Ухвала
від 09.06.2015 по справі 757/19928/15-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Примірник ___

Справа № 757/19928/15-к

У Х В А Л А

Іменем України

09 червня 2015 року м. Київ

Слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 , розглянувши у судовому засіданні в залі суду в м. Києві клопотання слідчого СГ ГСУ МВС України ОСОБА_3 про проведення обшуку, -

В С Т А Н О В И В :

09.06.2015 року до провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва в межах кримінального провадження № 12015000000000193 надійшло клопотання сторони кримінального провадження слідчого СГ ГСУ МВС України ОСОБА_3 , погоджене ст. прокурором відділу Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 , який здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, про проведення обшуку за місцем проживання ОСОБА_5 за адресою: АДРЕСА_1 , що на праві приватної власності належить ОСОБА_6 , з метою виявлення та вилучення коштів, одержаних злочинним шляхом, установчих документів та документів фінансово-господарської діяльності в паперовому та електронному вигляді ТОВ «Незалежний центр сприяння підприємництва» і ТОВ «Всеукраїнський консультаційний центр», в тому числі щодо надання консультаційних послуг суб`єктами господарювання всіх форм власності, оплати за такі послуги, комп`ютерної техніки, засобів мобільного зв`язку та інших носіїв електронної інформації, на яких міститься зазначена інформація, чорнових записів, а також інших речей та документів, які мають значення для встановлення істини у кримінальному провадженні.

Обґрунтовуючи внесене клопотання сторона кримінального провадження слідчий СГ ГСУ МВС України ОСОБА_3 вказує, що ГСУ МВС України проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні № 12015000000000193 від 02.04.2015 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що упродовж 2014-2015 років службові особи Волинського обласного санаторію матері і дитини «Турія» (код ЄДРПОУ 13366151), КП «Дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Електронік-Рівне» (код ЄДРПОУ 31383192) та ТОВ «Санаторій «Веселка» (код ЄДРПОУ 14043929) вчинили розтрату бюджетних коштів у великих розмірах в сумі 230 тис. грн., шляхом їх перерахування на рахунки ТОВ «Незалежний центр сприяння підприємництва» та ТОВ «Всеукраїнський консультаційний центр» за надання консультаційних послуг, які в дійсності не надавались.

Також, слідчий вказує, що згідно з матеріалами Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України, які надійшли до ГСУ МВС України, до вчинення указаного злочину причетний ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Зокрема, ОСОБА_7 організував створення та діяльність ТОВ «Незалежний центр сприяння підприємництва» та ТОВ «Всеукраїнський консультаційний центр», залучивши ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_5 з метою розкрадання бюджетних коштів шляхом укладення договорів з суб`єктами господарювання про консультаційні послуги, які в дійсності не надавались. При цьому, ОСОБА_8 , ОСОБА_5 та ОСОБА_10 здійснюють пошук таких суб`єктів господарювання.

Згідно відомостей одержаних з Київського міського бюро технічної інвентаризації та реєстрації права власності на об`єкти нерухомого майна право власності на квартиру АДРЕСА_2 зареєстровано за ОСОБА_6 . .

Відповідно до ст. 234 ч. 1 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Слідчий суддя, заслухавши пояснення слідчого, який підтримав клопотання та просив його задовольнити, дослідивши клопотання та докази, якими обґрунтовано клопотання, у тому числі, що наявні в матеріалах, дані дають достатні підстави вважати, що відомості, які містяться у відшукуваних речах і документах, мають значення для досудового розслідування у кримінальному провадженні, дійшов до висновку про наявність підстав для задоволення клопотання та надання дозволу на проведення обшуку.

Керуючись ст.ст. 234, 235, 309 КПК України, слідчий суддя, -

У Х В А Л И В :

Клопотання слідчого СГ ГСУ МВС України ОСОБА_3 про проведення обшуку, задовольнити.

Надати слідчому СГ ГСУ МВС України ОСОБА_3 дозвіл на проведення обшуку за місцем проживання ОСОБА_5 за адресою: АДРЕСА_1 , що на праві приватної власності належить ОСОБА_6 , з метою виявлення та вилучення коштів, одержаних злочинним шляхом, установчих документів та документів фінансово-господарської діяльності в паперовому та електронному вигляді ТОВ «Незалежний центр сприяння підприємництва» і ТОВ «Всеукраїнський консультаційний центр», в тому числі щодо надання консультаційних послуг суб`єктами господарювання всіх форм власності, оплати за такі послуги, комп`ютерної техніки, засобів мобільного зв`язку та інших носіїв електронної інформації, на яких міститься зазначена інформація, чорнових записів, а також інших речей та документів, які мають значення для встановлення істини у кримінальному провадженні.

Визначити строк дії ухвали тривалістю тридцять днів, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Ухвала виготовлена в двох примірниках.

Примірник 1 знаходиться в матеріалах судового провадження № 757/19928/15-к.

Примірник 2 наданий слідчому СГ ГСУ МВС України ОСОБА_3 .

Дата ухвалення рішення09.06.2015
Оприлюднено20.03.2023
Номер документу45831989
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —757/19928/15-к

Ухвала від 09.06.2015

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Білоцерківець О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні