Ухвала
від 25.06.2015 по справі 201/10726/15-к
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

справа № 201/10726/15-к

провадження № 1-кс/201/6862/2015

УХВАЛА

25 червня 2015 року м. Дніпропетровськ

Слідчий суддя Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська ОСОБА_1 , розглянувши клопотання старшого слідчого СВ ФР Лівобережної ОДПІ м. Дніпропетровська ГУ ДФС у Дніпропетровській області ОСОБА_2 , погодженого з прокурором відділу прокуратури Дніпропетровської області ОСОБА_3 , про дозвіл на проведення позапланової виїзної документальної ревізії фінансово-господарської діяльності ДПП «Кривбаспромводопостачання» (код ЄДРПОУ 00191017), -

ВСТАНОВИВ:

25 червня 2015 року слідчий в порядку ЗУ Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні, звернувся з клопотанням погодженим з прокурором про проведення позапланової виїзної документальної ревізії фінансово-господарської діяльності ДПП «Кривбаспромводопостачання» (код ЄДРПОУ 00191017).

В обґрунтування заявленого клопотання слідчий посилався на те, що у провадженні ВКР СУ ФР ГУ ДФС у Дніпропетровській області перебувають матеріали кримінального провадження, відомості щодо якого внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 32014040040000020 від 23.05.2014 року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.212, ч.5 ст. 191, ч.5 ст.27 ч.5 ст.191, ч.ч.1,2 ст.209 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що службові особи Державного промислового підприємства «Кривбаспромводопостачання» (код ЄДРПОУ 00191017) діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, передбачаючи суспільно небезпечний характер своїх дій та настання суспільно небезпечних наслідків, при веденні фінансово-господарської діяльності зазначеного підприємства, в період 2010 2014 років, безпідставно перерахували грошові кошти з рахунків ДПП «Кривбаспромводопостачання» на розрахункові рахунки Дочірнього підприємства «Дніпромашзбагачення» (код ЄДРПОУ 36207821) в загальній сумі 74,3 млн.грн., начебто за надання останнім послуг з надання у використання корисної моделі «Спосіб керування насосною станцією» (Патент № НОМЕР_1 ), яка начебто дозволяє економити електроенергію та грошові кошти по оплаті за спожиту електроенергію, що відображали у податковій звітності та фінансово-господарських документах ДПП «Кривбаспромводопостачання», чим здійснили розтрату грошових коштів ДПП «Кривбаспромводопостачання» в особливо великих розмірах, шляхом зловживання службовими особами своїм службовим становищем.

Службові особи ДП «Дніпромашзбагачення», будучи відповідальними за фінансово-господарську діяльність вказаного підприємства, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, передбачаючи суспільно небезпечний характер своїх дій та настання суспільно небезпечних наслідків, при веденні фінансово-господарської діяльності зазначеного підприємства, в період 2010 - 2014 років, здійснювали документальне оформлення взаємовідносин між ДП «Дніпромашзбагачення» та ДПП «Кривбаспромводопостачання» шляхом складання, підписання, та передачі фінансово-господарських документів, відображення фінансово-господарських операцій у податковій звітності ДП «Дніпромашзбагачення», які фактично не здійснювались, а саме, начебто надання останнім послуг для ДПП «Кривбаспромводопостачання» з надання у користування корисної моделі «Спосіб керування насосною станцією» (Патент № НОМЕР_1 ), яка начебто дозволяє економити електроенергію та грошові кошти по оплаті за спожиту електроенергію, в результаті чого службові особи ДПП «Кривбаспромводопостачання» безпідставно перерахували грошові кошти на розрахункові рахунки ДП «Дніпромашзбагачення» в загальній сумі 74,3 млн. грн., що призвело до розтрати грошових коштів державного підприємства в особливо великих розмірах за пособництвом службових осіб ДП «Дніпромашзбагачення».

Продовжуючи свої злочинні діяння службові особи ДП «Дніпромашзбагачення», після отримання ДП «Дніпромашзбагачення» грошових коштів на розрахункові рахунки від ДПП «Кривбаспромводопостачання» в загальній сумі 74,3 млн. грн. маючи доступ до банківських рахунків ДП «Дніпромашзбагачення» та фактично ними розпоряджаючись, у період з 2010-2014 років, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, передбачаючи суспільно небезпечний характер своїх дій та настання суспільно небезпечних наслідків, при веденні фінансово-господарської діяльності зазначеного підприємства здійснили перерахування вказаних грошових коштів з розрахункових рахунків ДП «Дніпромашзбагачення» на розрахункові рахунки ТОВ «Інтер Корпорейшн» (код ЄДРПОУ 37275227), ТОВ «Промкор» (код ЄДРПОУ 37989101), ТОВ «Сіріус Опт» (код ЄДРПОУ 38301142), ТОВ «Нові Технології Дон» (код ЄДРПОУ 37134482) та ТОВ «Дніпротехноком» (код ЄДРПОУ 38530554), які мають ознаки «фіктивності», за послуги, які фактично не здійснювались, чим в чинили пособництво у розтраті службовими особами ДПП «Кривбаспромводопостачання» чужого майна в особливо великих розмірах, шляхом зловживання службовими особами своїм службовим становищем.

За зазначеним фактом 28.02.2015 директору ДП «Дніпромашзбагачення» ОСОБА_4 повідомлено про підозру у вчиненні нею пособництва у розтраті чужого майна в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, що кваліфікуються за ч.5 ст.27 ч.5 ст.191 КК України.

За зазначеним фактом 18.03.2015 колишньому директору ДП «Дніпромашзбагачення» ОСОБА_5 повідомлено про підозру у вчиненні ним пособництва у розтраті чужого майна в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, що кваліфікуються за ч.5 ст.27 ч.5 ст.191 КК України.

За зазначеним фактом 18.03.2015 колишньому виконуючому обов`язки генерального директора ДПП «Кривбаспромводопостачання» ОСОБА_6 повідомлено про підозру у вчиненні розтрати чужого майна в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, що кваліфікуються за ч.5 ст.191 КК України.

Проведеними слідчими діями та згідно матеріалів отриманих в ході досудового розслідування встановлено, що підставами перерахування коштів від ДПП «Кривбаспромводопостачання» в адресу ДП «Дніпромашзбагачення» являлось начебто надання послуг з надання у використання корисної моделі «Спосіб керування насосною станцією» (Патент № НОМЕР_1 ), яка начебто дозволяє економити електроенергію та грошові кошти по оплаті за спожиту електроенергію, право на користування якою ДП «Дніпромашзбагачення» було надано ДПП «Кривбаспромводопостачання» відповідно до умов ліцензійного договору №1-ЛД/154 від 29.03.2010 року. Згідно вказаного договору перерахуванню підлягало 70% від зекономленої електроенергії.

Вказаний договір було підписано ДПП «Кривбаспромводопостачання» за рішенням Господарського суду Дніпропетровської області від 18.03.2010 року у справі №19/31-10, яка була розпочата за зверненням ДП «Дніпромашзбагачення» (позивач).

Встановлено, що ДПП «Кривбаспромводопостачання» документально оформлювало використання вказаної корисної моделі при роботі електродвигунів насосних агрегатів насосної станції № 1 каналу «Дніпро Кривий Ріг» (Мар`янська дільниця) ДПП «Кривбаспромводопостачання».

В ході досудового розслідування, проведені допити службових осіб ДПП «Кривбаспромводопостачання». Факти взаємовідносин із ДП «Дніпромашзбагачення» такі особи підтверджують, однак повідомити де знаходиться вказане підприємство, чим воно фактично займається, яким чином та за чиєю участю проводиться обмін первинними документами, які підтверджують господарські взаємовідносини між підприємствами, не можуть. Надати відомості стосовно службових осіб, співробітників або представників ДП «Дніпромашзбагачення» із якими здійснюються взаємовідносини, службові особи ДПП «Кривбаспромводопостачання» також не спромоглись. В ході допитів, службові особи ДПП «Кривбаспромводопостачання» конкретно пояснити в чому саме полягає корисна модель «Спосіб керування насосною станцією» (Патент № НОМЕР_1 ), який економічний ефект від такої корисної моделі, як він розраховується (які показники беруться за основу), а відтак, яка фактична користь ДПП «Кривбаспромводопостачання» від фінансово-господарських взаємовідносин із ДП «Дніпромашзбагачення», не змогли.

В ході досудового розслідування проведені допити керівників технічних підрозділів ДПП «Кривбаспромводопостачання», які засвідчили, що про корисну модель «Спосіб керування насосною станцією» (Патент № НОМЕР_1 ), з використанням якої ДПП «Кривбаспромводопостачання» протягом 2010-2014 рр. начебто проводилась економія електроенергії та грошових коштів по оплаті за спожиту електроенергію, їм нічого не відомо. Про ДП «Дніпромашзбагачення» вони нічого не чули, де знаходиться та чим займається вказане підприємство їм фактично невідомо. Свідки вказали, що технічна документація по використанню корисної моделі «Спосіб керування насосною станцією» (Патент № НОМЕР_1 ) їм ніколи не надавалась. Співробітники ДП «Дніпромашзбагачення» на ДПП «Кривбаспромводопостачання» не приїжджали та ніяких робіт з обслуговування корисної моделі не проводили. Про корисну модель «Спосіб керування насосною станцією» (Патент № НОМЕР_1 ) вони чують вперше.

Досудовим розслідуванням встановлено, що здійснювати оптимальне (найбільш економічне вигідне) використання роботи насосних агрегатів для подачі води у канал «Дніпро Кривий Ріг», тобто максимально використовувати роботу насосних агрегатів передусім у нічний час доби, коли вартість електроенергії нижча, ДПП «Кривбаспромводопостачання» отримало змогу після встановлення на вказаній насосній станції систем плавного пуску електродвигунів насосних агрегатів.

Завдяки встановленню нового обладнання стало можливим виключати насосні агрегати вдень, коли вартість електроенергії згідно тарифів вища, і вмикати їх у нічний час (до цього підприємство не мало технічної змоги проводити роботу таким чином, оскільки при постійному вмиканні та вимиканні високовольтного обладнання насосні агрегати виходили із ладу), використовуючи роботу електродвигунів насосних агрегатів передусім у нічний час доби.

Досудовим розслідуванням встановлено, що з метою оптимізації режиму роботи насосних агрегатів насосної станції № 1 каналу «Дніпро Кривий Ріг» (Мар`янська дільниця), ДПП «Кривбаспромводопостачання» у 2008 році ініційоване проведення енергетичного аудиту роботи насосної станції № 1 каналу Дніпро Кривий Ріг (Мар`янська дільниця), проведення якого замовлено у ДП «ДПІ «Кривбаспроект».

На виконання замовлення ДП «ДПІ «Кривбаспроект» складено звіт по проведенню енергетичного аудиту по каналу «Дніпро Кривий Ріг» ДПП «Кривбаспромводопостачання» від 27.02.2009, яким визначено оптимальний режими роботи насосної станції № 1 каналу «Дніпро Кривий Ріг».

В ході слідчих дій по кримінальному провадженню встановлено, що ДПП «Кривбаспромводопостачання» з метою оптимізації роботи насосної станції №1 каналу «Дніпро Кривий Ріг» (Мар`янська дільниця) у 2009 році було проведено тендер на виготовлення, поставку, монтаж та пуско-наладочні роботи систем плавного пуску на високовольтне обладнання, який виграла Корпорація «Харківський електрощитовий завод - Елетекс-С» (код ЄДРПОУ 36225421). В подальшому в період 2009 2010 років Корпорацією «Харківський електрощитовий завод - Елетекс-С» було проведено вказані роботи.

Технічні питання, в тому числі складання проектної документації, стосовно такої модернізації розроблялись підприємством-проектувальником ДП «ДПІ «Кривбаспроект» по замовленню ДПП «Кривбаспромводопостачання».

Ідея проведення вказаної модернізації з метою досягнення економії електроенергії та грошових коштів по оплаті використаної електроенергії виникла безпосередньо на ДПП «Кривбаспромводопостачання» в ході вивчення технічними підрозділами підприємства технологічного процесу роботи насосної станції № 1 каналу «Дніпро Кривий Ріг» (Мар`янська дільниця), з урахуванням запровадженої в Україні системи зонних тарифів по оплаті електроенергії (тарифи диференційовані за періодом доби).

Саме вказана модернізація і дозволила здійснювати економію електроенергії та грошових коштів по оплаті за спожиту електроенергію шляхом збільшення кількості пусків електродвигунів (із застосуванням плавного пуску) і використання їх переважно у нічний час доби, коли вартість електроенергії нижча, без будь-якої участі ДП «Дніпромашзбагачення» чи винахідника формули корисної моделі «Спосіб керування насосною станцією» ОСОБА_7 .

Крім того, згідно рішення Господарського суду Дніпропетровської області від 18.03.2010 року у справі №19/31-10, судовому розгляду у даній справі передувала переписка між ДП «Дніпромашзбагачення» (позивач) та ДПП «Кривбаспромводопостачання» (відповідач) стосовно направлення пропозиції про можливість використання корисної моделі «Спосіб керування насосною станцією».

Так, в ході допиту, співробітник юридичного відділу ДПП «Кривбаспромводопостачання» повідомив, що про переписку між ДПП «Кривбаспромводопостачання» та ДП «Дніпромашзбагачення», яка могла передувати судовому розгляду у вказаній справі він ніколи не чув, документів із цього приводу не опрацьовував.

В ході допитів співробітники відділу діловодства ДПП «Кривбаспромводопостачання» повідомили, що документи по взаємовідносинам ДПП «Кривбаспромводопостачання» із ДП «Дніпромашзбагачення» через відділ діловодства підприємства не проходили.

В ході подальших слідчих заходів встановлено, що службові особи ДПП «Кривбаспромводопостачання» свою причетність до складання первинних документів ДПП «Кривбаспромводопостачання» по взаємовідносинам із ДП «Дніпромашзбагачення» категорично спростовують. Разом з тим вказати ким саме із співробітників (структурних підрозділів) ДПП «Кривбаспромводопостачання» здійснювалась підготовка документів по взаємовідносинам із ДП «Дніпромашзбагачення» службові особи підприємства в ході допитів повідомити не змогли.

З метою відшукання документів і предметів, що свідчать про протиправну фінансово-господарську діяльність ДП «Дніпромашзбагачення» 22.08.2014 проведений обшук за податковою адресою ДП «Дніпромашзбагачення», а саме: м. Дніпродзержинськ, пр-т Аношкіна, б. 24, - в ході якого встановлено, що фактично вказане підприємство відсутнє за місцезнаходженням.

Так, в ході обшуку за податковою адресою ДП «Дніпромашзбагачення» встановлено відсутність співробітників ДП «Дніпромашзбагачення», а також відсутність речей і документів, що свідчили б про здійснення даним підприємством фінансово-господарської діяльності за вказаною адресою.

В ході допиту у якості підозрюваної директором ДП «Дніпромашзбагачення» ОСОБА_4 конкретних відомостей стосовно фінансово-господарської діяльності ДП «Дніпромашзбагачення» не надано. Згідно її свідчень податковою адресою ДП «Дніпромашзбагачення» з початку 2015 року являється наступна адреса: м. Дніпропетровськ, вул. Калинова, б. 9-А.

02.03.2015 року проведений обшук за теперішньою податковою адресою ДП «Дніпромашзбагачення»: м. Дніпропетровськ, вул. Калинова, 9-А, в ході якого встановлено відсутність вказаного підприємства за вказаною адресою.

Оцінюючі матеріали кримінального провадження в їх сукупності, існують підстави вважати, що ДП «Дніпромашзбагачення» реальної фінансово-господарської діяльності не здійснює і не здійснювало взагалі, а створене і використовується з метою заволодіння грошовими коштами державних підприємств.

Крім того, відповідно до рішення Господарського суду Дніпропетровської області від 18.03.2010 року у справі № 19/31-10, право власності ДП «Дніпромашзбагачення» на корисну модель «Спосіб керування насосною станцією» стало чинним з 26.10.2009 року. Разом з тим пропозиція ДП «Дніпромашзбагачення» про надання ДПП «Кривбаспромводопостачання» вказаної корисної моделі, відповідно до отриманих копій документів, була направлена 26.06.2009 року за № 31-1, тобто коли ДП «Дніпромашзбагачення» фактично ще не являлось власником такої корисної моделі.

14.01.2015 року проведений обшук за адресою розташування ДПП «Кривбаспромводопостачання», в ході якого, в тому числі, вилучені документи вказаного підприємства по взаємовідносинам із ДП «Дніпромашзбагачення», Корпорацією «Харківський електрощитовий завод - Елетекс-С» та ДП «ДПІ «Кривбаспроект», які долучені до матеріалів кримінального провадження.

05.03.2015 року за участю спеціаліста проведений огляд насосної станції №1 каналу «Дніпро Кривий Ріг» (Мар`янська дільниця) ДПП «Кривбаспромводопостачання», в ході якого, в тому числі оглянуті насосні агрегати насосної станції та високовольтне пускове обладнання, яке забезпечує їх включення та виключення. В ході огляду встановлено, що вказана насосна станція здійснює свою роботу в межах загальновідомих тарифних періодів, диференційованих за зонами доби, в умовах поточних планових обсягів виробництва товарної продукції. В ході огляду факту використання формули корисної моделі «Спосіб керування насосною станцією», чи будь-яких інших корисних моделей при роботі вказаної насосної станції не встановлено.

Згідно висновку експертизи № 6242/ЗУ/15 від 15.04.2015 року щодо умов патентоздатності, складеного Державним підприємством «Український інститут промислової власності», корисна модель «Спосіб керування насосною станцією» (Патент № НОМЕР_1 ) не відповідає умовам патентоздатності корисної моделі.

Крім того, аналізом руху коштів по банківським рахункам ДП «Дніпромашзбагачення» встановлено, що в період отримання вказаним підприємством грошових коштів від ДПП «Кривбаспромводопостачання», у подальшому, з рахунків ДП «Дніпромашзбагачення», також проводилось перерахування коштів на рахунки підприємств, які задіяні в схемах з надання послуг по ухиленню від оподаткування, шляхом легалізації безтоварних операції та конвертації грошових коштів, які також мають ознаки «фіктивності», а саме: ТОВ «Креата» (код ЄДРПОУ 36980930), ПП «Дніпротехенергобуд» (код ЄДРПОУ 36826300), ТОВ «БК «Дніпробудпроект» (код ЄДРПОУ 34916334), ПП «Оптметпромторг» (код ЄДРПОУ 36826269), ТОВ «Візель» (код ЄДРПОУ 37211692), ТОВ «Укрпромбуд-Інжинірінг» (код ЄДРПОУ 35607414) та ТОВ «Бізнеспром ТК» (код ЄДРПОУ 36962424).

Крім того, в ході досудового розслідування, відповідно до відомостей про рух грошових коштів по розрахунковим рахункам ДП «Дніпромашзбагачення», встановлено, що в період розкрадання коштів ДПП «Кривбаспромводопостачання», на підставі начебто наданих послуг з надання у використання корисної моделі, ДП «Дніпромашзбагачення» надалі перераховувало кошти на рахунки пов`язаних підприємств у вигляді фінансової допомоги та у якості поповнення статутного фонду, що свідчить про легалізацію грошових коштів отриманих злочинним шляхом, а саме на рахунки наступних підприємств: ТОВ «Фуд-Сервіс Дніпро» (код ЄДРПОУ 34513891), ТОВ «Гарт» (код ЄДРПОУ 19312920), ТОВ «Тера Консалтінг» (код ЄДРПОУ 35496406), ТОВ «Рантьє-Днєпр» (код ЄДРПОУ 34775972), ТОВ «Д.К.О.» (код ЄДРПОУ 36876587), ТОВ «Інвестбудпроект» (код ЄДРПОУ 37055390), ТОВ «Регіонінвестгрупп» (код ЄДРПОУ 34811968), ТОВ «Фінансова компанія «Альянс» (код ЄДРПОУ 37452617), ТОВ «Агора 2007» (код ЄДРПОУ 35447233), ПП «Палісса Тревел» (код ЄДРПОУ 34392770), ДП «Дніпрооптбакалія» (код ЄДРПОУ 36151341), ТОВ «ЮКК «Апріорі» (код 33557110), ТОВ «Вебпресс Дніпро» (код ЄДРПОУ 37148998), ТОВ «Тулс» (код ЄДРПОУ 35447191), ПП «Цесія» (код ЄДРПОУ 32813895), ТОВ «Макроплаза» (код 38937117) та ТОВ «Рантьє» (код ЄДРПОУ 32949090).

Крім того, встановлено, що засновником ДП «Дніпромашзбагачення» являється ТОВ «Апостолівагромаш» (код ЄДРПОУ 30871179), яким рішенням протоколу №4 від 11.11.2008 року створено ДП «Дніпромашзбагачення» і у статутний фонд якого внесені грошові кошти у розмірі 2 495 грн.

Оцінюючі матеріали кримінального провадження в їх сукупності, існують об`єктивні підстави вважати, що зазначені підприємства реальної фінансово-господарської діяльності не здійснюють, а створені і використовуються з метою заволодіння грошовими коштами державних підприємств, установ, організацій.

Призначення судово-бухгалтерської експертизи на сьогоднішній день є недоцільним, оскільки судово-бухгалтерські та судово-економічні експерти не уповноважені достатніми правами та обов`язками, ніж інспектори Державної фінансової інспекції у Дніпропетровській області.

Згідно ЗУ «Про основні засади здійснення державного фінансового контролю в Україні» зі змінами від 16.10.2012 року, позапланова виїзна ревізія може здійснюватися лише за наявності підстав для її проведення на підставі ухвали суду.

На підставі викладеного, слідчій просив дозволити суд проведення позапланової виїзної документальній і фактичній перевірці окремих питань фінансово-господарської діяльності Державного промислового підприємства «Кривбаспромводопостачання» (код ЄДРПОУ 00191017, місцезнаходження: Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, пр-т Миру, 15-А).

Дослідивши матеріали клопотання по кримінальному провадженню № 32014040040000020, вважаю, що клопотання підлягає задоволенню, оскільки з наданих до суду матеріалів дійсно вбачається наявність підстав для проведення такої ревізії, крім того проведення зазначеної ревізії може допомогти встановити або спростувати наявність в діях ДПП «Кривбаспромводопостачання» (код ЄДРПОУ 00191017), порушення ведення фінансово-господарської діяльності.

На підставі вищевикладеного і керуючись ст. 11 Закону України Про основні засади здійснення державного фінансового контролю в Україні, -

УХВАЛИВ:

Дозволити старшому слідчому СВ ФР Лівобережної ОДПІ м. Дніпропетровська ГУ ДФС у Дніпропетровській області ОСОБА_2 , проведення позапланової виїзної документальної ревізії фінансово-господарської діяльності Державного промислового підприємства «Кривбаспромводопостачання» (код ЄДРПОУ 00191017, місцезнаходження: Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, пр-т Миру, 15-А) по взаємовідносинам з ДП «Дніпромашзбагачення» (код ЄДРПОУ 36207821) за період з 01.01.2009 по 31.12.2014 років.

Доручити проведення позапланової виїзної ревізії з окремих питань фінансово-господарської діяльності Державного промислового підприємства «Кривбаспромводопостачання» (код ЄДРПОУ 00191017) - Державній фінансовій інспекції у Дніпропетровській області в період проведення 15 робочих днів, а саме з 01.07.2015 року по 22.07.2015 року.

При проведенні зазначеної ревізії в Державного промислового підприємства «Кривбаспромводопостачання» (код ЄДРПОУ 00191017), поставити наступні питання:

- дослідити рух коштів від ДПП «Кривбаспромводопостачання» на розрахункові рахунки ДП «Дніпромашзбагачення», встановивши які періоди таких перерахувань, призначення перерахувань та яка точна сума перерахованих коштів?

- окремо дослідити рух коштів від ДПП «Кривбаспромводопостачання» на розрахункові рахунки ДП «Дніпромашзбагачення» з урахуванням періодів перебування на посаді наступних службових осіб ДПП «Кривбаспромводопостачання», а саме: генерального директора ОСОБА_8 , виконуючого обов`язки генерального директора ОСОБА_6 , директора з економіки ОСОБА_9 , головного бухгалтера ОСОБА_10 , виконуючого обов`язки головного бухгалтера ОСОБА_11 , - які підписували (візували) господарські документи та податкову звітність ДПП «Кривбаспромводопостачання», встановивши, які періоди таких перерахувань та які суми перерахованих коштів окремо, відповідно до перебування на посаді кожної вказаної службової особи?

- яка загальна сума збитків завданих в результаті фінансово-господарських взаємовідносин ДПП «Кривбаспромводопостачання» із ДП «Дніпромашзбагачення»?.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом 5днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

о

Дата ухвалення рішення25.06.2015
Оприлюднено17.03.2023
Номер документу46248521
СудочинствоКримінальне
Сутьдозвіл на проведення позапланової виїзної документальної ревізії фінансово-господарської діяльності ДПП «Кривбаспромводопостачання» (код ЄДРПОУ 00191017

Судовий реєстр по справі —201/10726/15-к

Ухвала від 25.06.2015

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Ткаченко Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні