Ухвала
від 20.01.2015 по справі 34/5005/2744/2012
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

20.01.15р. Справа № 34/5005/2744/2012

Суддя господарського суду Дніпропетровської області Владимиренко І.В. розглянувши справу

Кредитори:

1. Західно-Донбаська Об'єднана державна податкова інспекція ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області

2.Дніпропетровська міжрайонна державна податкова інспекція ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області

3. Новомосковська об'єднана державна податкова інспекція ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області

4.Товариство з обмеженою відповідальністю "Біржовий Дім "Будстандарт", м. Дніпропетровськ

5.Товариство з обмеженою відповідальністю "Торговий Дім "Юкас", м. Дніпропетровськ

6.Товариство з обмеженою відповідальністю "Тропік", м. Нікополь

7.Приватне підприємство "Виробничо-торгівельна фірма "Легіон-Центр", м. Дніпропетровськ

8.Товариство з обмеженою відповідальністю "РПК "Адмірал", м. Дніпропетровськ

9.Публічне акціонерне товариство "Профі-Пак", м. Дніпропетровськ

10.Товариство з обмеженою відповідальністю "Дистрибуційна сервісна компанія", м. Кіровоград

11.Фізицна особа-підприємець ОСОБА_1

12.Товариство з обмеженою відповідальністю "Укрімпорт КV", м. Одеса

13.Товариство з обмеженою відповідальністю "Майєр-ТД", м. Кривий Ріг

14.Товариство з обмеженою відповідальністю "Агроком-Торг", м. Дніпропетровськ

15.Фізична особа-підприємець ОСОБА_2, м. Кривий Ріг

16.Товариство з обмеженою відповідальністю "Сільвер Фуд"

17.Приватне мале підприємство "Лоцмен", м. Краматорськ

18.Дочірнє підприємство фірма "Екотехніка-М", м. Київ

19.Товарисвто з обмеженою відповідальністю "Лідер-Продукт", м. Київ

20.Дочірнє підприємство "Асканія дістрібюшн Дніпро", м. Дніпропетровськ

21.Приватне підприємство "Аріс-Фронзоль", м. Дніпропетровськ

22.Товариство з обмеженою відповідальністю "Торговий Дім "Аніка", м. Полтава

23.Товариство з обмеженою відповідальністю "Продсервіс", м. Полтава

24.Товариство з обмеженою відповідальністю "Моддис", м. Дніпропетровськ

25.Товариство з обмеженою відповідальністю "Компанія "Аквіла"

26.Фізична особо-підприємець ОСОБА_3

27.Фізична особо-підприємець ОСОБА_4

28.Дочірнє підприємство "Агролайт", м. Сквира, Київська область

29.Публічне акціонерне товариство "Криворізький міськмолокозавод №1", м. Кривий Ріг

30.Товариство з обмеженою відповідальністю "Дрінк Дістрибушн Сістем", м. Дніпропетровськ

31.Товариство з обмеженою відповідальністю "Стратос", м. Дніпропетровськ

32.Товариство з обмеженою відповідальністю "Ренес-ВВ", м. Кривий Ріг

33.Товариство з обмеженою відповідальністю "Торговий Дім Українсько-Італійське спільне підприємство "Екотекстиль", м. Київ

34.Товариство з обмеженою відповідальністю "Довіра", м. Дніпропетровськ

35.Фізична особо-підприємець ОСОБА_5

36.Товариство з обмеженою відповідальністю "Торговий Дім "Дольче Віта", м. Київ

37.Фізична особо-підприємець ОСОБА_6, м. Дніпропетровськ

38.Товариство з обмеженою відповідальністю "Арда-Трейдінг", м. Дніпропетровськ

39.Товариство з обмеженою відповідальністю "Сандора", м. Дніпропетровськ

40.Товариство з обмеженою відповідальністю "Торговий Дім "Таврія-Профіт", м. Запоріжжя

41.Товариство з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями "НЗ-Інвест", смт. Ювілейне, Дніпропетровська обл.

42.Приватне підприємство торговий будинок "Вектра-Плюс"

Боржник: Товариства з обмеженою відповідальністю "ЮВІТРЕЙД", м. Дніпропетровськ, вул. Краснопільська, 9 (ЄДРПОУ 33826051)

про визнання банкрутом

Представники сторін:

від боржника: ліквідатор Черненченко Д.А. пос. НОМЕР_1 від 28.02.13р.

від ТОВ "НЗ-Інвест": Педорич С.І. дов. № 181/2 від 23.08.14р.

від ТОВ "Майєр-ТД": Розуменко М.І. дов. № б/н від 01.01.15р.

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою суду від 03.09.2014р. в задоволені скарги ТОВ «МАЙЄР-ТД» від 08.04.2014р. на дії і бездіяльність ліквідатора відмовлено. Клопотання ліквідатора про продовження строку ліквідаційної процедури задоволено. Продовжено строк ліквідаційної процедури та повноваження ліквідатора ТОВ «Ювітрейд» Черненченко Д.А. на два місяці. Зобов'язано Красногвардійський РВ Дніпропетровського міського управління УМВС України у Дніпропетровській області надати суду інформацію щодо результатів кримінального провадження № 12013040680003918 щодо невиконання посадовими особами ТОВ „Ювітрейд", а саме гр. ОСОБА_10, рішення господарського суду Дніпропетровської області та на який стадії на даний час перебуває кримінальне провадження № 12013040680003918. Зобов'язано ліквідатора - звернутися до органів які здійснюють розшук майна з заявою про оголошення розшуку майна яке перебувало у власності боржника та було реалізоване, після закінчення ліквідаційної процедури, надати суду всі документи, що підтверджують проведення ліквідаційної процедури.

11.11.2014р. до суду надійшло клопотання ТОВ "Біржовий дім "Будстандарт" № б/н від б/д про заміну сторони у справі про банкрутство ТОВ "ЮВІТРЕЙД".

11.11.2014р. до суду надійшла скарга від кредитора ТОВ "МАЙЄР - ТД" № 103 від 06.11.14р. на дії та бездіяльність ліквідатора ТОВ "ЮВІТРЕЙД" Черненченко Д.А.

Ухвалою суду від 11.11.2014р. клопотання ТОВ "Біржовий дім "Будстандарт" № б/н від б/д про заміну сторони у справі про банкрутство ТОВ "ЮВІТРЕЙД" прийнято до розгляду. Скаргу кредитора ТОВ "МАЙЄР - ТД" № 103 від 06.11.14р. на дії та бездіяльність ліквідатора ТОВ "ЮВІТРЕЙД" Черненченко Д.А. прийнято до розгляду. Призначено судове засідання на 26.11.2014р. об 11:00.

Ухвалою суду від 26.11.14р. клопотання представника ТОВ "МАЙЄР - ТД" від 26.11.2014р. щодо надсилання повідомлення у відповідні органи прокуратури про факт зловживання арбітражним керуючим ОСОБА_11 (ліцензія серії НОМЕР_2) своїми повноваженнями під час ліквідаційної процедури ТОВ «ЮВІТРЕЙД» прийнято до розгляду. Клопотання ліквідатора від 26.11.2014р. щодо продовження строків ліквідаційної процедури задоволено. Строк ліквідаційної процедури ТОВ "Ювітрейд" та повноваження ліквідатора ТОВ "Ювітрейд" Черненченко Д.А. продовжено до 20.12.14р. Клопотання ліквідатора від 26.11.14р. щодо відкладення розгляду скарги представника кредитора ТОВ "МАЙЄР-ТД" на дії та бездіяльність ліквідатора задоволено. Відкладено розгляд скарги та клопотання представника кредитора ТОВ "МАЙЄР-ТД" на дії та бездіяльність ліквідатора, клопотання ТОВ "Біржовий дім "Будстандарт" № б/н від б/д про заміну сторони у справі про банкрутство ТОВ "ЮВІТРЕЙД" на 17.12.14р. об 10:45 год. Зобов'язано: кредиторів - надати суду заперечення на заявлену скаргу представника ТОВ "МАЙЄР-ТД" на дії та бездіяльність ліквідатора та клопотання представника ТОВ "МАЙЄР-ТД" від 26.11.2014р.; ТОВ "МАЙЄР - ТД" - надати нормативне та документальне обґрунтування заявленого клопотання від 26.11.2014р., докази направлення клопотання на адресу ліквідатора та кредиторів; ліквідатора - надати суду всі документи, що підтверджують проведення ліквідаційної процедури, повідомити всіх учасників провадження у справі про банкрутство про день та час розгляду справи, докази повідомлень надати суду, заперечення на клопотання представника ТОВ "МАЙЄР-ТД" від 26.11.2014р.

Ухвалою суду від 17.12.14р. відкладено розгляд скарги та клопотання представника кредитора ТОВ "МАЙЄР-ТД" на дії та бездіяльність ліквідатора, клопотання ТОВ "Біржовий дім "Будстандарт" № б/н від б/д про заміну сторони у справі про банкрутство ТОВ "ЮВІТРЕЙД" на 20.01.15р. об 11:00 год.

20.01.15р. у судове засідання з'явились не всі учасники провадження у справі про банкрутство. Про час та місце судового засідання повідомлені своєчасно та належним чином. Причини неявки суду не відомі.

У судовому засіданні розглянувши скаргу № 103 від 06.11.14р. на дії та бездіяльність арбітражного керуючого, ліквідатора ТОВ "ЮВІТРЕЙД" Черненченка Дениса Альбертовича, господарський суд встановив наступне.

Скаржник у своїй скарзі посилається на те, що ліквідатор неналежним чином виконував свої обов'язки, а саме: ліквідатором так і не було перевірено наявність дебіторської заборгованості банкрута, як активу, що може бути використаний для повного або часткового погашення вимог кредиторів, так як в матеріалах справи відсутні довідки із судових органів та органів юстиції (державної виконавчої служби) про наявність або відсутність відкритих судових справ або виконавчих проваджень (в яких ТОВ "ЮВІТРЕЙД" є стягувачем); ліквідатором не проведено всіх можливих дій по поверненню майна ТОВ "ЮВІТРЕЙД", яке незаконно було реалізовано ТОВ "АКТА-РЕСУРС", а саме ліквідатором не ставилося питання про відновлення процедури ліквідації АКТА-РЕСУРС" з метою встановлення наявності придбаного у ТОВ "ЮВІТРЕЙД" майна або його подальшої долі (наприклад відчуження (реалізації) іншим особам.

Ліквідатор не погоджуючись зі скаргою подав до суду свої заперечення.

Відповідно до ч. 1, 2 ст. 25 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" ліквідатор з дня свого призначення здійснює такі повноваження: приймає до свого відання майно боржника, вживає заходів по забезпеченню його збереження; виконує функції з управління та розпорядження майном банкрута; здійснює інвентаризацію та оцінку майна банкрута згідно з законодавством; аналізує фінансове становище банкрута; виконує повноваження керівника (органів управління) банкрута; очолює ліквідаційну комісію та формує ліквідаційну масу; пред'являє до третіх осіб вимоги щодо повернення дебіторської заборгованості банкруту; має право отримувати кредит для виплати вихідної допомоги працівникам, що звільняються внаслідок ліквідації банкрута, який відшкодовується в першу чергу згідно зі статтею 31 цього Закону за рахунок коштів, одержаних від продажу майна банкрута; вживає заходів, спрямованих на пошук, виявлення та повернення майна банкрута, що знаходиться у третіх осіб; реалізує майно банкрута для задоволення вимог, включених до реєстру вимог кредиторів, у порядку, передбаченому цим Законом; здійснює інші повноваження, передбачені цим Законом. З дня призначення ліквідатора до нього переходять права керівника (органів управління) юридичної особи - банкрута. Ліквідатор (арбітражний керуючий) має право замовити виготовлення дубліката печатки та штампів у разі їх втрати.

Ліквідатором для виявлення дебіторської заборгованості були зроблені запити до органів виклнавчої служби та суду.

Так ліквідатором було отримано відповіді на запити від Красногвардійського ВДВС Дніпропетровського МУЮ № 18598 від 25.06.14р., Відділу примусового виконання рішень Управління Державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Дніпропетровській області № 02-1-10/17781 від 18.09.14р. виконавчі провадження щодо ТОВ "ЮВІТРЕЙД" відсутні.

На запит ліквідатора було отримано відповідь господарського суду Дніпропетровської області № 01-03/1655/13 від 29.08.13р. щодо господарських спорів за участю ТОВ "ЮВІТРЕЙД", відповідно до якої ТОВ "ЮВІТРЕЙД" позовних заяв до господарського суду Дніпропетровської області не подавало.

Також ліквідатор звернувся до господарського суду Дніпропетровської області з позовною заявою до ТОВ „АКТА - РЕСУРС" про повернення рухомого майна безпідставно придбаного за договором купівлі - продажу майна за результатами аукціону від 14.12.12р.

На підставі чого господарський суд Дніпропетровської області ухвалою господарського суду Дніпропетровської області суду від 20.05.14р. по справі № 34/5005/2744/2012 (суддя Владимиренко І.В.) зупинив провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "ЮВІТРЕЙД", м. Дніпропетровськ, вул. Краснопільська, 9 (ЄДРПОУ 33826051) до закінчення розгляду справи № 904/3276/14.

Ухвалою господарського суду Дніпропетровської області суду від 31.07.14р. по справі № 904/3276/14 (суддя Бєлік В.Г.) припинено провадження по справі у зв'язку з тим, що до наданої позивачем довідки Державної реєстраційної служби України від 23.07.2014р. за № 19040370 з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців щодо державної реєстрації припинення юридичної особи з якої вбачається, що у зв'язку з визнанням Товариства з обмеженою відповідальністю "АКТА-РЕСУРС" банкрутом на підставі рішення господарського суду Дніпропетровської області від 28.22.2013р. у справі № 904/5576/13.

Крім того ліквідатором вчинено заходи щодо виявлення майна у боржника, а саме направлялися запити до реєструючих органів. На запити ліквідатора надійшли відповіді про відсутність зареєестрованого майна за боржником.

Також ліквідатором здійснювалися звернення до правоохоронних органів.

Виходячи з вищенаведеного, суд вважає, що ліквідатором ТОВ «Ювітрейд» Черненченко Д.А. проводяться ліквідаційні дії, згідно вимог Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», тому суд вирішив, в задоволені скарги ТОВ «МАЙЄР-ТД» № 103 від 06.11.14 на дії та бездіяльність арбітражного керуючого, ліквідатора ТОВ "ЮВІТРЕЙД" Черненченко Д.А. відмовити.

Крім того розглянувши у судовому засіданні клопотання ТОВ "МАЙЄР-ТД" від 25.11.14р., в якому останній просить суд надіслати повідомлення у відповідні органи прокуратури про факт зловживання арбітражним керуючим ОСОБА_11 своїми повноваженнями під час ліквідаційної процедури ТОВ "ЮВІТРЕЙД" встановив наступне.

У клопотанні ТОВ "МАЙЄР-ТД" зазначає, що вбачає в діях ліквідатора ОСОБА_11 вчинених ним під час процедури ліквідації ТОВ "ЮВІТРЕЙД", які призвели до незаконного продажу майна ТОВ "ЮВІТРЕЙД" та які були визнані судом незаконними та такими, що порушують норми Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" ознаки кримінального правопорушення. А саме зловживання ОСОБА_11 своїми повноваженнями арбітражного керуючого з метою отримання неправомірної вигоди для себе чи інших осіб, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам та інтересам кредиторів.

У матеріалах справи міститься копія заяви Товариства з обмеженою відповідальністю "МАЙЄР-ТД" про звернення до Прокуратури Дніпропетровської області, в якій останній вже просить провести перевірку відносно незаконних дій арбітражного керуючого ОСОБА_11.

Оскільки ТОВ "МАЙЄР-ТД" вже звертався до органів прокуратури із аналогічною заявою, господарський суд вирішив клопотання ТОВ "МАЙЄР-ТД" від 25.11.14р. залишити без задоволення.

Розглянувши у судовому засіданні клопотання представника ТОВ "БД "Будстандарт" № б/н від б/д про заміну сторони у справі про банкрутство ТОВ "ЮВІТРЕЙД", господарський суд встановив наступне.

До клопотання представником ТОВ "Біржовий Дім "Будстандарт" додано Виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців № 246435 від 20.06.14р., в якій були внесені реєстраційні зміни щодо найменування Товариства з обмеженою відповідальністю "Компанія "Будстандарт", станом на сьогодні Товариство має наступну назву: Товариство з обмеженою відповідальністю " Біржовий Дім "Будстандарт".

Відповідно до ст. 25 ГПК України у разі смерті або оголошення фізичної особи померлою, припинення діяльності суб'єкта господарювання шляхом реорганізації (злиття, приєднання, поділу, перетворення), заміни кредитора чи боржника в зобов'язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, господарський суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу. Усі дії, вчинені в судовому процесі до вступу у справу правонаступника, обов'язкові для нього так само, як вони були обов'язкові для особи, яку правонаступник замінив.

На підставі вищезазначеного, суд вирішив, клопотання представника ТОВ "БД "Будстандарт" № б/н від б/д про заміну сторони у справі про банкрутство ТОВ "ЮВІТРЕЙД" задовольнити.

Провести процесуальне правонаступництво.

Кредитором по справі № 34/5005/2744/2012 вважати Товариство з обмеженою відповідальністю " Біржовий Дім "Будстандарт".

Розглянувши у судовому засіданні наявні матеріали справи: звіт ліквідатора з урахування уточнення та доповнення, ліквідаційний баланс банкрута, заслухавши присутніх учасників провадження у справі про банкрутство, судом встановлено.

Згідно відповідей які надійшли ліквідатору від Управління ДАІ ГУМВС України в Дніпропетровській області № 14/1203-958 від 20.06.14р., Державної інспекції сільського господарства в Дніпропетровській області № 07.2/13-26/3473 від 19.06.14р., Територіального управління у Дніпропетровській області Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України № 3054-14/05 від 16.07.14р., Красногвардійського ВДВС Дніпропетровського МУЮ № 18598 від 25.06.14р., Відділу примусового виконання рішень Управління Державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Дніпропетровській області № 02-1-10/17781 від 18.09.14р., Державної авіаційної служби України від 10.06.14р., автотранспортних засобів, сільськогосподарської техніки, підіймальних споруд, парових та водогрійних котлів, посудин, що працюють під тиском, трубопроводів пари та гарячої води, повітряних суден за боржником не зареєстровано, виконавчі провадження стосовно боржника відсутні.

Відповідно відповідей Бабушкінської районної виконавчої дирекції Дніпропетровського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності № 01-26-1748 від 26.06.14р., Ленінського районного центру зайнятості м. Дніпропетровська № 01-2713 від 13.06.14р., Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Дніпропетровську № 477080 від 17.06.14р., Управління Пенсійного фонду України в Красногвардійському районі м. Дніпропетровськ № 1953/09/18 від 19.06.14р., заборгованість боржника перед фондами відсутня.

На адресу ліквідатора надійшла відповідь від Дніпропетровської митниці міндоходів № 3928/04-05-51 від 19.06.2014 року, про те що ТОВ «Ювітрейд» не знаходиться на обліку у Дніпропетровській митниці як суб'єкт зовнішньоекономічної діяльності та не здійснювало митне оформлення товарів в зоні діяльності митниці за період з 01.01.2007 року по 06.06.2014 року згідно бази даних митної статистики станом на 18.06.2014 року. А також на митних складах та складах тимчасового зберігання, які знаходяться в зоні діяльності Дніпропетровської митниці Міндоходів, відсутні товари, що надходили на адресу ТОВ «Ювітрейд».

Згідно відповіді регіонального відділення Фонду державного майна України в Дніпропетровській області № 18-09-03530 від 16.06.2014 року, згідно бази даних інформаційно-пошукової системи «Етап» приватизацію ТОВ «Ювітрейд» регіональне відділення не здійснювало. Підприємство не належить до сфери управління Фонду державного майна України.

Також відповідно відповіді Дніпропетровської міжрайонної державної податкової інспекції Дніпропетровської області Державної податкової служби № 13231/9/04-171016 від 18.07.2014 року, повідомлено ліквідатора про те, що податкова заборгованість підприємства по податку на додану вартість з вироблених в Україні товарів станом на 10.07.2014 року складає 3 620 054,41 грн.

Крім того, про відсутність поточних кредиторських вимог на адресу ліквідатора надійшла інформація від наступних організацій: Дніпропетровська ОДПІ ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області (довідка за вих. № 124/10/04-17-15-02/27 від 24.07.2013 року); Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Дніпропетровське обласне відділення Бабушкінської районної виконавчої дирекції (довідка за вих. № 13231/9/04- 17-10-16 від 18.07.2014 року); Управління пенсійного фонду України в Красногвардійському районі м. Дніпропетровська (довідка за вих. № 1953/09/18 від 19.06.2014 року); Ленінський районний центр зайнятості м. Дніпропетровська (довідка за вих№01-2713 від 13.06.2014 року); ДПІ у Красногвардійському районі м. Дніпропетровська ДПС Дніпропетровської області (довідка за вих. № б/н від 26.06.2014 року); Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Дніпропетровську (довідка за вих. № 477080 від 17.06.2014 року).

Відповідно до Витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців № 18449328 від 01.04.14р. за боржником корпоративні права не значаться.

Вжиті ліквідатором заходи, щодо виявлення та повернення майна, що належало боржнику не дали позитивного результату.

Кредиторська заборгованість залишилась не погашеною у зв'язку з відсутністю майна та грошових коштів у підприємства-банкрута, про що підтверджують довідки реєструючих органів, копії яких містяться в матеріалах справи.

У зв'язку з викладеним, суд вважає за необхідне звіт ліквідатора з урахування уточнення та доповнення, ліквідаційний баланс банкрута затвердити.

Враховуючи що за результатами ліквідаційного балансу у банкрута не залишилось майна для здійснення своєї статутної діяльності ТОВ «ЮВІТРЕЙД» - слід ліквідувати, а провадження у справі припинити.

Керуючись ст. ст. 3-1, 5, 31, 32, 34, 40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.86 ГПК України, суд

УХВАЛИВ:

В задоволенні скарги ТОВ "МАЙЄР-ТД" № 103 від 06.11.2014р. на дії та бездіяльність арбітражного керуючого, ліквідатора ТОВ "ЮВІТРЕЙД" Черненченко Дениса Альбертовича відмовити.

Клопотання ТОВ "МАЙЄР-ТД" від 25.11.14р. залишити без задоволення.

Клопотання представника ТОВ "Біржовий Дім "Будстандарт" № б/н від б/д про заміну сторони у справі про банкрутство ТОВ "ЮВІТРЕЙД" задовольнити.

Провести процесуальне правонаступництво.

Кредитором по справі № 34/5005/2744/2012 вважати Товариство з обмеженою відповідальністю " Біржовий Дім "Будстандарт".

Звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс з урахуванням уточнення та доповнення до звіту Товариства з обмеженою відповідальністю "ЮВІТРЕЙД", м. Дніпропетровськ, вул. Краснопільська, 9 (ЄДРПОУ 33826051) - затвердити.

Банкрута Товариство з обмеженою відповідальністю "ЮВІТРЕЙД", м. Дніпропетровськ, вул. Краснопільська, 9 (ЄДРПОУ 33826051) - ліквідувати.

Провадження у справі припинити.

Кредиторські вимоги до Товариства з обмеженою відповідальністю "ЮВІТРЕЙД" вважати погашеними.

Зобов'язати ліквідатора передати до архіву фінансово господарські документи банкрута.

Копію ухвали надіслати кредиторам, ліквідатору, Державному реєстратору Реєстраційної служби Дніпропетровського МУЮ, Красногвардійському ВДВС Дніпропетровського МРУЮ, Відділу примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України, Головному управлінню статистики у Дніпропетровській області.

Суддя І.В. Владимиренко

Дата ухвалення рішення20.01.2015
Оприлюднено26.01.2015
Номер документу42404590
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —34/5005/2744/2012

Ухвала від 20.01.2015

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 17.12.2014

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 26.11.2014

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 11.11.2014

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 24.10.2014

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 03.09.2014

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 06.08.2014

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 20.05.2014

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 23.04.2014

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

Ухвала від 09.04.2014

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Владимиренко Ігор Вячеславович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні