Ухвала
від 11.08.2009 по справі 43/185
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

43/185

                         ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  

                                        83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157

                                                           У Х В А Л А  

                                  ПРО ВІДКЛАДЕННЯ РОЗГЛЯДУ СПРАВИ

11.08.09 р.                                                                                      Справа № 43/185                     

Господарський суд Донецької області у складі судді  І.В. Зубченко

При секретарі судового засідання Батурської М.О.

Розглянув у відкритому судовому засіданні справу:

за позовом: Державного відкритого акціонерного товариства “Торезьке шахтопрохідницьке управління по бурінню стволів і свердловин” Дочірнього підприємства відкритого акціонерного товариства “Державна холдингова компанія “Спецшахтобуріння”, м. Торез

до відповідача: Відкритого акціонерного товариства “Облдоррембуд” Торезького підрядного спеціалізованого управління по ремонту, будівництву та експлуатації автодоріг, м. Торез-3

про стягнення основного боргу у розмірі 3854,41 грн.

За участю представників:

від позивача: Антонова В.С. за дов. б/н від 02.01.09р.

від відповідача: представник не з'явився.

Державне відкрите акціонерне товариство “Торезьке шахтопрохідницьке управління по бурінню стволів і свердловин” Дочірнє підприємство відкритого акціонерного товариства “Державна холдингова компанія “Спецшахтобуріння”,             м. Торез, позивач, звернувся до господарського суду Донецької області з позовом до відповідача, Відкритого акціонерного товариства “Облдоррембуд” Торезького підрядного спеціалізованого управління по ремонту, будівництву та експлуатації автодоріг, м. Торез-3 про стягнення основного боргу у розмірі 3854,41 грн.

Представник позивача у судовому засіданні підтримав позовні вимоги. Поряд з цим, пояснив, що відповідачем частково сплачена сума боргу та між позивачем та відповідачем був проведений залік взаємних однорідних вимог.

Представник відповідача у судове засідання не з'явився. Проте, через канцелярію суду надав відзив №01-90 від 10.08.09р., в якому позовні вимоги визнав частково. Разом з цим пояснив, що по даним бухгалтерського обліку відповідача сума заборгованості складає 1373,48 грн., віповідно до платіжного доручення №414 від 06.08.09р. означена сума сплачена, в зв'язку з чим відповідач просить припинити провадження по справі.

Нез'явлення представника відповідача, ненадання представниками сторін витребуваних судом документів значно перешкоджає розгляду справи по суті та приводить до затягування судового процесу.

Відповідно до ст.115 ГПК України ухвали господарського суду є обов'язковими для виконання на території України та виконуються у порядку встановленому ГП Кодексом України та ЗУ “Про виконавче провадження”.

В зв'язку з нез'явленням представника відповідача, ненаданням представниками сторін витребуваних судом документів та необхідністю витребування нових доказів, в порядку п.п. 1, 2, 3 ч.1, ч.2 ст.77, ст.86 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

                                                  

                                                     У Х В А Л И В:

Відкласти розгляд справи на 10:00 год.  27.09.09 року.

Зобов'язати позивача надати письмові пояснення, в яких визначити сумуборгу сплачену відповідачем за виконанні роботи; визначити суму, на яку проведено залік взаємних однорідних вимог та визначити суму боргу відповідача за виконанні роботи (якщо така наявна), доводи підтвердити документально.

Зобов'язати відповідача виконати вимоги ухвали суду від 21.07.09р., а саме: з'явитися у судове засідання, надати довіреність на представника або інший документ, що підтверджує повноваження представника та відповідає вимогам чинного законодавства України, документ, що посвідчує особу представника.

Зобов'язати сторін виконати вимоги ухвали суду від 21.07.09р., а саме: провести розширену звірку розрахунків (з ініціативи позивача) за предметом позову з визначенням періодів нарахування заборгованості та первісних документів, на підставі яких проведена відповідна операція. Копію акту звірки подати в суд до дня розгляду справи, оригінал акту звірки надати в судове засідання для огляду.

Всі витребувані документи надати до суду (через канцелярію) не пізніше ніж за три дні до судового засідання, з відповідно оформленим супровідним листом.

Явка представників сторін у судове засідання строго обов'язкова.

Якщо витребувані господарським судом документи не подано, справу може бути розглянуто за наявними в ній матеріалами.

Роз'яснити сторонам, що за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону, з винної сторони стягується штраф у розмірі до 1700,00 грн. (п.5 ст.83 Господарського процесуального кодексу України).

              Суддя                                                                     Зубченко І.В.           

                    

              

Дата ухвалення рішення11.08.2009
Оприлюднено22.08.2009
Номер документу4390168
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —43/185

Ухвала від 03.08.2017

Господарське

Господарський суд Донецької області

В.І. Матюхін

Ухвала від 25.07.2017

Господарське

Господарський суд Донецької області

В.І. Матюхін

Ухвала від 07.07.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Сальнікова Г.І.

Рішення від 16.06.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 11.05.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

Ухвала від 06.10.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Зубченко І.В.

Ухвала від 11.08.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Зубченко І.В.

Ухвала від 11.08.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Зубченко І.В.

Ухвала від 21.07.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Зубченко І.В.

Рішення від 03.06.2009

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пасько М.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні