Рішення
від 03.07.2015 по справі 219/2778/15-ц
АРТЕМІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 219/2778/15-ц

Провадження № 2-др/219/16/15

Д О Д А Т К О В Е Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

03.07.2015 року Артемівський міськрайонний суд Донецької області

в складі: головуючої судді Чопик О.П.,

при секретарі Матченову А.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Артемівську Донецької області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Департаменту охорони здоров’я Донецької обласної державної адміністрації, Комунальної лікувально-профілактичної установи «Міський наркологічний диспансер м.Горлівки» про стягнення заборгованості по заробітній платі,

в с т а н о в и в :

рішенням Артемівського міськрайонного суду Донецької області від 25 червня 2015 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Департаменту охорони здоров’я Донецької обласної державної адміністрації, Комунальної лікувально-профілактичної установи «Міський наркологічний диспансер м.Горлівки» про стягнення заборгованості по заробітній платі позов задоволено частково. Вирішено, зокрема, стягнути з Комунальної лікувально-профілактичної установи «Міський наркологічний диспансер м.Горлівки» (код ЄДРПОУ 13490589) на користь ОСОБА_1 (РНОКПП НОМЕР_1) 47 592 (сорок сім тисяч п’ятсот дев’яносто дві) грн. 43 коп. заборгованості по заробітній платі.

Представники сторін, явка яких не є обов’язковою, в судове засідання не з’явились. На підставі ч.2 ст.197 Цивільного процесуального кодексу України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Встановлено, що всупереч вимогам п.2 ч.1 ст.367 Цивільного процесуального кодексу України суд не допустив негайного виконання рішення про присудження працівникові заробітної плати, але не більше ніж за один місяць.

Згідно з п.3 ч.1 ст. 220 Цивільного процесуального кодексу України суд, що ухвалив рішення, може за заявою осіб, які беруть участь у справі, чи з власної ініціативи ухвалити додаткове рішення, якщо суд не допустив негайного виконання рішення у випадках, встановлених статтею 367 цього Кодексу.

З огляду на викладене, оскільки суд при ухваленні рішення не допустив негайного виконання рішення про присудження працівникові заробітної плати, але не більше ніж за один місяць.

Керуючись ст.ст.220, 367 Цивільного процесуального кодексу України, суд

в и р і ш и в :

допустити негайне виконання рішення Артемівського міськрайонного суду Донецької області від 25 червня 2015 року у справі за позовом ОСОБА_1 до Департаменту охорони здоров’я Донецької обласної державної адміністрації, Комунальної лікувально-профілактичної установи «Міський наркологічний диспансер м.Горлівки» про стягнення заборгованості по заробітній платі в частині присудження ОСОБА_1 з Комунальної лікувально-профілактичної установи «Міський наркологічний диспансер м.Горлівки» заробітної плати за один місяць.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом десяти днів з дня його проголошення. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом десяти днів з дня отримання копії цього рішення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Головуюча О.П.Чопик

Дата ухвалення рішення03.07.2015
Оприлюднено09.07.2015
Номер документу46112532
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості по заробітній платі

Судовий реєстр по справі —219/2778/15-ц

Ухвала від 28.04.2015

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Чопик О. П.

Рішення від 30.06.2015

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Чопик О. П.

Рішення від 03.07.2015

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Чопик О. П.

Рішення від 25.06.2015

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Чопик О. П.

Ухвала від 16.04.2015

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Чопик О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні