Ухвала
від 28.07.2014 по справі 668/10395/14-к
СУВОРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХЕРСОНА

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа №668/10395/14-к

28.07.2014 Слідчий суддя Суворовського районного суду м. Херсона ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання старшого слідчого з важливих справ відділу кримінальних розслідувань слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Херсонській області майора податкової міліції ОСОБА_3 , у матеріалах досудового розслідування №32014230000000001, про тимчасовий доступ до речей і документів та додані до клопотання матеріали,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Херсонській області перебувають матеріали досудового розслідування, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 32014230000000001 від 09.01.2014 року за фактом сприяння невстановленими особами в ухиленні від сплати податків суб`єктам господарської діяльності реального сектору економіки на суму понад 600 тис. грн., шляхом створення ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.27, ч. 1 ст. 212 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що в період вересня-2013 року лютого 2014 року з банківського рахунку ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) відкритого в АТ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (м. Запоріжжя) надходили значні суми безготівкових грошових коштів від ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) на рахунок ТОВ фірма « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) в якості оплати за товари (роботи, послуги).Проаналізувавши податкову звітність ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) та ТОВ фірма « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), встановлено, в податковій звітності ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) та ТОВ фірма « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) не відображені фінансово-господарські операції з купівлі-продажу товарів (робіт, послуг), що може свідчити про ухилення від сплати податків.

Слідчий звернувся до суду з клопотанням в якому просить надати дозвіл на тимчасовий доступ до речей і документів, їх вилучення (здійснення виїмки) старшому слідчому з особливо важливих справ відділу кримінальних розслідувань слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Херсонській області майору податкової міліції ОСОБА_3 (або за його дорученням), які перебувають у володінні ІНФОРМАЦІЯ_4 за адресою АДРЕСА_1 , а саме - реєстраційної справи ТОВ фірма « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), рішень власника про створення СГД, наказів про призначення на посади, статуту товариства, реєстраційних карток, витягу про реєстрацію та інших документів ТОВ фірма « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ).

Вислухавши думку слідчого, який підтримав клопотання, вивчивши матеріали кримінального провадження № 32014230000000001, судом встановлено, що клопотання підлягає задоволенню, оскільки матеріали розслідування містять достатні данні проте що, вказані документи мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному проваджені та необхідно отримати дозвіл на тимчасовий доступ до документів реєстраційної справи ТОВ фірма « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), рішень власника про створення СГД, наказів про призначення на посади, статуту товариства, реєстраційних карток, витягу про реєстрацію та інших документів ТОВ фірма « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), що знаходяться в ІНФОРМАЦІЯ_4 за адресою АДРЕСА_1 , та вилучити їх з метою подальшого дослідження.

Керуючись ст. ст. 131, 132, 159-166 КПК України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання слідчого задовольнити.

Надати дозвіл старшому слідчому з особливо важливих справ відділу кримінальних розслідувань слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Херсонській області майору податкової міліції ОСОБА_3 , або за його дорученням на тимчасовий доступ до речей і документів і здійснення їх вилучення (виїмки), а саме - реєстраційної справи ТОВ фірма « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), рішень власника про створення СГД, наказів про призначення на посади, статуту товариства, реєстраційних карток, витягу про реєстрацію та інших документів ТОВ фірма « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), що знаходяться в ІНФОРМАЦІЯ_4 за адресою АДРЕСА_1 .

Зобов`язати ІНФОРМАЦІЯ_4 надати слідчому з ОВС ВКР СУ ФР ГУ Міндоходів у Херсонській області ОСОБА_3 (або за його дорученням) можливість вилучити зазначені вище документи.

Строк дії ухвали - 1 місяць з моменту винесення.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотання сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяОСОБА_1

Дата ухвалення рішення28.07.2014
Оприлюднено13.01.2023
Номер документу46201091
СудочинствоКримінальне
Сутьтимчасовий доступ до речей і документів та додані до клопотання матеріали

Судовий реєстр по справі —668/10395/14-к

Ухвала від 28.07.2014

Кримінальне

Суворовський районний суд м.Херсона

Рябцева М. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні