Ухвала
від 11.06.2015 по справі 695/1766/15-ц
ЗОЛОТОНІСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЗОЛОТОНІСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 695/1766/15-ц

номер провадження 2/695/879/15

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11 червня 2015 рокум. Золотоноша

Золотоніський міськрайонний суд Черкаської області в складі:

головуючого судді Степченка М.Ю.

при секретарі Матвєєвій О.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1, яка діє в інтересах свого малолітнього сина ОСОБА_2, та ОСОБА_3, який діє за згодою матері ОСОБА_1 до Привітненської сільської ради Золотоніського району Черкаської області про визнання права власності на земельні ділянки в порядку спадкування, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1, яка діє в інтересах свого малолітнього сина ОСОБА_2, та ОСОБА_3, який діє за згодою матері ОСОБА_1 звернулися до суду з позовом до Привітненської сільської ради Золотоніського району Черкаської області про визнання права власності на земельні ділянки в порядку спадкування.

Під час розгляду справи позивачами було заявлено клопотання про залучення у справі співвідповідача ОСОБА_4, який являється батьком померлого ОСОБА_5, після смерті якого позивачі просять визнати право власності на спадщину.

Представник Привітненської сільської ради в судове засідання не з»явився, але надіслав до суду заяву, в якій просив суд слухати справу без його участі, проти задоволення позовних вимог не заперечує.

Заслухавши думку позивачів, вивчивши матеріали справи, суд вважає, що клопотання про залучення у справі співвідповідача ОСОБА_4 підлягає до задоволення, оскільки рішення по справі стосуватиметься його прав та обов»язків.

Відповідно до ст. 33 ЦПК України - суд за клопотанням позивача, не припиняючи розгляду справи, замінює первісного відповідача належним відповідачем, якщо позов пред'явлено не до тієї особи, яка має відповідати за позовом, або залучає до участі у справі іншу особу як співвідповідача.

Відповідно до ст. 4 ЦПК України - здійснюючи правосуддя, суд захищає права, свободи та інтереси фізичних осіб, права та інтереси юридичних осіб, державні та суспільні інтереси у спосіб, визначений законами України.

Для забезпечення об»єктивного розгляду справи, повного і всебічного з»ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та прийняття законного та обґрунтованого рішення, суд вважає за необхідне залучити до участі в розгляді справи співвідповідача ОСОБА_4

Керуючись ст.ст. 33, 168, 209, 210 ЦПК України, суд ,-

УХВАЛИВ:

Клопотання позивача ОСОБА_1 задовольнити.

Залучити до участі у справі співвідповідача - ОСОБА_4, проживаючого ІНФОРМАЦІЯ_1.

Розгляд справи призначити на 17 липня 2015 року на 11-30 год. про що повідомити сторони.

Копію ухвали та копію позовної заяви з додатками направити ОСОБА_4

Запропонувати відповідачу подати в зазначений строк письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя М.Ю. Степченко

СудЗолотоніський міськрайонний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення11.06.2015
Оприлюднено17.06.2015
Номер документу44851572
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —695/1766/15-ц

Рішення від 17.07.2015

Цивільне

Золотоніський міськрайонний суд Черкаської області

Степченко М. Ю.

Ухвала від 11.06.2015

Цивільне

Золотоніський міськрайонний суд Черкаської області

Степченко М. Ю.

Ухвала від 27.05.2015

Цивільне

Золотоніський міськрайонний суд Черкаської області

Степченко М. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні