Ухвала
від 25.12.2014 по справі 808/9383/14
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

25 грудня 2014 року Справа № 808/9383/14 м. Запоріжжя Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Шара І.В., перевіривши матеріали адміністративного позову Управління Пенсійного фонду України в м. Мелітополі та Мелітопольському районі Запорізької до Товариства з обмеженою відповідальністю «Продмаш», м. Мелітополь Запорізької області про стягнення недоїмки по сплаті відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсії за списком №1

ВСТАНОВИВ:

22 грудня 2014 року до Запорізького окружного адміністративного суду (далі - суд) надійшов позов від Управління Пенсійного фонду України в м. Мелітополі та Мелітопольському районі Запорізької (далі - позивач) до Товариства з обмеженою відповідальністю «Продмаш» (далі - відповідач), в якому позивач просить стягнути на його користь з відповідача плату, що покриває фактичні витрати на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах за списком №1 за період серпень-жовтень 2014 року у сумі 6222,87 грн.

Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб'єктом владних повноважень.

Згідно зі ст. 17 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) зазначений спір належить до юрисдикції адміністративних судів і має розглядатись у порядку адміністративного судочинства та відповідно до ч. 2 ст.18 КАС України підсудний окружним адміністративним судам.

Адміністративний позов подано в межах строку звернення до адміністративного суду, встановленого ст.99 КАС України. Підстави для повернення позовної заяви, відмови у відкритті провадження у справі та залишення позовної заяви без розгляду відсутні.

Під час підготовчого провадження суддя встановив необхідність витребувати у сторін всі наявні у них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі.

За наслідками розгляду матеріалів позовної заяви, суд дійшов висновку про необхідність закінчити підготовче провадження, відкрити провадження в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Враховуючи наведене, керуючись ст.ст. 107, 160, 165 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі №808/9383/14 за позовом Управління Пенсійного фонду України в м. Мелітополі та Мелітопольському районі Запорізької до Товариства з обмеженою відповідальністю «Продмаш» про стягнення недоїмки по сплаті відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсії за списком №1.

Закінчити підготовче провадження та призначити судове засідання на 20 січня 2015 року о 15:30 , яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в у залі судових засідань №4.

Справа розглядатиметься одноособово суддею Шарою Інною Вячеславівною.

До початку судового засідання подати:

позивачу - належним чином оформлену довіреність на представника; документ, що посвідчує особу (паспорт/посвідчення); нормативне та документальне обґрунтування заявлених вимог; довідку про стан заборгованості відповідача станом на час розгляду адміністративної справи у суді; Протокол призначення пенсії по пенсіонерам - ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3; Розрахунки стажу з відомостями про розподіл пільгового стажу по пенсіонерам - ОСОБА_1, ОСОБА_4, ОСОБА_3; довідку з підприємства відповідача, що підтверджує особливий характер праці або умови праці, що необхідні для призначення пільгової пенсії по пенсіонеру - ОСОБА_3; документи щодо повної/часткової сплати заборгованості; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); інші документи, які мають значення для вирішення справи по суті; належним чином засвідчені копії усіх витребуваних документів - у справу, оригінали - суду для огляду.

відповідачу - у разі невизнання адміністративного позову подати до 19 січня 2015 року письмові заперечення проти позову та докази на обґрунтування цих заперечень; належним чином оформлену довіреність на представника; документ, що посвідчує особу; документи про правовий статус відповідача (копію статуту, довідки з ЄДРПОУ); детальний контррозрахунок заявленої до стягнення суми та документи на його обґрунтування; докази погашення заборгованості (повністю або частково) на день розгляду справи, якщо таке мало місце; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); інші документи, які мають значення для вирішення справи по суті; належним чином засвідчені копії усіх витребуваних документів - до справи, оригінали - суду для огляду.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі разом із витягом про їх процесуальні права та обов'язки.

У судове засідання викликати повістками осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя І.В. Шара

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення25.12.2014
Оприлюднено17.01.2015
Номер документу42280510
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —808/9383/14

Ухвала від 23.09.2019

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Новікова Інна Вячеславівна

Ухвала від 12.09.2019

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Новікова Інна Вячеславівна

Постанова від 20.01.2015

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

Ухвала від 25.12.2014

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні