Ухвала
від 20.10.2014 по справі 912/3486/14
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ С У Д

Кіровоградської області

УХВАЛА

20 жовтня 2014 року № 912/3486/14

Господарський суд Кіровоградської області у склад судді Деревінської Л.В., розглянувши заяву громадянина ОСОБА_1 м. Кіровоград

про порушення справи про банкрутство до товариства з обмеженою відповідальністю " Проффіт Агро" м. Кіровоград,

визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Разом з тим, на запит та на повторний запит на автоматичне визначення кандидатури арбітражного керуючого у справах про банкрутство сформовані довідки про те, що не знайдено жодної кандидатури арбітражного керуючого за умовами, вказаними в "Запиті на автоматичне визначення кандидатури арбітражного керуючого".

Керуючись ст. ст. 2, 4-1, 12, 15, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України (далі - ГПК України), ст. ст. 1, 2, 11, 12, 114 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (далі - Закон), суд, -

УХВАЛИВ:

1. Прийняти заяву громадянина ОСОБА_1 м. Кіровоград про порушення справи про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю В«Проффіт АгроВ» , (ідентифікаційний код 38334843) до розгляду.

2. Підготовче засідання суду призначити на 03.11.14 року на 12 год.30 хв.

Засідання суду відбудеться за адресою: м. Кіровоград, вул. В'ячеслава Чорновола, 29/32, 2-й поверх, кім. 204.

3. Зобов'язати кредитора надати господарському суду кандидатуру арбітражного керуючого та заяву цього арбітражного керуючого про участь у справі з повідомленням про те, що він не належить до жодної з категорії осіб, зазначених у частині другій статті 114 Закону, копію свідоцтва на здійснення діяльності.

4. Зобов'язати боржника до дати проведення підготовчого засідання надати до господарського суду та заявнику відзив на заяву про порушення справи про банкрутство. До відзиву боржника мають бути додані докази відправлення заявнику копії відзиву. Крім відомостей, передбачених ГПК України, у відзиві боржника мають бути зазначені:

наявні у боржника заперечення щодо вимог заявника (заявників);

загальна сума заборгованості боржника перед кредиторами за зобов'язаннями, що передбачають виплату грошей, у тому числі зі сплати податків і зборів (обов'язкових платежів), з виплати заробітної плати;

відомості про наявне у боржника майно, а також про всі рахунки боржника в установах банків та інших фінансово-кредитних установах, реквізити рахунків;

відомості про всі рахунки, на яких обліковуються цінні папери, що належать боржнику у зберігачів, депозитаріїв, утримувачів, їх реквізити;

відомості про проведення боржником діяльності, пов'язаної із державною таємницею;

докази необґрунтованості вимог заявника (за їх наявності).

У відзиві боржника можуть бути зазначені й інші відомості, що мають значення для розгляду справи.

До відзиву боржника також можуть бути додані наявні у боржника клопотання.

До відзиву також додати довідку органів приватизації (органів, уповноважених управляти об'єктами державної власності) стосовно наявності або відсутності на балансі підприємства, щодо якого порушено справу про банкрутство, державного майна, що в процесі приватизації (корпоратизації) не увійшло до його статутного капіталу.

Крім того, до дати проведення підготовчого засідання, зобов'язати боржника надати до господарського суду: відомості про наявність та місцезнаходження заставленого майна; оригінал статуту - для огляду у засіданні (копію для долучення до справи); при наявності - документально підтвердженні відомості погашення кредиторської заборгованості боржником.

5. Зобов'язати Головне управління статистики у Кіровоградській області надати господарському суду не пізніше 01.11.2014 року довідку про включення товариства з обмеженою відповідальністю В«Проффіт АгроВ» , 25001, м. Кіровоград, вул. Ушакова, 1-а, офіс 203, (ідентифікаційний код 38334843), до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

6. Явку уповноважених представників кредитора та боржника у засідання суду визнати обов'язковою.

7. Примірники цієї ухвали направити кредитору, боржнику, Ленінському відділу ДВС Кіровоградського міського управління юстиції ( 25006 м. Кіровоград вул. Преображенська, 47), Реєстраційній службі Кіровоградського міського управління юстиції (25006, м. Кіровоград, вул. В. Перспективна, буд. 84) для державного реєстратора, Головному управлінню статистики у Кіровоградській області, відділу з питань банкрутства Головного управління юстиції у Кіровоградській області.

Суддя Л. В. Деревінська

Дата ухвалення рішення20.10.2014
Оприлюднено01.07.2015
Номер документу45530759
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —912/3486/14

Ухвала від 05.08.2015

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Деревінська Л.В.

Ухвала від 11.06.2015

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Деревінська Л.В.

Ухвала від 20.10.2014

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Деревінська Л.В.

Ухвала від 14.04.2015

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Деревінська Л.В.

Ухвала від 05.03.2015

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Деревінська Л.В.

Постанова від 26.01.2015

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Деревінська Л.В.

Ухвала від 12.01.2015

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Деревінська Л.В.

Ухвала від 03.11.2014

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Деревінська Л.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні