Ухвала
від 01.07.2010 по справі 43/152-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Держпром, 8-й під'їзд, майдан Свободи, 5, м. Харків, 61022,

тел. приймальня (057) 705-14-50, тел. канцелярія 705-14-41, факс 705-14-41


УХВАЛА

"01" липня 2010 р. Справа № 43/152-10

вх. № 5473/3-43

Суддя господарського суду Харківської області Сальнікова Г.І.

при секретарі судовогозасідання Мунжиу О.П.

за участю представників сторін:

Представник позивача - не з"явився

Представник відповідача - не з"явився.

розглянувши матеріали справи за позовом Закритого акціонерного товариства "Зуївський енергомеханічний завод" м.Донецьк

до ТОВ "Спецбудтехніка", м. Харків

про стягнення 42385,00 грн.

ВСТАНОВИВ:

Позивач, ЗАТ "Зуївський енергомеханічний завод" м.Донецьк звернувся до суду з позовом доТОВ "Спецбудтехніка", м. Харків про стягнення 42385,00 грн.

Представники сторін в призначене судове засідання не з'явились,але ухвала господарського суду про порушення провадження у справі повернулась з поштовою відміткою " установа не зареєстрована", таким чином позивач про час та місце проведення судового засідання не був повідомлений належним чином.

До канцелярії господарського суду Харківської області надійшло клопотання від представника відповідача в якому він просить перенести розгляд справи, у зв"язку з його відпусткою.Суд, розглянувши дане клопотання, визнав його таким, що не протирічить вимогам чиного законодавства, та задовольнив його.

Приймаючи до уваги клопотання відповідача про відкладення розгляду справи, неявку представників сторін в судове засідання та те, що відповідно до вимог ст.33 ГПК України кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог та заперечень, у зв”язку з необхідністю витребувати додаткові матеріали для повного, всебічного та об"єктивного розгляду справи по суті, суд вважає за доцільне розгляд справи відкласти.

Враховуючи вищевикладене та керуючись статтями 33, 77, 86 Господарського процесуального кодексу України.

УХВАЛИВ:

Задовольнити клопотання відповідача про відкладення розгляду справи.

Розгляд справи відкласти на "12" липня 2010 р. о 10:15

В судове засідання надати :

позивачу - докази, що підтверджують викладені у позовній заяві обставини, довідку Держреєстратора (Облстату) про знаходження позивача та відповідача у ЄДРПОУ станом на момент подачі позовної заяви, свідоцтво про державну реєстрацію, докази направлення відповідачу та отримання ним рахунків на оплату послуг, докази направлення вимоги на сплату за надані послуги, оригінали документів, копії яких додані в обґрунтування позовних вимог надати в судове засідання для огляду, відомості про наявність банківських реквізитів.

Відповідачу - відзив на позовну заяву, при наявності заперечень їх правове та документальне обгрунтування, довідку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (від державного реєстратора) про державну реєстрацію станом на момент подачі позову, довідку про розрахункові рахунки в установах банку, докази сплати заборгованості.

Сторонам - установчі документи, свідоцтво про державну реєстрацію, докази про призначення керівника на займану посаду.

Попередити сторони, що у разі неявки їх представників у судове засідання та ненадання витребуваних судом документів, справу буде розглянуто за наявними в ній матеріалами в порядку ст. 75 Господарського процесуального кодексу України.

Суддя Сальнікова Г.І.

СудГосподарський суд Харківської області
Дата ухвалення рішення01.07.2010
Оприлюднено13.07.2015
Номер документу46276475
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —43/152-10

Ухвала від 01.07.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Сальнікова Г.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні