Ухвала
від 21.05.2015 по справі 815/2865/15
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 815/2865/15

У Х В А Л А

           21 травня 2015 року                                         м.Одеса

Суддя Одеського окружного адміністративного суду Вовченко О.А., розглянувши позовну заяву Одеського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до товариства з обмеженою відповідальністю «Прогресивні ливарні технології груп» про стягнення адміністративно-господарських санкцій за невиконання нормативу робочих місць, призначених для працевлаштування інвалідів у 2014 році та пені,-

ВСТАНОВИВ:

До суду надійшов адміністративний позов Одеського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до товариства з обмеженою відповідальністю «Прогресивні ливарні технології груп» про стягнення адміністративно-господарських санкцій за невиконання нормативу робочих місць, призначених для працевлаштування інвалідів у 2014 році у розмірі 7650,00 грн. та пені у розмірі 214,20 грн.

Позовна заява відповідає вимогам ст.106 КАС України і подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність. Позовна заява підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства Одеським окружним адміністративним судом. Підстави для повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, відсутні.

Відповідно до п.5 ч.5 ст.107 КАС України в ухвалі про відкриття провадження у справі зазначаються пропозиція відповідачу подати в зазначений строк письмові заперечення проти позову та докази, які у нього є.

Відповідно до приписів ст. 121 КАС України за наслідками підготовчого провадження суд у порядку письмового провадження або в судовому засіданні на розсуд суду постановляє ухвалу про закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду.

Враховуючи зазначені вище приписи КАС України та на підставі поданої позовної заяви, суддя вважає за можливе відкрити провадження по даній справі, а також закінчити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 17, 18, 71 ,69, 106, 107, 110, 121, 160, 165 КАС України, суддя, -

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження по справі за адміністративним позовом Одеського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до товариства з обмеженою відповідальністю «Прогресивні ливарні технології груп» про стягнення адміністративно-господарських санкцій за невиконання нормативу робочих місць, призначених для працевлаштування інвалідів у 2014 році та пені.

В ході підготовки справи до судового розгляду:

Направити сторонам копію ухвали та запропонувати відповідачу надати заперечення на позов та додаткові докази, в разі їх наявності, в строк до 04.06.2015 року.

Зобов'язати позивача надати до суду:

- докази перебування відповідача на обліку у фонді соціального захисту інвалідів;

- відомості щодо того, чи звертався позивач до центру зайнятості за місцем знаходження відповідача із заявою про надання інформації щодо створених робочих місць для працевлаштування інвалідів та вільних робочих місць та вакантних посад, на яких може використовуватися праця інвалідів у відповідача у перевіряємому періоді.

Запропонувати відповідачу надати до суду відомості стосовно того, чи надавав відповідач у 2014 році до центру зайнятості інформацію про створення робочих місць для працевлаштування інвалідів та про вільні робочі місця та вакантні посади, на яких може використовуватися праця інвалідів та, у разі надання такої інформації відповідачем, - надати відомості, чи направлялися службою зайнятості інваліди для працевлаштування на підприємстві та чи були вони працевлаштовані.

Закінчити підготовче провадження у справі та призначити судове засідання на 15:00 годину 04.06.2015 року у приміщенні суду (зала № 14).

Справа розглядатиметься одноособово суддею Вовченко О.А.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя                                                                       О.А. Вовченко                                        

СудОдеський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.05.2015
Оприлюднено26.05.2015
Номер документу44288214
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —815/2865/15

Ухвала від 19.09.2019

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Вовченко О. А.

Постанова від 09.06.2015

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Вовченко О. А.

Ухвала від 21.05.2015

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Вовченко О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні