Ухвала
від 19.02.2015 по справі 813/190/15
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД 79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2; e-mail: inbox@adm.lv.court.gov.ua; тел.: (0322)-61-58-10 У Х В А Л А

про повернення позовної заяви

19 лютого 2015 рокуСправа № 813/190/15 Суддя Львівського окружного адміністративного суду Грень Н.М. перевірив матеріали адміністративного позову Фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 до Пустомитівської районної державної адміністрації, Сороки-Львівської сільської ради Пустомитівського району, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору Головне управління Державної казначейської служби України у Львівській області про визнання відмови неправомірною та зобов'язання вчинити дії, -

в с т а н о в и в :

На розгляд Львівського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 до Пустомитівської районної державної адміністрації, Сороки-Львівської сільської ради Пустомитівського району, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору Головне управління Державної казначейської служби України у Львівській області з вимогами:

- визнати відмову Пустомитівської районної державної адміністрації у завершенні процедури придбання у власність фізичною особою-підприємцем ОСОБА_1 земельної ділянки несільськогосподарського призначення, площею 0,3186 га., кадастровий номер 4623686900:03:000:0075, яка знаходиться на території Сороки-Львівської сільської ради Пустомитівського району за межами населеного пункту, призначена для обслуговування приміщення складу - неправомірною;

- зобов'язати Пустомитівську районну державну адміністрацію та Сороки-Львівську сільську раду Пустомитівського району завершити процедуру придбання у власність фізичною особою - підприємцем ОСОБА_1 земельної ділянки несільськогосподарського призначення, площею 0,3186 га., кадастровий номер 4623686900:03:000:0075, яка знаходиться на території Сороки-Львівської сільської ради Пустомитівського району за межами населеного пункту, призначена для обслуговування приміщення складу, шляхом: - зобов'язання Сороки-Львівської сільської ради Пустомитівського району перерахувати кошти в бюджет Пустомитівського району, в розмірі 2907,00 грн., для оплати проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки; - зобов'язати Пустомитівську районну державну адміністрацію здійснити оплату проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за рахунок перерахованих Сороки-Львівської сільської ради Пустомитівського району коштів, у розмірі 2907,00 грн., з укладенням договору на проведення експертної грошової оцінки з ліцензованою землевпорядною організацією - Товариством з обмеженою відповідальністю «Експертна група «Богдан».

Відповідно до інформації програми "Діловодство спеціалізованого суду" встановлено, що у провадженні Львівського окружного адміністративного суду (суддя Кухар Н.А.) перебуває справа № 813/276/15 за позовом Фізичної особи - підприємця ОСОБА_1 до Пустомитівської районної державної адміністрації, Сороки-Львівської сільської ради Пустомитівского району Львівської області, третя особа - Головне управління Державної казначейської служби України у Львівській області про визнання відмови неправомірною та зобов'язання вчинити дії.

Відповідно до пункту 5 частини 3 статті 108 КАС України позовна заява повертається позивачеві, якщо у провадження цього або іншого адміністративного суду є справа про спір між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав.

Враховуючи викладене, позовну заяву Фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 до Пустомитівської районної державної адміністрації, Сороки-Львівської сільської ради Пустомитівського району, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору Головне управління Державної казначейської служби України у Львівській області про визнання відмови неправомірною та зобов'язання вчинити дії слід повернути позивачу.

Керуючись п. 5 ч. 3 ст. 108, ст.ст. 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя

у х в а л и в :

Позовну заяву Фізичної особи-підприємця ОСОБА_1 до Пустомитівської районної державної адміністрації, Сороки-Львівської сільської ради Пустомитівського району, третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору Головне управління Державної казначейської служби України у Львівській області про визнання відмови неправомірною та зобов'язання вчинити дії - повернути позивачу.

Повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала може бути оскаржена протягом 5 днів з дня її проголошення шляхом подання апеляційної скарги до Львівського апеляційного адміністративного суду через Львівський окружний адміністративний суд, згідно ст. 186 КАС України. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з ч. 3 ст. 160 КАС України, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом 5 днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КАС України, якщо таку скаргу не було подано, згідно ст. 254 КАС України. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Суддя Грень Н.М.

СудЛьвівський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення19.02.2015
Оприлюднено20.02.2015
Номер документу42765494
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —813/190/15

Ухвала від 19.02.2015

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

Ухвала від 19.01.2015

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Грень Наталія Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні