Ухвала
від 10.12.2014 по справі 473/5722/14-к
ВОЗНЕСЕНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 473/5722/14-к

У Х В А Л А

про тимчасовий доступ до речей та документів

"10" грудня 2014 р. місто Вознесенськ

Слідчий суддя Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 ,

за участю прокурора Вознесенської міжрайонної прокуратури Миколаївської області ОСОБА_3

слідчого СВ Вознесенського МВ УМВС ОСОБА_4 ,

розглянув клопотання слідчого СВ Вознесенського МВ УМВС ОСОБА_4 про тимчасовий доступ до речей та документів за кримінальним провадженням, внесеним до ЄРДР за № 12014150190001505, перевіривши надані матеріали клопотання та дослідивши докази по даних матеріалах, заслухавши думку прокурора, слідчого,

В С Т А Н О В И В :

16 липня 2014 року до ЄРДР за номером 12014150190001505, з правовою кваліфікацією ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.358 КК України внесені дані про надання до ІНФОРМАЦІЯ_1 та Вознесенському районі документів кооперативу « ІНФОРМАЦІЯ_2 » з недостовірними відомостями про стаж роботи в даному кооперативі громадянина ОСОБА_5 , щодо нарахування йому пенсії.

В ході кримінального провадження встановлені обставини, які є достатніми відповідно до ч.1 ст.159 КПК України для тимчасового доступу до інформації, яка знаходиться в офісі кооперативу « ІНФОРМАЦІЯ_2 » за адресою: АДРЕСА_1 , а саме:

1. Оригінали Книг наказів про прийняття та звільнення осіб в кооперативі « ІНФОРМАЦІЯ_2 ».

2. Оригінали Книг нарахування заробітної плати працівникам кооперативу « ІНФОРМАЦІЯ_2 » за 1992 1996 роки.

3. Оригінали наказів про прийняття та звільнення по кооперативу « ІНФОРМАЦІЯ_2 » громадянина ОСОБА_5 03 ІНФОРМАЦІЯ_3 .

4. Заяви та інші документи, пов`язані із працевлаштуванням та звільненням із кооперативу « ІНФОРМАЦІЯ_2 » громадянина ОСОБА_5 03 ІНФОРМАЦІЯ_3 .

5. Зразок печатки кооперативу « ІНФОРМАЦІЯ_2 ».

При здійсненні тимчасового доступу до даної інформації слідчим ІНФОРМАЦІЯ_4 Чеботарьовим ОСОБА_6 необхідно йому забезпечити можливість ознайомитися з даною інформацією та здійснити її виїмку.

В судовому засіданні прокурор просив задовольнити дане клопотання, зазначаючи, що вказана інформація має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, тимчасовий доступ до якої необхідний для забезпечення перевірки можливих слідчих версій по кримінальному провадженню, і дана інформація може бути використана, як доказ за кримінальним провадженням.

При вирішенні питання про тимчасовий доступ до інформації, слідчий суддя виходить з вимог ч.5 ст.163 КПК України, відповідно до якого в судовому засіданні стороною кримінального провадження доведено наявність достатніх підстав вважати, що тимчасовий доступ до даної інформації, її виїмка, необхідні з потребами досудового розслідування, і дані потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права та свободи осіб, при задоволенні даного клопотання, щодо тимчасового доступу до даної інформації та її виїмку.

Стороною кримінального провадження в судовому засіданні доведено, що інформація, яка міститься в офісі кооперативу « ІНФОРМАЦІЯ_2 » за адресою: АДРЕСА_1 , сама по собі, або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подано клопотання до суду, має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.163, 164 КПК України

У Х В А Л И В :

Надати слідчому СВ Вознесенського МВ УМВС капітану міліції ОСОБА_4 тимчасовий доступ до інформації, яка знаходиться в офісі кооперативу « ІНФОРМАЦІЯ_2 » за адресою: АДРЕСА_1 .

Зобов`язати керівника кооперативу « ІНФОРМАЦІЯ_2 » надати:

1. Оригінали Книг наказів про прийняття та звільнення осіб в кооперативі « ІНФОРМАЦІЯ_2 ».

2. Оригінали Книг нарахування заробітної плати працівникам кооперативу « ІНФОРМАЦІЯ_2 » за 1992 1996 роки.

3. Оригінали наказів про прийняття та звільнення по кооперативу « ІНФОРМАЦІЯ_2 » громадянина ОСОБА_5 03 ІНФОРМАЦІЯ_3 .

4. Заяви та інші документи, пов`язані із працевлаштуванням та звільненням із кооперативу « ІНФОРМАЦІЯ_2 » громадянина ОСОБА_5 03 ІНФОРМАЦІЯ_3 .

5. Зразок печатки кооперативу « ІНФОРМАЦІЯ_2 ».

При здійсненні тимчасового доступу до вказаної інформації забезпечити слідчому СВ Вознесенського МВ УМВС капітану міліції ОСОБА_4 можливість ознайомитися з нею та вилучити її, тобто здійснити її виїмку, відповідно до вимог ст.165 КПК України.

Строк дії ухвали встановити до 31 грудня 2014 року.

Роз`яснити керівнику кооперативу « ІНФОРМАЦІЯ_2 », що відповідно до ст.166 КПК України у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до інформації, слідчий суддя за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями КПК України з метою відшукання та вилучення зазначеної інформації в офісі кооперативу « ІНФОРМАЦІЯ_2 » за адресою: АДРЕСА_1 .

Ухвала слідчого судді про тимчасовий доступ до документів та інформації яка знаходиться в офісі кооперативу « ІНФОРМАЦІЯ_2 » за адресою: АДРЕСА_1 , може бути оскаржена в апеляційному порядку, відповідно до ст.310 КПК України.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

СудВознесенський міськрайонний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення10.12.2014
Оприлюднено12.01.2023
Номер документу45393697
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —473/5722/14-к

Ухвала від 10.12.2014

Кримінальне

Вознесенський міськрайонний суд Миколаївської області

Дробинський О. Е.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні