Ухвала
від 08.06.2015 по справі 365/443/15-ц
ЗГУРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 365/443/15-ц

Номер провадження: 2-о/365/10/15

У Х В А Л А

08.06.2015 смт. Згурівка Київської області

Згурівський районний суд Київської області в складі:

головуючого-судді ДЕНИСЕНКО Н.О.

за участі секретаря

судового засідання ОСОБА_1

представника заявника ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі засідань суду заяву представника позивача про залишення заяви без розгляду у цивільній справі за заявою ОСОБА_3, заінтересовані особи Згурівська районна державна адміністрація Київської області, Красненська сільська рада Згурівського району Київської області, відділ Держземагенства у Згурівському районі Київської області, Реєстраційна служба Згурівського районного управління юстиції Київської області про встановлення факту належності правовстановлюючого документу,

В С Т А Н О В И В:

29 травня 2015 року заявниця звернулася до суду із вищезазначеною заявою, посилаючись на те, що вона є власницею земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, площею 4,1201 га, яка розташована на території Красненської сільської ради Згурівського району Київської області, кадастровий номер якої 3221983000:04:003:0028. В Державному акті помилково було зазначено її прізвище «Квасюк», яке виправлено на «Кваснюк», що засвідчено головою Згурівської РДА ОСОБА_4, у зв'язку з чим їй відмовлено у проведенні державної реєстрації даної земельної ділянки. Дана помилка перешкоджає їй розпорядитись зазначеною земельною ділянкою на власний розсуд, тому просить встановити факт, що має юридичне значення, а саме, що Державний акт на право приватної власності на земельну ділянку серії ЯБ № 514740, виданий Згурівською районною державною адміністрацією Київської області, 25 грудня 2006 року, про що зроблено запис в Книзі записів реєстрації державних актів на право власності на землю та на право постійного користування землею за № 010602700069, належить ОСОБА_3

В судовому засіданні уповноважений представник заявника звернувся до суду із заявою про залишення заяви без розгляду, заінтересовані особи в судове засідання не з'явилися, про час і місце судового розгляду були оповіщені у встановленому порядку.

Враховуючи те, що представник позивача подав заяву про залишення заяви без розгляду, суд вбачає за необхідне залишити заяву без розгляду.

Згідно з п. 5 ч. 1 ст. 207 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач подав заяву про залишення позову без розгляду.

На підставі викладеного, керуючись п. 5 ч. 1 ст. 207 ЦПК України,-

У Х В А Л И В:

Заяву ОСОБА_3, заінтересовані особи Згурівська районна державна адміністрація Київської області, Красненська сільська рада Згурівського району Київської області, відділ Держземагенства у Згурівському районі Київської області, Реєстраційна служба Згурівського районного управління юстиції Київської області про встановлення факту належності правовстановлюючого документу залишити без розгляду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана до Апеляційного суду Київської області через Згурівський районний суд Київської області протягом п'яти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

ГОЛОВУЮЧИЙ Н.О.ДЕНИСЕНКО

СудЗгурівський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення08.06.2015
Оприлюднено11.06.2015
Номер документу44670890
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —365/443/15-ц

Ухвала від 08.06.2015

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Денисенко Н. О.

Ухвала від 03.06.2015

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Денисенко Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні