Ухвала
від 21.08.2013 по справі 640/14234/13-к
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 640/14234/13-к

н/п 1-кс/640/5364/13

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"21" серпня 2013 р. Київський районний суд м. Харкова у складі:

слідчого судді - Шаренко С.Л.,

при секретарі - Бардіній Н.О.,

за участі слідчого - Заяць К.Д.,

прокурора - Калина О.Л.,

розглянувши в залі судового засідання в приміщенні Київського районного суду м.Харкова клопотання слідчого СУ ГУМВС України в Харківській області капітана міліції ОСОБА_1 (м. Харків, вул. Весніна, 14, 2 під»зд, робочий телефон 705 90 43) по кримінальному провадженню № 12013220140000865 про проведення обшуку, -

в с т а н о в и в :

21.08.2013 року до Київського районного суду м. Харкова надійшло клопотання слідчого СУ ГУМВС України в Харківській області капітана міліції ОСОБА_1, погоджене старшим прокурором відділу прокуратури Харківської області ОСОБА_2 про проведення обшуку за місцем проживання ОСОБА_3 за адресою: м. Харків, вул.. Слов»янська, 10 кв. 59 з метою відшукання та вилучення: повідомлення про проведення загальних зборів учасників ТОВ «Компанія «ОСОБА_4», з питань перетворення ТОВ «Компанія «ОСОБА_4» та ПАТ «Авангард Торг» та з питань виключення ОСОБА_5 з числа учасників товариства; документів, про відправлення та отримання повідомлень про проведення загальних зборів учасників ТОВ «Компанія «ОСОБА_4» з питань перетворення ТОВ «Компанія «ОСОБА_4» та ПАТ «Авангард Торг» та з питань виключення ОСОБА_5 з числа учасників товариства; листування між ОСОБА_5 та ТОВ «Компанія «ОСОБА_4», з питання відчуження частки та проведення загальних зборів та з питань перетворення ТОВ «Компанія «ОСОБА_4» та ПАТ «Авангард Торг», фінансово-господарської та іншої документації по взаємовідносинам між наступними підприємствами: ТОВ «Компанія «ОСОБА_4», ТОВ «АВ Трейд Україна», ТОВ «ТД «АВ Трейд Україна», а саме: будь - яких документів бухгалтерського обліку, довіреності, рахунки на оплату товару, сертифікати відповідності на продукцію, договорів (з усіма додатками), додаткових угод, видаткових накладних, податкових та товарно-транспортних накладних, рахунків фактур, актів прийому-передач, актів звірок, виписок банку, листування, документації за договорами оренди, суборенди, зберігання, комісії, поруки, чорнові записи, зошити, блокноти, інші документи, що мають відношення до справи, печатки та штампи; грошові кошти, здобуті злочинним шляхом; комп'ютерну техніку, а також електронні носії на яких можуть міститися дані про незаконні операції вказаних підприємств, а також інші документи та предмети, які мають значення для повного, об'єктивного, всебічного розслідування кримінального провадження і які можуть виступати в якості речових доказів по кримінальному провадженню.

Слідчий вказує, що службові особи ТОВ «Компанія «ОСОБА_4», код ЕДРПОУ 34859114, юридична адреса: м. Харків, вул. Морозова, 6, в період часу з 2012 року по 11.04.2013 рік, шляхом підробки офіційних документів, заволоділи грошами ОСОБА_5, зловживаючи службовим становищем, та безпідставно вивели його зі складу засновників, в результаті чого завдали ОСОБА_5 матеріальної шкоди у особливо великому розмірі. Вказує, що згідно статуту ТОВ «Компанія «ОСОБА_4» станом на 30.09.2012 р. частка ОСОБА_5 у статутному фонді Товариства складає 32, 325%, розмір чистих активів Товариства складає 28 749 000 грн., а вартість частини майна ОСОБА_5 у майні товариства, пропорційно його частці у статутному капіталі, становить 9 293 114, 25 грн. ОСОБА_6 є засновником ТОВ «АВ Трейд Україна» та його директором з 16.07.2012 року до 20.03.2013 року. ОСОБА_7 - співзасновник та директор ТОВ «Компанія «ОСОБА_4», ОСОБА_6 - засновник ТОВ «АВ Трейд Україна» та його директор з 16.07.2012 року до 20.03.2013 року. Зазначає, що директором ТОВ «Компанія «ОСОБА_4» ОСОБА_7 5.03.2013 року була надана заява до Дзержинського районного суду м. Харкова про заміну вибулої сторони її правонаступником, згідно якої він просив суд замінити у справі ТОВ «Компанія «ОСОБА_4» його правонаступником ПАТ «Авангард Торг». Аналогічні відомості директором ТОВ «Компанія «ОСОБА_4» ОСОБА_7 11.03.2013 року були подані до ВПВР УДВС ГУ юстиції у Харківській області. Допитаний слідчим Небера О.Л. повідомив, що ОСОБА_3 керував фінансовою складовою бізнесу без належного оформлення. Згідно витягу з Єдиного Державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців записів, щодо наявності в реєстрі відомостей про ПАТ «Авангард Торг» не знайдено.

Підставами для обшуку слідчий зазначає, що для повноти, об'єктивності і всебічності розгляду всіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, виявлення і фіксації кримінальної діяльності виникла необхідність в проведенні обшуку за місцем проживання ОСОБА_3 за адресою: м. Харків, вул.. Слов»янська, 10 кв. 59.

Слідчий суддя, вивчивши документи та матеріали, якими слідчий обґрунтовує доводи клопотання, а також витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо кримінального провадження №12013220140000865, в рамках якого подається клопотання, приходить до висновку про наявність підстав для задоволення клопотання, оскільки на виконання вимог ч. 5 ст. 234 КПК України слідчий довів наявність достатніх підстав вважати, що було вчинено кримінальне правопорушення; відшукувані документи та предмети мають значення для досудового розслідування; відомості, які містяться у відшукуваних документах та речах, можуть бути доказами під час судового розгляду.

В наданих матеріалах міститься достатньо підстав вважати, що за місцем проживання ОСОБА_3 за адресою: м. Харків, вул.. Слов»янська, 10 кв. 59 можуть знаходитися зазначені слідчим документи та предмети, які можуть бути доказами в кримінальному провадженні.

Клопотання про фіксування процесуальної дії за допомогою технічного засобу під час розгляду клопотання слідчому судді не надходило і за ініціативою суду не здійснювалося, що відповідає вимогам ст. 107 КПК України.

На підставі викладеного і керуючись ст. ст. 107, 234, 235, 236, 309, 372 КПК України,-

у х в а л и в :

клопотання слідчого СУ ГУМВС України в Харківській області капітана міліції ОСОБА_1 про проведення обшуку - задовольнити.

Надати дозвіл на проведення обшуку за місцем проживання ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, - в квартирі № 59 по вул.. Слов»янська, 10 в м.Харкові, яка належить ОСОБА_8, з метою відшукання та вилучення: повідомлення про проведення загальних зборів учасників ТОВ «Компанія «ОСОБА_4» з питань перетворення ТОВ «Компанія «ОСОБА_4» та ПАТ «Авангард Торг» та з питань виключення ОСОБА_5 з числа учасників товариства; документів про відправлення та отримання повідомлень про проведення загальних зборів учасників ТОВ «Компанія «ОСОБА_4» з питань перетворення ТОВ «Компанія «ОСОБА_4» та ПАТ «Авангард Торг» та з питань виключення ОСОБА_5 з числа учасників товариства; листування між ОСОБА_5 та ТОВ «Компанія «ОСОБА_4» з питання відчуження частки та проведення загальних зборів та з питань перетворення ТОВ «Компанія «ОСОБА_4» та ПАТ «Авангард Торг»; фінансово-господарської та іншої документації по взаємовідносинам між наступними підприємствами: ТОВ «Компанія «ОСОБА_4», ТОВ «АВ Трейд Україна», ТОВ «ТД «АВ Трейд Україна», а саме: будь - яких документів бухгалтерського обліку, довіреності, рахунки на оплату товару, сертифікати відповідності на продукцію, договорів (з усіма додатками), додаткових угод, видаткових накладних, податкових та товарно-транспортних накладних, рахунків фактур, актів прийому-передач, актів звірок, виписок банку, листування, документації за договорами оренди, суборенди, зберігання, комісії, поруки, чорнові записи, зошити, блокноти, інші документи, що мають відношення до справи, печатки та штампи; комп'ютерну техніку, а також електронні носії, на яких можуть міститися дані про незаконні операції вказаних підприємств.

Ухвала надає право слідчому проникнути до квартири лише один раз.

Ухвала може бути виконана слідчим до 21.09.2013 року.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя - Шаренко С.Л.

Дата ухвалення рішення21.08.2013
Оприлюднено07.07.2016
Номер документу46204522
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —640/14234/13-к

Ухвала від 21.08.2013

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Шаренко С. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні