Ухвала
від 28.05.2015 по справі 371/1050/15-ц
МИРОНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

28.05.2015 Єдиний унікальний № 371/1050/15-ц

Миронівський районний суд Київської області

ЄУН 371/ 1050 /15-ц

Провадження № 2/371/ 354 /15

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

28 травня 2015 року м. Миронівка

Суддя Миронівського районного суду Київської області Поліщук А.С., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Вікторівської сільської ради Миронівського району Київської області, Миронівської районної державної адміністрації Київської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору : відділ Держземагенства України у Миронівському районі Київської області, приватний нотаріус Миронівського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_2, про визнання права на постійне користування земельною ділянкою у порядку спадкування за законом,

В С Т А Н О В И В :

До Миронівського районного суду Київської області 27 травня 2015 року звернулася із вищевказаним позовом громадянка ОСОБА_1.

Позовна заява подана і оформлена у порядку, передбаченому ст. ст. 118 - 120 ЦПК України.

Підстав для відмови у відкритті провадження у справі, передбачених ст. 122 ЦПК України, або для повернення позовної заяви, передбачених ст. 121 ЦПК України, у наданих суду матеріалів не виявлено.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 118 - 122, 210, 293 ЦПК України, суддя, -

У Х В А Л И В :

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Вікторівської сільської ради Миронівського району Київської області, Миронівської районної державної адміністрації Київської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору : відділ Держземагенства України у Миронівському районі Київської області, приватний нотаріус Миронівського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_2, про визнання права на постійне користування земельною ділянкою у порядку спадкування за законом.

Призначити розгляд справи на 10 годину 00 хвилин 10 червня 2015 року в приміщенні Миронівського районного суду Київської області за адресою : Київська обл., м. Миронівка, вул. Першотравнева, 3, каб. судді Поліщука А.С.

Направити копію ухвали сторонам та іншим особам, що беруть участь у справі, копії позовної заяви з додатками відповідачам.

Запропонувати відповідачам у випадку заперечення проти задоволення позову подати до суду письмові заперечення та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

Зобов'язати приватного нотаріуса Миронівського районного нотаріального округу Київської області ОСОБА_2 надати Миронівському районному суду Київської області копію спадкової справи померлого 27 вересня 2014 року ОСОБА_3.

Зобов'язати позивача надати суду для огляду оригінали доданих до позовної заяви документів, а також власноруч підписане підтвердження (лист) того, що у провадженні інших судів не має справ зі спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав, не має рішення чи ухвали суду про закриття провадження у справі у зв'язку з відмовою позивача від позову або укладенням мирової угоди сторін у спорі між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав.

Звернути увагу сторін на те, що відповідно до ст. 131 ЦПК України вони зобов'язані подати свої докази суду до початку розгляду справи по суті.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду Київської області через Миронівський районний суд Київської області окремо від рішення суду виключно у випадку відкриття провадження у справі з недотриманням правил підсудності. Подання апеляційної скарги на ухвалу не перешкоджає продовженню розгляду справи.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги (5 днів з дня отримання копії ухвали), якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Суддя підпис ОСОБА_4

Згідно з оригіналом

Суддя А.С. Поліщук

СудМиронівський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення28.05.2015
Оприлюднено04.06.2015
Номер документу44470956
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —371/1050/15-ц

Рішення від 10.06.2015

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Поліщук А. С.

Рішення від 10.06.2015

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Поліщук А. С.

Ухвала від 28.05.2015

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Поліщук А. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні