Ухвала
від 30.06.2009 по справі 11/б-1068
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

11/Б-1068

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"30" червня 2009 р.Справа № 11/Б-1068

 УХВАЛА

Господарський суд Тернопільської області

Кредитор: Управління Пенсійного фонду України в місті Тернополі, вул. Руська,17, м. Тернопіль.

Боржник: Товариство з обмеженою відповідальністю «Агромашсервіс», вул. Микулинецька,31, м. Тернопіль.

Суддя: Сидорук А.М.

Представники від:

Кредитора: Щепна І.М. –головний спеціаліст-юрисконсульт Управління Пенсійного фонду України в м. Тернополі; Стадник К.Ю. –старший державний податковий ревізор-інспектор Тернопільської ОДПІ.

Боржника: Шимечко А.Я. –ліквідатор.

Суть справи: Кредитор - Управління Пенсійного фонду України в місті Тернополі, вул. Руська,17, м. Тернопіль звернулося до господарського суду Тернопільської області із заявою про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Агромашсервіс», м. Тернопіль, вул. Микулинецька,31 в порядку ст.52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Постановою господарського суду від 04 липня 2008 року боржника: Товариство з обмеженою відповідальністю «Агромашсервіс», вул. Микулинецька,31, м. Тернопіль; ідентифікаційний код 23595645 - визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру та ліквідатором банкрута призначено Щепну Ірину Михайлівну –юрисконсульта юридичного відділу Управління Пенсійного фонду України в м. Тернополі, вул. Руська, 17, м. Тернопіль, ідентифікаційний номер 3071700848.

Ухвалою господарського суду від 27 січня 2009 року достроково припинено повноваження ліквідатора Щепної І.М. та ліквідатором товариства з обмеженою відповідальністю «Агромашсервіс», вул. Микулинецька,31, м. Тернопіль призначено Шимечка Андрія Ярославовича, вул. С. Стадникової,1/60, м. Тернопіль; ліцензія серії АВ № 397269 від. 23.09.08р., видана Державним департаментом з питань банкрутства.

Ліквідатор банкрута подав господарському суду на затвердження звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, а також звернувся із клопотанням про стягнення з ініціюючого кредитора суми оплати послуг арбітражного керуючого.

Розглянувши матеріали справи, заслухавши думки представників кредиторів та пояснення ліквідатора банкрута, суд встановив:

При здійсненні ліквідаційної процедури ліквідатором у відповідності до вимог ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” виявлено наступних кредиторів: Управління Пенсійного фонду України в м. Тернополі, м. Тернопіль, вул. Руська,17 на суму 985 грн. 71 коп.; Тернопільську об'єднану державну податкову інспекцію, вул. Білецька,1, м. Тернопіль на суму 2 346 грн. 85 коп.; Тернопільський міський центр зайнятості, м. Тернопіль, вул. Лисенка,1 на суму 185 грн. 30 коп. та Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Тернопільське обласне відділення, Тернопільська міжрайонна виконавча дирекція на суму 259,44 грн.

При здійсненні ліквідаційної процедури ліквідатором осіб, що перебувають в трудових відносинах з банкрутом не встановлено; майна боржника, що знаходиться у третіх осіб –не виявлено; невиконаних господарських договорів банкрута не встановлено.

За місцем реєстрації юридичної особи ТзОВ „Агромашсервіс”, м.Тернопіль, вул.Микулинецька, 31 органи управління боржника відсутні.

Як вбачається з поданих ліквідатором документів, за боржником на праві власності не числиться земельних ділянок (довідка № 840/10/02 від 24.02.2009 р. Управління держкомзему у місті Тернополі); нерухомого майна (довідка № 539/07-2 від 13.02.2009р. ТзОВ „Міське бюро технічної інвентаризації); транспортних засобів (довідка № 13/751 від 10.02.2009р УДАІ УМВСУ в Тернопільській області); сільськогосподарської техніки (довідка № 2-12 від 10.02.2009р., видана Інспекцією державного технічного нагляду Тернопільської ОДА); іншого майна та майнових прав не встановлено.

Відповідно до зібраних ліквідатором документів, ліквідаційну масу не сформовано в зв'язку з відсутністю майна та майнових активів.

Прав власності на рухоме та нерухоме майно за ТОВ „Агромашсервіс”, м.Тернопіль, вул.Микулинецька, 31 не зареєстровано, реалізація майна підприємства не здійснювалась, оскільки майно відсутнє.

Таким чином, враховуючи, що по результатах розгляду ліквідаційного балансу у банкрута немає ні майна, ні коштів для погашення заборгованості перед кредиторами, ліквідатор виконав свої повноваження у відповідності з вимогами Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом“ по виявленню майнових активів банкрута, а тому звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс підлягають затвердженню господарським судом.

У відповідності до ст.31 п.6 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Відповідно до ст.39 Закону України „Про державну реєстрацію юридичних та фізичних осіб-підприємців” у разі, якщо після завершення ліквідаційної процедури в процесі банкрутства, яка встановлена законом, судом постановляється рішення про ліквідацію юридичної особи –банкрута, суд що виніс відповідне рішення, в день набрання ним законної сили направляє його державному реєстратору за місцезнаходженням юридичної особи-банкрута для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи.

Враховуючи вищезазначене, суд направляє ухвалу державному реєстратору Торгово-реєстраційної палати Тернопільської міської ради для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи Товариства з обмеженою відповідальністю «Агромашсервіс», вул. Микулинецька,31, м. Тернопіль; ідентифікаційний код 23595645.

Крім того, ліквідатор банкрута Шимечко А.Я. звернувся до господарського суду із клопотанням про стягнення з ініціюючого кредитора 6162 грн. 00 коп. для оплати послуг ліквідатора за проведену роботу по здійсненню ліквідаційної процедури ТОВ „Агромашсервіс”, враховуючи відсутність у банкрута майнових і грошових активів (відповідно до поданого розрахунку по оплаті послуг ліквідатора).

Згідно з  п.12 ст.3-1 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” оплата послуг арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень встановлюється та виплачується в розмірі, встановленому комітетом кредиторів і затвердженому господарським судом, якщо інше не встановлено цим Законом, але не менше двох мінімальних заробітних плат та не більше середньомісячної заробітної плати керівника боржника за останні дванадцять місяців його роботи перед порушенням провадження у справі про банкрутство.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст.5,31п.6,32,40,52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”,  господарський суд

УХВАЛИВ:

  1. Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс у справі № 11/Б-1068 по Товариству з обмеженою відповідальністю «Агромашсервіс», вул. Микулинецька,31, м. Тернопіль; ідентифікаційний код 23595645.

2. Товариство з обмеженою відповідальністю «Агромашсервіс», вул. Микулинецька,31, м. Тернопіль; ідентифікаційний код 23595645, - ліквідувати як юридичну особу.

3. Грошові вимоги: Управління Пенсійного фонду України в місті Тернополі, вул. Руська,17, м. Тернопіль, ідентифікаційний код 21157094 в сумі 985 грн. 71 коп.; Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції, вул. Білецька,1, м. Тернопіль на суму 2 346 грн. 85 коп.; Тернопільського міського центру зайнятості, м. Тернопіль, вул. Лисенка,1 на суму 185 грн. 30 коп.; Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Тернопільського обласного відділення, Тернопільської міжрайонної виконавчої дирекції, м. Тернопіль, вул.Медова,2 на суму 259,44 грн. - вважати погашеними.

4. Тернопільській об'єднаній державній податковій інспекції зняти з обліку Товариство з обмеженою відповідальністю «Агромашсервіс», вул. Микулинецька,31, м. Тернопіль; ідентифікаційний код 23595645 як платника податків та відомості про зняття з обліку боржника як платника податків надіслати ліквідатору Шимечку А.Я., вул. С. Стадникової, 1/60, м. Тернопіль та органу державної реєстрації банкрута.

5. Ухвалу про ліквідацію юридичної особи – банкрута направити державному реєстратору за місцем реєстрації юридичної особи –Торгово-реєстраційній палаті Тернопільської міської ради для внесення до Єдиного державного реєстру запису про проведення держаної реєстрації припинення юридичної особи Товариства з обмеженою відповідальністю «Агромашсервіс», вул. Микулинецька,31, м. Тернопіль; ідентифікаційний код 23595645.

6. Провадження у справі № 11/Б-1068 - припинити.

7. Ухвалу направити банкруту, кредиторам: Управлінню Пенсійного фонду України в місті Тернополі, вул. Руська,17, м. Тернопіль; Тернопільській об'єднаній державній податковій інспекції, вул. Білецька,1, м. Тернопіль; Тернопільському міському центру зайнятості, м. Тернопіль, вул. Лисенка,1;  Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Тернопільському обласному відділенню, м. Тернопіль, вул.Медова,2; державному реєстратору Торгово-реєстраційної палати Тернопільської міської ради; Тернопільському обласному сектору з питань банкрутства, вул. Київська,3-а, м. Тернопіль та ліквідатору Шимечку А.Я., вул. С. Стадникової, 1/60, м. Тернопіль.

Суддя                                                                                А.М. Сидорук

СудГосподарський суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення30.06.2009
Оприлюднено05.08.2009
Номер документу4218669
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —11/б-1068

Ухвала від 20.04.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 01.04.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 16.02.2010

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Михалюк О.В.

Ухвала від 28.10.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Судовий наказ від 20.04.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Судовий наказ від 20.04.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Судовий наказ від 20.04.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Судовий наказ від 20.04.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 20.01.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 30.06.2009

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні