Ухвала
від 25.01.2007 по справі 9/798-06
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

9/798-06

  

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

25.01.07           Справа №9/798-06.

За позовом: відкритого акціонерного товариства “Сумиобленерго”

До відповідача: виробничого приватного підприємства “Дюйм”

Про стягнення:           12 289 грн. 20  коп.

Суддя     ЛУЩИК М. С.

Представники:

Від позивача:      Турчин С.М., довіреінсть від 11.12.06р..

Від відповідача:           не з'явився.

Суть спору: Позивач просить стягнути з відповідача на свою користь    12 289 грн. 20 коп. коштів. перерахованих позивачем на рахунок відповідача відповідно до умов договору  підряду № 1703/2, укладеного між сторонами по справі 17.03.20034 року.

Відповідач відзив на позов не подав, в судове засідання не з'явився, хоча про час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином.

Розглянувши матеріали справи, заслухавши пояснення повноважного представника позивача, суд встановив:

Для вирішення справи по суті у сторін необхідно витребувати додаткові докази і матеріали, в зв'язку з чим відкласти розгляд справи.

Керуючись ст. ст. 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

УХВАЛИВ:

1.          Відкласти розгляд справи на   12  лютого 2007 року  о  11 год. 00 хв.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Сумської області  за адресою: м. Суми, проспект  Шевченко, 18/1, 1- й поверх, каб. 113-114.

2.          Зобов'язати  не пізніше чим за три дні до судового засідання надати:

2.1. Сторонам -  провести спільну звірку взаємних розрахунків, для чого представника позивача зобов‘язати з‘явитися до відповідача і скласти з представником відповідача спільний двосторонній акт звірки взаєморозрахунків з зазначенням періодів (місяців) виникнення заборгованості та фактичних оплат відповідачем цієї заборгованості, визначивши на підставі первинних документів та облікових даних сторін узгоджену обґрунтовану єдину суму заборгованості, що існує фактично на даний час; подати суду спільний двосторонній акт звірки розрахунків з узгодженою ними єдиною сумою.

2.2. Вдруге відповідачу – відзив на позовну заяву з правовим обґрунтуванням своєї позиції по справі, створити належні умови для проведення звірки та прийняти участь у звірці і складанні акту звірки;  докази сплати боргу (оригінали  платіжних доручень, банківських виписок тощо для огляду їх в судовому засіданні та належним чином завірені копії для приєднання до матеріалів справи), довідку Держкомстату про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, інші документи в обґрунтування своєї позиції по справі.

3.          Представникам сторін для участі у судовому засіданні мати належні повноваження та документ, що посвідчує особу.

4.          Попередити сторони, що якщо відзив на позовну заяву та витребувані господарським судом документи не подано, справу може бути розглянуто за наявними в ній матеріалами (ст. 75 Господарського процесуального кодексу України).

5.          Ухвалу надіслати сторонам.

    СУДДЯ                                                                               М.С.ЛУЩИК

Примітка: звернути увагу сторін на те, що суд має право стягнути в доход державного бюджету з винної сторони штраф у розмірі до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за не надіслання у встановлений строк відзиву на позовну заяву або витребуваних господарським судом матеріалів, а також за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону (п. 5 ст. 83 ГПК України).

                    

СудГосподарський суд Сумської області
Дата ухвалення рішення25.01.2007
Оприлюднено28.08.2007
Номер документу426574
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —9/798-06

Рішення від 15.03.2007

Господарське

Господарський суд Сумської області

Лущик М.С.

Ухвала від 26.02.2007

Господарське

Господарський суд Сумської області

Лущик М.С.

Ухвала від 25.01.2007

Господарське

Господарський суд Сумської області

Лущик М.С.

Ухвала від 29.12.2006

Господарське

Господарський суд Сумської області

Лущик М.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні