Ухвала
від 12.03.2015 по справі 803/452/15-а
ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про закінчення підготовчого провадження

і призначення справи до судового розгляду

12 березня 2015 рокуСправа № 803/452/15-a

Волинський окружний адміністративний суд у складі:

судді Смокович В.І.,

за наслідками підготовчого провадження в порядку письмового провадження у справі за адміністративним позовом Володимир-Волинського міжрайонного прокурора Волинської області до Володимир-Волинської районної державної адміністрації Волинської області про визнання нечинним пункту розпорядження,

ВСТАНОВИВ:

Володимир-Волинський міжрайонний прокурор Волинської області звернувся в суд з адміністративним позовом до Володимир-Волинської районної державної адміністрації Волинської області про визнання нечинним пункту 1 розпорядження від 23 вересня 2014 року №316 «Про затвердження фактичної мережі загальноосвітніх навчальних закладів на 2014-2015 навчальний рік» в частині створення класів-комплектів в навчальних закладах Володимир-Волинського району.

Ухвалою судді від 12 березня 2015 року відкрито провадження у даній справі.

Під час підготовки справи до судового розгляду вжито заходи для всебічного та об’єктивного розгляду і вирішення справи: запропоновано відповідачу подати заперечення проти позову та докази, які у нього є; визначено факти, які необхідно встановити для вирішення спору; сторонам роз’яснено їх процесуальні права, в тому числі право позивача відмовитися від адміністративного позову в повному обсязі чи від частини заявлених вимог, право відповідача визнати адміністративний позов повністю чи частково, роз’яснено можливість щодо примирення шляхом взаємних поступок.

Від сторін клопотань про визнання позову, відмову від позову повністю чи частково та щодо примирення не надійшло.

Враховуючи наведене, підготовче провадження необхідно закінчити та призначити справу до судового розгляду.

На думку суду, в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача слід залучити ОСОБА_1 освіти Володимир-Волинської районної державної адміністрації Волинської області.

Керуючись статтею 121 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Закінчити підготовче провадження у справі за адміністративним позовом Володимир-Волинського міжрайонного прокурора Волинської області до Володимир-Волинської районної державної адміністрації Волинської області про визнання нечинним пункту розпорядження.

Залучити як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА_1 освіти Володимир-Волинської районної державної адміністрації Волинської області (47000, Волинська обл., м. Володимир-Волинський, вул. Ковельська, буд. 129, ідентифікаційний код юридичної особи 02141704).

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 11:30 25 березня 2015 року в залі судових засідань №5 Волинського окружного адміністративного суду, розташованого за адресою: м. Луцьк, вул. Словацького, 3.

Запропонувати відповідачу подати до суду заперечення проти позову, або заяву про визнання позову.

В судове засідання викликати прокурора, представника відповідача та представника третьої особи, яким необхідно мати при собі оригінал документу, що посвідчує їх особу та довіреність на здійснення представництва в суді.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення і не може бути оскаржена.

Суддя В.І. Смокович

Дата ухвалення рішення12.03.2015
Оприлюднено06.07.2015
Номер документу45974146
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —803/452/15-а

Ухвала від 05.10.2015

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Ільчишин Надія Василівна

Ухвала від 12.03.2015

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Смокович Віра Іванівна

Постанова від 08.04.2015

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Смокович Віра Іванівна

Ухвала від 12.03.2015

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Смокович Віра Іванівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні