231875/040742100423;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_90, щодо земельної ділянки площею 3,7614 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:010:0070, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 06.03.2007 року за № 231875/040742100053;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_91, щодо земельної ділянки площею 1,5069 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0128, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 11.05.2007 року за № 231875/040742100282;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_91, щодо земельної ділянки площею 4,9708 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:013:0009, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 06.03.2007 року за № 231875/040742100026;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_92, щодо земельної ділянки площею 1,3601 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:014:0017, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 11.05.2007 року за № 231875/040742100280;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_92, щодо земельної ділянки площею 5,6704 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:015:0015, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 11,05.2007 року за № 231875/040742100245;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_10, щодо земельної ділянки площею 1,2519 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:015:0028, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 29.02.2008 року за № 231875/040842100033;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_10, щодо земельної ділянки площею 5,6704 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:015:0022, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 06.03.2007 року за № 231875/040742100052;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_93, щодо земельної ділянки площею 1,5019 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:008:0049, зареєстрований у Відділі Держкомзему у Новоайдарському районі, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.11.2012 року за № 442310004001668;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_93, щодо земельної ділянки площею 6,4164 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:008:0028, зареєстрований у Відділі Держкомзему у Новоайдарському районі, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 07.12.2012 року за № 442310004001835;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_94, щодо земельної ділянки площею 1,5019 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:008:0053, зареєстрований у Відділі Держкомзему у Новоайдарському районі, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.11.2012 року за № 442310004001659;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_94, щодо земельної ділянки загальною площею 4,2517га (1,4805 та 2,7712 га), кадастрові номери ділянок 4423187500:01:009:0001 та 4423187500:01:008:0032, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 04.04.2007 року за № 231875/040742100148;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_13, щодо земельної ділянки площею 2,0000 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:014:0031, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 04.04.2007 року за № 231875/040742100177;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_13, щодо земельної ділянки площею 4,6569 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:014:0005, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 04.04.2007 року за № 231875/040742100157;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_13, щодо земельної ділянки площею 1,0770 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:008:0038, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 07.11.2007 року за № 231875/040742100469;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_95, щодо земельної ділянки площею 5,5902 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:002:0014, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 11.05.2007 року за № 231875/040742100283;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_96, щодо земельної ділянки площею 2,4768 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:003:0079, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 25.03.2008 року за № 231875/040842100046;

Договір оренди землі, укладений між ТОВ "Лотуре-Агро" та ОСОБА_72, щодо земельної ділянки площею 0,7379 га, кадастровий номер ділянки 4423187500:01:012:0153, зареєстрований у Новоайдарському відділі державної реєстрації, про що у Державному реєстрі земель вчинено запис від 13.12.2010 року за № 041042100040.

Стягнути з ТОВ «Лотуре-Агро» на користь представника позивачів ОСОБА_1 судовий збір, сплачений при пред'явленні позову до суду, у розмірі 3654 грн.

Апеляційна скарга на рішення суду може бути подана протягом 10 днів з дня його проголошення. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом 10 днів з дня отримання копії цього рішення.

Головуючий: О.М. Іванова

СудНовоайдарський районний суд Луганської області
Дата ухвалення рішення01.08.2014
Оприлюднено30.01.2015
Номер документу42105304
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —419/776/14-ц

Рішення від 01.08.2014

Цивільне

Новоайдарський районний суд Луганської області

Іванова О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні