Ухвала
від 23.12.2014 по справі 822/5508/14
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

cpg1251 Копія

Справа № 822/5508/14

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

23 грудня 2014 рокум. Хмельницький

Суддя Хмельницького окружного адміністративного суду Ковальчук О.К., ознайомившись з позовною заявою Державної податкової інспекції у м. Хмельницькому Головного управління Міндоходів у Хмельницькій області до приватного підприємства агрофірма "Нива" про надання дозволу на погашення податкового боргу,

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся в суд з адміністративним позовом до приватного підприємства агрофірма "Нива" про надання дозволу на погашення податкового боргу за рахунок майна платника податків, що перебуває в податковій заставі.

Вимоги до позовної заяви визначені ст.106 КАС України.

Згідно до ч.2 ст.106 КАС України на підтвердження обставин, якими обґрунтовуються позовні вимоги, позивач надає докази, а в разі неможливості - зазначає докази, які не може самостійно надати, із зазначенням причин неможливості подання таких доказів.

Всупереч вказаним вимогам, позивачем не надано суду докази вжиття заходів щодо погашення податкового боргу за рахунок належних відповідачу коштів на рахунках в обслуговуючих його банках.

Відповідно до частини першої статті 108 Кодексу адміністративного судочинства України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтею 106 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків.

Недоліки позовної заяви можуть бути усунуті шляхом подання до суду доказів вжиття заходів щодо погашення податкового боргу за рахунок належних відповідачу коштів на рахунках в обслуговуючих його банках.

Керуючись ст. 106, 108 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

Адміністративний позов Державної податкової інспекції у м. Хмельницькому Головного управління Міндоходів у Хмельницькій області до приватного підприємства агрофірма "Нива" про надання дозволу на погашення податкового боргу, залишити без руху.

Надати позивачеві строк для усунення недоліків позовної заяви до 05 січня 2015 року.

Ухвала суду може бути оскаржена до Вінницького апеляційного адміністративного суду через Хмельницький окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили в порядку статті 254 КАС України.

Суддя /підпис/О.К. Ковальчук "Згідно з оригіналом" Суддя О.К. Ковальчук

Дата ухвалення рішення23.12.2014
Оприлюднено12.01.2015
Номер документу42178755
СудочинствоАдміністративне
Сутьнадання дозволу на погашення податкового боргу

Судовий реєстр по справі —822/5508/14

Постанова від 20.01.2015

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Ковальчук О.К.

Ухвала від 05.01.2015

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Ковальчук О.К.

Ухвала від 23.12.2014

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Ковальчук О.К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні