Ухвала
від 26.06.2015 по справі 561/429/15-а
ЗАРІЧНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 561/429/15-а

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без розгляду

26 червня 2015 року смт. Зарічне

Суддя Зарічненського районного суду Рівненської області Світличний Р.В., розглянувши матеріали адміністративної справи за позовом ОСОБА_1 до Рівненської митниці Державної фіскальної служби України про визнання протиправною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення у справі про адміністративне правопорушення, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Зарічненського районного суду Рівненської області знаходиться адміністративна справа за позовом ОСОБА_1 до Рівненської митниці Державної фіскальної служби України про визнання протиправною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення у справі про адміністративне правопорушення.

До початку судового розгляду через канцелярію суду надійшла письмова заява позивача від 26 червня 2015 року у якій просить справу за його позовом залишити без розгляду.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 155 КАС України суд своєю ухвалою залишає позовну заяву без розгляду, якщо надійшло клопотання позивача про відкликання позовної заяви.

При цьому, суд звертає увагу позивача на те, що залишення позовної заяви без розгляду, не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в загальному порядку.

На підставі викладеного, керуючись ст. 155 КАС України суд,-

УХВАЛИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Рівненської митниці Державної фіскальної служби України про визнання протиправною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення у справі про адміністративне правопорушення - залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена позивачем до Житомирського апеляційного адміністративного суду протягом п`яти днів з дня отримання її копії шляхом подання апеляційної скарги через Зарічненський районний суд. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Суддя Світличний Р.В.

СудЗарічненський районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення26.06.2015
Оприлюднено02.07.2015
Номер документу45738444
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —561/429/15-а

Ухвала від 26.06.2015

Адміністративне

Зарічненський районний суд Рівненської області

Світличний Р.В.

Ухвала від 04.06.2015

Адміністративне

Зарічненський районний суд Рівненської області

Світличний Р.В.

Ухвала від 08.05.2015

Адміністративне

Зарічненський районний суд Рівненської області

Світличний Р.В.

Ухвала від 19.05.2015

Адміністративне

Зарічненський районний суд Рівненської області

Світличний Р.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні