Постанова
від 04.08.2009 по справі б-19/204-08
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-19/204-08

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,  

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

про затвердження ліквідаційного балансу

"04" серпня 2009 р.                                                             Справа № Б-19/204-08

вх. № 9373/2-19

Суддя господарського суду Міньковський С.В.

при секретарі судового засідання Тімарєва Т.М.

За участю:

представник ліквідатора - Кондратович Дмитро Олександрович дов. № 1599/10/10-025 від 13.03.2009 року

Розглянувши звіт про роботу  ліквідатора та наданий ліквідаційний баланс банкрута

По справі  за заявою Дергачівська МДПІ м. Дергачі

до Приватного підприємства "Форум" смт. Солоницівка

про визнання банкрутом  

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду від 13.07.2009 року призначено до слухання звіт ліквідатора на 04.08.2009 року; зобов'язано ліквідатора виконати в повному обсязі ст.сто.22-32, 52  Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, надати суду всі необхідні документи стосовно проведення ліквідаційної процедури по банкруту.

В судовому засіданні представник ліквідатора звітував про проведену роботу, повідомив, що здійснені всі необхідні заходи по ліквідації банкрута та звернувся до суду з клопотанням про затвердження ліквідаційного звіту та ліквідаційного балансу.

Розглянувши матеріали справи, ліквідаційний звіт та ліквідаційний баланс, заслухавши пояснення ліквідатора, суд встановив наступне.

Постановою господарського суду Харківської області від 09.01.2009 року Приватне підприємство „Форум” визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором призначено ініціюючого кредитора – Дергачівську МДПІ у Харківській області.

В ході ліквідаційної процедури ліквідатором було надано оголошення в пресі про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури, а також визнання недійсними статутних документів, печатки, штампів даного підприємства, надіслані повідомлення до Дергачівської міжрайонної виконавчої дирекції Харківського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Дергачівському районі Харківської області, УПФУ в Дергачівському районі Харківської області, Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття в Дергачівському районі Харківської області.

На адресу ліквідатора надійшло дві заяви з грошовими вимогами до боржника, а саме: від Дергачівського районного центру зайнятості на суму 57,30 грн. та Виконавчої дирекції Харківського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на суму 92,71 грн. Ліквідатором розглянуто дані заяви, визнано в повному обсязі та включено до реєстру вимог кредиторів, до якого увійшли і вимоги ініціюючого кредитора Дергачівської МДПІ на суму 337,17 грн.

Ліквідатором було з'ясовано, що за даними Дергачівського районного бюро технічної інвентаризації, WEB-серверу УДАІ УМВС України в Харківській області  та ХРФДП „Центр державного земельного кадастру” за боржником прав власності на нерухомі об'єкти, земельні ділянки та транспортні засоби не зареєстровано.

У зв'язку з відсутністю у банкрута майнових активів, ліквідатором складено ліквідаційний баланс з непогашеною кредиторською заборгованістю в сумі 0,49 тис грн.

Вимоги кредиторів згідно ч.6 ст.31 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Ліквідатором також здійснені наступні заходи: з'ясовано, що виконавчі провадження у відношенні боржника не відкривалися, кримінальні справи у відношенні керівника боржника не порушувалися; здійснено оголошення в пресі про недійсність печатки та штампу банкрута; направлені повідомлення відповідним державним установам про закінчення ліквідаційної процедури, закрито розрахунковий рахунок у банківській установі.

Розглянувши наданий суду ліквідаційний звіт та ліквідаційний баланс, суд дійшов висновку, що ліквідатор виконав необхідні дії по ліквідації підприємства – банкрута, суду надані документи, що свідчать про завершення ліквідаційної процедури, у тому числі ліквідаційний баланс з непогашеною кредиторською заборгованістю  в сумі 0,49 тис. грн. у зв'язку з відсутністю активів у боржника. При таких обставинах, суд вважає можливим затвердити ліквідаційний звіт та ліквідаційний баланс, припинити провадження у справі і сповістити відповідні державні органи про ліквідацію банкрута.

Керуючись ст.ст. 22-34, п.6 ст.40, ст.52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. 39 Закону України „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців”, ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. Затвердити наданий ліквідатором звіт та ліквідаційний баланс.

2. Ліквідувати юридичну особу – Приватне підприємство "Форум", зареєстроване рішенням Дергачівської райдержадміністрації №Ю0010495 від 22.08.2001року, код 31466032, місцезнаходження: Харківська область, Дергачівський район, смт. Солоницівка, вул. Пушкіна, 12.

3. Провадження у справі припинити.

4. Зобов`язати державного реєстратора внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців запис про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи -  Приватне підприємство "Форум" смт. Солоницівка та передати органам, які здійснювали облік, відповідне повідомлення про зняття юридичної особи з обліку.

5. Ухвалу направити кредитору (ліквідатору), ДВС у Дергачівському районі Харківської області, державному реєстратору, державному органу з питань банкрутства.

Суддя                                                                                            Міньковський С.В. 

СудГосподарський суд Харківської області
Дата ухвалення рішення04.08.2009
Оприлюднено22.08.2009
Номер документу4394756
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-19/204-08

Постанова від 04.08.2009

Господарське

Господарський суд Харківської області

Міньковський С.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні