Ухвала
від 30.07.2009 по справі б-21/34
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-21/34

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул.Шевченка 16, м.Івано-Франківськ, 76000, тел. 2-57-62

  

УХВАЛА

 30 липня 2009 р.  Справа № Б-21/34   

Господарський суд Івано-Франківської області у складі:судді Скапровської І. М.

при секретарі Чверенчук Р. Р.

за участю:

ліквідатора боржника- Ігнатів  О. Л

розглянувши у відкритому судовому засіданні  матеріали справи за заявою  Долинської об"єднаної державної податкової інспекції в Івано-Франківській області,  вул. Грушевського, 16,  м. Долина,  Івано-Франківська область,  77500,  про визнання   підпримства  "Росинка" 77500, вул. Петрушевича, 7, м. Болехів, Івано-Франківська область, код ЄДРПОУ 22173379 - банкрутом.

        Встановив, що Долинська об"єднана державна податкова інспекція в Івано-Франківській області звернулась до господарського суду Івано-Франківської області із заявою про визнання   підпримства  "Росинка"  - банкрутом.

       Заявлені вимоги обгрунтовує  приписами, що встановлені  ст. 52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

          06.04.2009. судом винесено ухвалу про порушення провадження у справі про банкрутство    підпримства  "Росинка"

     21.04.09р., судом винесено постанову про визнання боржника банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру та призначено ліквідатором боржника- арбітражного керуючого  Ігнатіва О. Л. ,  забов"язано ліквідатора до 06.07.09р. подати суду звіт про виконану ним роботу.

       07.07.09р. представникик сторін в судове засідання не з"явилися, суд на підставі ст. 77 ГПК України, виніс ухвалу про відкладення розгляду справи на 28.07.2009.

          14.07.09р.    ліквідатор на виконання  приписів ст. 32 Закону України " Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", подав до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс боржника.

         28.07.09р. розглянувши матеріали справи, звіт та  ліквідаційний  баланс,  заслухавши ліквідатора, суд  вважає, що звіт та ліквідаційний баланс слід затвердити,  юридичну особу -боржника - ліквідувати,  вимоги  кредиторів не задоволені за недостатністю майна  вважати  погашиними,  провадження у справі припинити.

При цьому суд виходив з наступного.

Приписами  ст.32 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" встановлено, що після завершення всіх розрахунків з кредиторами ліквідатор подає  до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс,  господарський  суд після заслуховування звіту ліквідатора та думки членів комітету кредиторів виносить  ухвалу про затвердження звіту ліквідатора  та ліквідаційного балансу.

Якщо за результатами ліквідаційного балансу, піля задоволення вимог кредиторів не залишилося майна, господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юридичної особи.

Зі звіту встановлено, що ліквідатор на виконання приписів ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом",  направив запити до можливих кредиторів.          

Свої вимоги  до боржника заявила Долинська об"єднана державна податкова інспекція на суму 1020 грн.00 коп.

Встановлено, що у банкрута ПП "Росинка" відсутня заборгованість до пенсійного фонду та інших фондів соціального стахування.

З метою виявлення майна боржника, яке можна віднести до ліквідаційної маси, ліквідатором направлено запити  в органи, що здійснюють реєстрацію права власності на нерухомість. Отримані відповіді  свідчать про відсутність зареєстрованого права власності  за  боржником на майно, зокрема  Івано-Франківське ОБТІ повідомило, що за банкрутом  власності на нерухоме майно не зареєстровано, Івано-Франківська інспекція державного технічного нагляду Івано-Франківської області  про відсутність зареєстрованої  техніки за банкрутом, Болехівське міське відділення держкомзему повідомило про відсутність земельних ділянок у власності чи користуванні боржника, 2-ге МРВ ДАІ м. Калуша ВДАІ УМВС в Івано-Франківській області  повідомило, що транспортні засоби за  банкрутом не зареєстровані. Болехівське міське управління юстиції Івано-Франківської області повідомило, що виконавчі провадження за боржником не відкриті.

Долинська об"єднана державна податкова інспекція повідомила, що у боржника рахунків в банківських установах немає.

Ліквідатор також повідомив, що в даний час пропозицій від інвесторів, санаторів, засновників та інших осіб  бажаючих провести фінансове оздоровлення боржника не надходило.          

Згідно п. 6 ст.31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" вимоги не задоволені за відсутністю майна боржника, вважаються  погашеними.

Ліквідаційний баланс та документи долучені до звіту підтверджують, що майна у боржника немає.

Статею 40 Закону,  передбачено, що господарський суд припиняє провадження у справі про банкрутство , якщо затверджено звіт ліквідатора в порядку перендбаченому ст. 32 цього Закону.

          Керуючись ст. ст.31- 32, ст. 40  Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника  або визнання його банкрутом", ст.80 Господарського процесуального кодексу України, суд

                                                  УХВАЛИВ:

затвердити звіт та ліквідаційний баланс -  ПП "Росинка"

Ліквідувати юридичну особу -   ПП "Росинка"

Вимоги не задоволені за  недостатністю майна, вважати погашеними.

Провадження у справі припинити.

Копію ухвали направити реєструючому органу  для виключення  ПП "Росинка" з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб- підприємців.        

Ліквідатору  повідомити   про  ліквідацію всіх відомих йому кредиторів.

Ухвалу направити:  заявнику, боржнику, Ігнатіву О. Л (вул. Кубинця, 29, с. Новичка, Долинський район, Івано-Франківська область, 77500), Регіональне Управління з питань банкрутства в Івано-Франківській області (вул. С.Стрільців, 15, м. Івано-Франківськ, 76000) та державному реєстратору (пл. Незалежності, 5, м. Долина, 77500)

                        Суддя                                                  Скапровська І. М.

Виготовлено в АС "Діловодство суду"


Ткачук Т. М.    

СудГосподарський суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення30.07.2009
Оприлюднено15.08.2009
Номер документу4328624
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-21/34

Ухвала від 30.07.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Скапровська І.М.

Ухвала від 07.07.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Скапровська І.М.

Ухвала від 21.04.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Скапровська І.М.

Ухвала від 06.04.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Скапровська І.М.

Ухвала від 04.03.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Скапровська І.М.

Ухвала від 05.03.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Скапровська І.М.

Ухвала від 13.02.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Скапровська І.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні