Ухвала
від 17.06.2009 по справі 2/67-09-2512
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

2/67-09-2512

             

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

про  порушення  провадження  у  справі

про банкрутство відсутнього боржника

  

"17" червня 2009 р.Справа  № 2/67-09-2512

Суддя Бахарєв Б. О. розглянувши заяву Управління пенсійного фонду України у Приморському районі м. Одеси

про визнання банкрутом приватного підприємства „Рубікон-А” (код ЄДРПОУ 30588282).

визнав подані матеріали достатніми для прийняття  заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 11, 12, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, суддя, -

У Х В А Л И В:

1. Прийняти заяву до розгляду та порушити провадження у справі.

2. Розгляд справи призначити в засіданні суду до 07.07.2009 р. об 12:00. в приміщенні господарського суду, каб. 546 тел. 307-980.

3.          Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

Протягом дії мораторію забороняється: стягнення на підставі виконавчих документів та інших документів, за якими здійснюється стягнення відповідно до законодавства; не нараховується неустойка (штраф, пеня) не застосовуються інші санкції за невиконання чи неналежне виконання грошових зобов'язань і зобов'язань щодо сплати податків і зборів (обов'язкових платежів).

Дія мораторію не поширюється на виплату заробітної плати, аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної здоров'ю та життю громадян, авторської винагороди, а також на задоволення вимог кредиторів, що здійснюється керуючим санацією згідно з планом санації, затвердженим господарським судом, або ліквідатором у ліквідаційній процедурі в порядку черговості, встановленому статтею 31 цього Закону.

4. Заборонити боржнику та іншим особам вчиняти будь-які дії по відчуженню майна боржника, де б воно не знаходилось та в  якому б вигляді воно не було, здійснювати дії по реорганізації боржника внесення майна та інших активів як внеску у підприємства, організації, що засновується.

5. Зобов'язати  до 07.07.2009 р. надати:

боржника: баланс станом на останню звітну дату; відзив на заяву,  відомості про наявне майно, у тому числі кошти, які знаходяться на рахунках у банках чи інших фінансово-кредитних установах, поштові адреси банків чи інших фінансово-кредитних установ.

- КП „Одеське МБТІ та РОН”: відомості щодо зареєстрованого за приватним підприємством „Рубікон-А” (код ЄДРПОУ 30588282) на праві власності нерухомого майна та майна, яке було зареєстровано за підприємством з моменту його реєстрації, підстави його відчуження;

- РЕВ 1-го МРВ УДАІ ГУМВС України в Одеській області: відомості щодо наявності автотранспортних засобів, що належать приватному підприємству „Рубікон-А” (код ЄДРПОУ 30588282), та які були зареєстровані за підприємством з моменту його реєстрації, підстави його відчуження;

- Державну податкову інспекцію у Приморському районі м. Одеси: останній акт перевірки та документи бухгалтерської та податкової звітності, акти із зазначенням дати подання цієї звітності, відомості щодо банківських рахунків боржника, акт перевірки місцезнаходження приватного підприємства „Рубікон-А” (код ЄДРПОУ 30588282), відомості щодо наявності ознак, що свідчать про проведення підприємством фіктивної діяльності.

Копію ухвали надіслати: заявнику, боржнику, державному органу з питань банкрутства, Одеському МБТІ та РОН, відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців м. Одеси, РЕВ 1-го МРВ УДАІ ГУМВС України в Одеській області,  банку, що обслуговує боржника, ДПІ у приморському районі м. Одеси.

Явка представників сторін обов`язкова.

         

Суддя                                                                                 Бахарєв Б.О.

  

Дата ухвалення рішення17.06.2009
Оприлюднено22.08.2009
Номер документу4400688
СудочинствоГосподарське
Суть порушення  провадження  у  справі

Судовий реєстр по справі —2/67-09-2512

Ухвала від 17.06.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні