Ухвала
від 29.07.2009 по справі 1/4-09-2912
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

1/4-09-2912

 ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


 

       УХВАЛА

     про відкладення розгляду справи

"29" липня 2009 р.Справа № 1/4-09-2912

За заявою: Приватного підприємства "Ізумруд-Юг" (Одеська область, Овідідопольський район, смт. Овідіополь, вул. Покровського, 38; код ЄДРПОУ 35304397),

про визнання боржника банкрутом          

          

      Суддя                                                                                                       Найфлейш В.Д.

          

Представники сторін:

від заявника:не з'явився.

Суть спору: про визнання банкрутом

Ухвалою суду від 13.07.2009р. порушено провадження у справі №1/4-09-2912 за заявою Приватного підприємства "Ізумруд-Юг" про визнання боржника банкрутом.

Приймаючи до уваги нез'явлення представника заявника у судове засідання та ненадання витребуваних судом документів, суд відкладає розгляд справи.  

Керуючись ст. 51 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, п.п.1,2 ст.77, ст. 86 ГПК України суд, -

У Х В А Л И В:

1.Відкласти розгляд справи на 10.08.09р. о 15:10 год.

Засідання суду відбудеться у приміщенні господарського суду

(м. Одеса, пр-т. Шевченка,29), зал судових засідань №502.

2.Зобов'язати надати:

заявника: оригінали або належним чином засвідченні копії документів, доданих до заяви про порушення справи про банкрутство, оригінал довіреності від ліквідатора боржника на право подання представником ліквідатора заяви про порушення провадження у справі про банкрутство боржника, докази, що підтверджують зарахування територіальним органом державного казначейства України державного мита до державного бюджету, докази проведення інвентаризації майна ПП „Ізумруд-Юг” у 2009 році, докази внесення до Єдиного державного реєстру запису про рішення засновників (учасників) юридичної особи або уповноваженого ними органу щодо припинення юридичної особи відповідно до ст. 35 Закону України „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців”,  проміжний баланс відповідно до ч.1 ст. 11 ЦК України, відомості щодо суми вимог кредиторів за грошовими зобов'язаннями, яка не оспорюється боржником, розмір заборгованості із страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування по податках та зборах, розмір заборгованості по відшкодуванню шкоди, заподіяної життю та здоров`ю, виплаті заробітної плати та вихідної допомоги працівникам боржника, відомості щодо наявності у боржника майна, у тому числі сум і дебіторської заборгованості, відомості щодо найменування банків, які здійснюють розрахунково-касове і кредитне обслуговування боржника, рішення ліквідатора боржника про звернення боржника до господарського суду із заявою про порушення провадження у справі про банкрутство, бухгалтерський баланс на останню звітну дату, підписаний керівником і бухгалтером підприємства, перелік і повний опис заставленого майна із зазначенням його місцезнаходження та вартості на момент виникнення права застави, документи, які підтверджують неплатоспроможність боржника.

3.Копію ухвали надіслати кредиторам, ліквідатору.

Явка представника заявника обов'язкова.

 

             Суддя                                                                                              Найфлейш В.Д.

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення29.07.2009
Оприлюднено22.08.2009
Номер документу4401970
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —1/4-09-2912

Постанова від 14.08.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Найфлейш В.Д.

Ухвала від 13.07.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Найфлейш В.Д.

Ухвала від 29.07.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Найфлейш В.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні