Ухвала
від 21.04.2015 по справі 802/936/15-а
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття провадження у адміністративній справі

м. Вінниця

21 квітня 2015 р. Справа № 802/936/15-а

Суддя Вінницького окружного адміністративного суду Томчук Андрій Валерійович , розглянувши матеріали:

за позовом: Жмеринської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Вінницькій області

до: Фермерського господарства "Ходацький рід"

про: стягнення податкового боргу

ВСТАНОВИВ:

143.04.2015 року до Вінницького окружного адміністративного суду надійшли матеріали позовної заяви Жмеринської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Вінницькій області до Фермерського господарства "Ходацький рід" про стягнення податкового боргу.

Ухвалою судді від 07 квітня 2015 року позовну заяву залишено без руху, в зв'язку з недотриманням вимог, встановлених статтею 106 Кодексу адміністративного судочинства (далі - КАС) України, та надано строк для усунення вказаних недоліків.

На виконання зазначеної ухвали позивач в межах строку, наданого судом, подав матеріали на усунення недоліків.

Після усунення недоліків перешкоди для прийняття позовної заяви відсутні, вона підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства, підсудна Вінницькому окружному адміністративному суду, відповідає вимогам, передбачених статтею 106 КАС України, що є підставою для відкриття провадження у справі.

Відповідно до статті 104 Кодексу адміністративного судочинства України позов пред'являється шляхом подання позовної заяви до суду першої інстанції.

Ознайомившись з позовною заявою та доданими до неї матеріалами вважаю, що вона підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства, підсудна Вінницькому окружному адміністративному суду, відповідає вимогам, передбаченим статтею 106 КАС України, що є підставою для відкриття провадження у справі.

Керуючись ст. ст. 106, 107, 165, п. 6 ст. 254 КАС України, -

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Жмеринської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Вінницькій області до Фермерського господарства "Ходацький рід" про стягнення податкового боргу.

2. Закінчити підготовче провадження і призначити справу до судового розгляду в судовому засіданні 29 квітня 2015 р. о 12:00 год. в залі судового засідання № 4 Вінницького окружного адміністративного суду, що знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Островського, 14.

Позивачу : докази в обґрунтування позовних вимог, всі оригінали доданих до позовної заяви документів або письмові пояснення з зазначенням поважних причин їх відсутності;

Відповідачу : письмові заперечення на позовну заяву з нормативно-документальним обґрунтуванням, відомості щодо оскарження зазначених вимог та матеріали виконавчого провадження.

4. Повідомити сторони, що, у відповідності до ч.1 ст. 23 КАС України, справа розглядатиметься суддею Томчуком Андрієм Валерійовичем одноособово.

5. Копію даної ухвали невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі, разом з витягом про їхні процесуальні права і обов'язки.

Ухвала оскарженню не підлягає. Відповідно до ч. 6 ст. 254 КАС України ухвали суду, які не можуть бути оскаржені, набирають законної сили з моменту постановлення.

Суддя Томчук Андрій Валерійович

СудВінницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.04.2015
Оприлюднено27.04.2015
Номер документу43686978
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —802/936/15-а

Постанова від 15.05.2015

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Томчук Андрій Валерійович

Ухвала від 21.04.2015

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Томчук Андрій Валерійович

Ухвала від 07.04.2015

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Томчук Андрій Валерійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні