Ухвала
від 06.04.2015 по справі 908/2289/15-г
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

номер провадження справи 1/24/15

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

06.04.2015 Справа № 908/2289/15-г

Суддя господарського суду Запорізької області Немченко О.І., розглянувши матеріали

за позовом: Публічного акціонерного товариства «Комерційний банк «Південкомбанк» (юридична адреса: 83015, м. Донецьк, проспект Ватутіна, буд. 33-А; адреса для листування: 03138, м. Київ, Червонозоряний проспект, буд. 82)

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю «Склоград» (85113, Донецька область, м. Костянтинівка, вул. Калмикова, буд. 17, кв. 55)

про стягнення 494 846 грн. 60 коп.

визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі.

Присвоїти справі номер провадження 1/24/15.

2. Справу призначити до розгляду на 19.05.2015 р. о 14 год. 30 хв.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою:

69001, м. Запоріжжя, вул. Тюленіна, 21/Шаумяна, 4, корпус 2, каб. № 211.

3. В порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов'язати сторони:

1. Повідомити суд про наявність чи відсутність у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, справи зі спору між сторонами цієї справи про той же предмет і з тих же підстав.

2. Забезпечити явку в судове засідання компетентних представників сторін (доручення, належним чином оформлене, яке підтверджує повноваження представника, оригінал - суду для огляду, копію, належним чином завірену, - в матеріали справи).

3. Пояснення у справі надавати в письмовому вигляді. Документи суду надавати в оригіналі - для огляду та копіях (у читаємому варіанті), належним чином завірених, для залучення до матеріалів справи .

4. Письмові пояснення та копії документів направити (надати) до суду заздалегідь, оригінали доказів представити суду в судовому засіданні.

5. Позивачу заздалегідь направити на адресу відповідача обґрунтований, документально підтверджений та підписаний уповноваженими особами акт звірки взаємних розрахунків на час подання позову та розгляду справи в суді . Відповідачу розглянутий, заповнений та підписаний (із зауваженнями чи без) акт звірки надати суду.

Позивачу - правовстановлюючі документи; нормативне та документальне обґрунтування поважності причин пропуску строку на подання позовної заяви, щодо стягнення заборгованості за кредитним договором; письмово вказати суду: точний період (дні, місці, роки), за який утворилась заборгованість (докази в підтвердження), у т.ч. точну суму наданого відповідачу кредиту (докази в підтвердження), суму сплачених відповідачем коштів (із зазначенням дати, суми та призначення платежу) із доказами в підтвердження, та вказати суму неповерненого кредиту, надати суду всі документи на підтвердження розрахунку; письмово вказати точний період (дні, місяці, роки), за який відповідачу нарахована сума пені (за несвоєчасне погашення кредиту (окремо), за несвоєчасне погашення процентів (окремо)); всі документи в обґрунтування та на підтвердження розрахунку; представити суду детальний письмовий розрахунок позовних вимог по кожній вимозі окремо; виписки банку по рахунках відповідача з моменту укладення договору, які підтверджують рух кредитних коштів, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців щодо відповідача станом на момент розгляду справи; провести звірку взаємних розрахунків з відповідачем, надати суду двосторонній акт звірки, підписаний керівниками та головними бухгалтерами сторін, а також документи в підтвердження акту звірки; докази листування з відповідачем по суті спору (у разі наявності); письмові докази, які мають суттєве значення для вирішення спору по суті та інші документи, які необхідні для всебічного та об'єктивного розгляду спору; довіреність на представника.

Відповідачу - надати суду: правовстановлюючі документи; довідку про підтвердження повних банківських реквізитів; у письмовому вигляді (а також у разі потреби на електронну пошту суду - inbox@zp.arbitr.gov.ua ); відзив на позовну заяву, заперечення до позову (в разі наявності), документи в обґрунтування відзиву, заперечень; обґрунтований контррозрахунок суми позову, де вказати точні періоди (дні, місяці, роки), за які нарахована сума пені; надати суду всі документи на підтвердження вашого розрахунку; надати детальний контррозрахунок пені (окремо суми пені по кредиту та пені за відсотки), всі документи в обґрунтування та на підтвердження розрахунку; письмово вказати конкретну суму наданого вам позивачем кредиту та документально підтвердити отримання кредиту; докази погашення вами суми кредиту повністю або частково (відповідні платіжні документи із зазначенням дати, суми та призначенням платежу), у випадку не погашення - письмово обґрунтувати причини та надати суду всі документи на підтвердження ваших доводів; письмово повідомити про всі можливі засоби зв'язку; провести звірку взаємних розрахунків з позивачем, надати суду двосторонній акт звірки, підписаний керівниками та головними бухгалтерами сторін, а також документи в підтвердження акту звірки; докази листування з позивачем по суті спору (у разі наявності); письмові докази, які мають суттєве значення для вирішення спору по суті та інші документи, які необхідні для всебічного та об'єктивного розгляду спору; довіреність на представника.

Відповідачу копію відзиву терміново направити позивачу, докази направлення надати в судове засідання.

Письмові пояснення, відзив (заперечення) та належним чином завірені копії витребуваних документів надати заздалегідь до канцелярії суду чи заздалегідь направити до суду поштовим зв'язком.

Явку уповноважених представників сторін визнати обов'язковою.

Копії ухвали направити сторонам у справі.

Попередити сторони, що у разі невиконання вимог суду, викладених у вищезазначеній ухвалі, суд має право згідно з п. 5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу України, стягнути в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.

Суддя О.І. Немченко

Дата ухвалення рішення06.04.2015
Оприлюднено16.04.2015
Номер документу43527443
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення 494 846 грн. 60 коп. визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду. Керуючись ст.ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

Судовий реєстр по справі —908/2289/15-г

Ухвала від 29.01.2018

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Зінченко Н.Г.

Ухвала від 29.01.2018

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Зінченко Н.Г.

Ухвала від 17.01.2018

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Зінченко Н.Г.

Судовий наказ від 22.06.2015

Господарське

Господарський суд Запорізької області

О.І. Немченко

Судовий наказ від 22.06.2015

Господарське

Господарський суд Запорізької області

О.І. Немченко

Рішення від 02.06.2015

Господарське

Господарський суд Запорізької області

О.І. Немченко

Ухвала від 19.05.2015

Господарське

Господарський суд Запорізької області

О.І. Немченко

Ухвала від 06.05.2015

Господарське

Господарський суд Запорізької області

О.І. Немченко

Ухвала від 06.04.2015

Господарське

Господарський суд Запорізької області

О.І. Немченко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні