Ухвала
від 19.03.2015 по справі 755/5761/15-к
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 755/5761/15-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"19" березня 2015 р. слідчий суддя Дніпровського районного суду м.Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , з участю слідчого ОСОБА_3 , розглянувши клопотання слідчого СВ ФР ДПІ у Дніпровському районі ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей і документів, що становлять охоронювану законом таємницю та їх вилучення, у кримінальному проваджені №32014100040000066 від 18.07.2014 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

Слідчий СВ Дніпровського РУ ГУМВС України в м. Києві ОСОБА_3 за погодженням старшого прокурора прокуратури Дніпровського району м. Києва ОСОБА_4 , звернувся до суду в рамках кримінального провадження №32014100040000066 від 18.07.2014 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України, з клопотанням про тимчасовий доступ до оригіналів документів шляхом їх вилучення, які знаходяться в ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (МФО НОМЕР_1 ), що розташоване за адресою: АДРЕСА_1 .

Мотивуючи клопотання, слідчий посилається на те, що службові особи ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ) не відобразили в дохід підприємства кошти отримані від купівлі продажу векселів, в результаті чого ухилились від сплати податку на прибуток підприємства на загальну суму 133388,9 тис. грн.

В ході досудового розслідування проведено тимчасовий доступ до речей та документів, що становлять охоронювану законом таємницю, а саме до банківських рахунків ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_3 ) та ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_4 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_4 ), що відкриті у ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (МФО НОМЕР_1 ).

Проведеним оглядом руху коштів по рахункам, встановлено, що на рахунки вказаних СПД протягом 2012-2014 років відбувалося зарахування та списання коштів від ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_5 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_5 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_6 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_7 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_7 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_8 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_9 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_10 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_11 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_12 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_12 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_13 ), ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_14 ), ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_15 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_15 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_16 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_16 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_17 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_17 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_18 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_18 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_19 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_19 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_20 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_20 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_21 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_21 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_22 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_22 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_23 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_23 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_24 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_24 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_25 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_25 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_26 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_26 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_27 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_27 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_28 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_28 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_29 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_29 ),ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_30 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_30 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_31 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_31 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_32 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_32 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_33 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_33 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_34 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_34 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_35 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_35 ), ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_36 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_36 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_37 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_37 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_38 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_38 ), ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_39 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_39 ), ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_40 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_40 ).

Беручи до уваги вищевикладене та враховуючи, що зазначені банківські документи містять фактичні дані, на підставі яких можливо встановити наявність чи відсутність фактів та обставин, що мають значення для кримінального провадження та підлягають доказуванню, а саме завдяки ним можливо дослідити ланцюг руху коштів від вкладника до отримувача коштів, характер проведених фінансово-господарських взаємовідносин та кількість проведених фінансових операцій, реквізити сторін, належність підписів на платіжних дорученнях та інших банківських документах, щодо відкриття та обслуговування рахунків особам, які відповідальні за управління та розпорядження рахунками, а також те, що відомості, які містяться в документах юридичної справи, прибуткових касових ордерах та копіях документів, оригінали яких знаходяться на електронних (магнітних) носіях, та які відображують надходження та списання за період з моменту відкриття по теперішній час включно, грошових коштів по рахункам вищевказаних підприємств, відкритих у ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (МФО НОМЕР_1 ), використовуватимуться як докази у кримінальному провадженню та свідчать про фактичне надходження та списання коштів, перерахованих суб`єктами господарської діяльності, які мають ознаки фіктивності, - оригінали документів вказаних вище СПД, що містять банківську таємницю та знаходяться в банківській ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (МФО НОМЕР_1 ), необхідно вилучити, оскільки таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до документів, так як у інший спосіб отримати документи та відомості, що становлять банківську таємницю неможливо, так само і встановити фактичне надходження та списання коштів по рахункам вказаних СПД відкритих у ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (МФО НОМЕР_1 ), а також ідентифікувати осіб, відповідальних за відкриття та обслуговування рахунків, проведення фінансових операцій по них, провести експертні дослідження оригіналів документів.

Представник ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » в судове засідання для розгляду даного клопотання не з`явився, будь-які повідомлення про причини неприбуття до суду не надходили, неявка представника, відповідно до положень ч. 4 ст. 163 КПК України, не є перешкодою для розгляду клопотання.

Вивчивши клопотання, додані до нього документи, якими слідчий обґрунтовує доводи клопотання та витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо кримінального провадження, в рамках якого подано до суду клопотання, вислухавши слідчого ОСОБА_3 , який підтримав клопотання та в обґрунтування послався на доводи, наведені в клопотанні, суд приходить до наступного.

Так, відповідно до вимог ч. 2 ст. 159 КПК України тимчасовий доступ до речей і документів здійснюється на підставі ухвали слідчого судді.

Відповідно до ч. 1, 2 ст. 62 Закону України «Про банки і банківську діяльність», інформація щодо діяльності та фінансового стану клієнта, яка стала відомою банку у процесі обслуговування клієнта та взаємовідносин з ним чи третім особам при наданні послуг банку, є банківською таємницею. Банківською таємницею, зокрема, є відомості про банківські рахунки клієнтів, у тому числі кореспондентські рахунки банків у Національному банку України.

Інформація про банки чи клієнтів, що збирається під час проведення банківського нагляду, становить банківську таємницю.

Згідно положення ст. 64 Закону України «Про банки і банківську діяльність», інформація щодо юридичних та фізичних осіб, яка містить банківську таємницю, розкривається банками, серед іншого, за рішенням суду.

Враховуючи наявність достатніх підстав вважати, що зазначена інформація, що міститься в документах, які знаходяться в ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (МФО НОМЕР_1 ), що розташоване за адресою: АДРЕСА_1 , а також те, що вищезазначена інформація має істотне значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, для досягнення повноти, всебічності та неупередженості розслідування, з урахуванням можливості використання як доказу відомостей, що містяться у такій інформацій та відсутність можливості іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою інформації, що знаходиться в ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », слідчий суддя приходить до висновку, що клопотання слідчого підлягає до задоволення в частині надання дозволу на тимчасовий доступ до перелічених у клопотанні предметів та документів, що містять відомості, які становлять банківську таємницю, та надання дозволу на можливість вилучення належним чином завірених копій цих документів, урахувавши відсутність належної мотивації у змісті клопотання щодо вилучення оригіналів таких документів.

На підставі викладеного, керуючись вимогами ст.ст. 110, 159, 162-164, 309 КПК України, слідчий суддя,

УХВАЛИВ:

Клопотання слідчого СВ ФР ДПІ у Дніпровському районі ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_3 задовольнити частково.

Зобов`язати ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (МФО НОМЕР_1 ), що розташоване за адресою: АДРЕСА_1 , надати слідчому СВ ФР ДПІ у Дніпровському районі ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_3 або за його дорученням іншим співробітникам податкової міліції, дозвіл на тимчасовий доступ до предметів та документів, що містять відомості, які становлять банківську таємницю, та можливість вилучення належним чином завірених копій цих документів, стосовно наступних клієнтів ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »:

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_6 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_6 ):

№ НОМЕР_41 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_7 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_7 ):

№ НОМЕР_42 (українська гривня);

№ НОМЕР_43 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_8 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_8 ):

№ НОМЕР_44 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_9 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_9 ):

№ НОМЕР_45 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_10 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_10 ):

№ НОМЕР_46 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_11 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_11 ):

№ НОМЕР_47 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_12 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_12 ):

№ НОМЕР_48 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_13 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_13 ):

№ НОМЕР_49 (українська гривня);

ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_14 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_14 ):

№ НОМЕР_50 (українська гривня);

ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_15 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_15 ):

№ НОМЕР_51 (українська гривня);

№ НОМЕР_52 (українська гривня);

№ НОМЕР_53 (українська гривня);

№ НОМЕР_54 (українська гривня);

№ НОМЕР_55 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_16 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_16 ):

№ НОМЕР_56 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_17 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_17 ):

№ НОМЕР_57 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_18 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_18 ):

№ НОМЕР_58 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_19 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_19 ):

№ НОМЕР_59 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_20 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_20 ):

№ НОМЕР_60 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_21 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_21 ):

№ НОМЕР_61 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_22 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_22 ):

№ НОМЕР_62 (українська гривня, російський рубль, долар США, євро, англійський фунт стерлінгів);

№ НОМЕР_63 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_23 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_23 ):

№ НОМЕР_64 (українська гривня, російський рубль);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_24 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_24 ):

№ НОМЕР_65 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_25 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_25 ):

№ НОМЕР_66 (українська гривня);

№ НОМЕР_67 (українська гривня, російський рубль, долар США, євро, англійський фунт стерлінгів);

№ НОМЕР_68 (українська гривня);

№ НОМЕР_69 (українська гривня);

№ НОМЕР_70 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_26 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_26 ):

№ НОМЕР_71 (українська гривня);

№ НОМЕР_72 (українська гривня);

№ НОМЕР_73 (українська гривня, долар США);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_27 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_27 ):

№ НОМЕР_74 (українська гривня, російський рубль, долар США, євро, англійський фунт стерлінгів);

№ НОМЕР_75 (українська гривня);

№ НОМЕР_76 (українська гривня);

№ НОМЕР_77 (українська гривня);

№ НОМЕР_78 (українська гривня);

№ НОМЕР_79 (українська гривня);

№ НОМЕР_80 (українська гривня);

№ НОМЕР_81 (українська гривня);

№ НОМЕР_82 (українська гривня);

№ НОМЕР_83 (українська гривня);

№ НОМЕР_84 (українська гривня);

№ НОМЕР_85 (українська гривня);

№ НОМЕР_86 (українська гривня);

№ НОМЕР_87 (українська гривня);

№ НОМЕР_88 (українська гривня);

№ НОМЕР_89 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_28 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_28 ):

№ НОМЕР_90 (українська гривня, євро);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_29 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_29 ):

№ НОМЕР_91 (українська гривня);

№ НОМЕР_92 (українська гривня);

№ НОМЕР_93 (українська гривня);

№ НОМЕР_94 (українська гривня);

№ НОМЕР_95 (українська гривня);

№ НОМЕР_96 (українська гривня);

№ НОМЕР_97 (українська гривня);

№ НОМЕР_98 (українська гривня);

№ НОМЕР_99 (українська гривня, російський рубль, долар США, євро, англійський фунт стерлінгів);

№ НОМЕР_100 (українська гривня);

№ НОМЕР_101 (українська гривня);

№ НОМЕР_102 (українська гривня);

№ НОМЕР_103 (українська гривня);

№ НОМЕР_104 (українська гривня);

№ НОМЕР_105 (українська гривня);

№ НОМЕР_106 (українська гривня);

№ НОМЕР_107 (українська гривня);

№ НОМЕР_108 (українська гривня);

№ НОМЕР_109 (українська гривня);

№ НОМЕР_110 (українська гривня);

№ НОМЕР_111 (українська гривня);

№ НОМЕР_112 (українська гривня);

№ НОМЕР_113 (українська гривня);

№ НОМЕР_114 (українська гривня);

№ НОМЕР_115 (українська гривня);

№ НОМЕР_116 (українська гривня);

№ НОМЕР_117 (українська гривня);

№ НОМЕР_118 (українська гривня);

№ НОМЕР_119 (українська гривня);

№ НОМЕР_120 (українська гривня);

№ НОМЕР_121 (українська гривня);

№ НОМЕР_122 (українська гривня);

№ НОМЕР_123 (євро);

№ НОМЕР_99 (швейцарський франк, російський рубль);

№ НОМЕР_124 (українська гривня);

№ НОМЕР_125 (українська гривня);

№ НОМЕР_126 (українська гривня);

№ НОМЕР_127 (українська гривня);

№ НОМЕР_123 (українська гривня);

№ НОМЕР_128 (українська гривня);

№ НОМЕР_129 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_30 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_30 ):

№ НОМЕР_130 (українська гривня, долар США);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_31 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_31 ):

№ НОМЕР_131 (українська гривня, російський рубль, долар США);

№ НОМЕР_132 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_32 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_32 ):

№ НОМЕР_133 (українська гривня);

№ НОМЕР_134 (українська гривня);

№ НОМЕР_135 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_33 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_33 ):

№ НОМЕР_136 (українська гривня);

№ НОМЕР_137 (українська гривня);

№ НОМЕР_138 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_34 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_34 ):

№ НОМЕР_139 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_35 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_35 ):

№ НОМЕР_140 (українська гривня);

№ НОМЕР_141 (українська гривня);

№ НОМЕР_142 (українська гривня);

№ НОМЕР_143 (євро);

№ НОМЕР_144 (українська гривня);

№ НОМЕР_145 (українська гривня);

№ НОМЕР_143 (українська гривня);

№ НОМЕР_146 (українська гривня);

ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_36 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_36 ):

№ НОМЕР_147 (українська гривня);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_37 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_37 ):

№ НОМЕР_148 (українська гривня, євро);

ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_39 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_39 ):

№ НОМЕР_149 (українська гривня);

№ НОМЕР_150 (українська гривня);

№ НОМЕР_151 (українська гривня);

ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_40 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_40 ):

№ НОМЕР_152 (українська гривня),

що знаходяться в банківській установі ПАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (МФО НОМЕР_1 ), яке розташовано за адресою: АДРЕСА_1 , а саме:

копій документів, оригінали яких знаходяться на електронних (магнітних) носіях, та які відображують надходження та списання за період з моменту відкриття по теперішній час включно, грошових коштів по рахункам), із зазначенням вхідного та вихідного залишків коштів, прибуткової та видаткової частини, призначення платежів, дати та часу (години, хвилини та секунди) надходження коштів на рахунок та перерахування з нього, документів, на підставі яких проведені операції, повних назв контрагентів, які перерахували та яким перераховані кошти, їхні коди ЄДРПОУ, МФО й номерів рахунків контрагентів, з якими проведені операції на паперовому та магнітному (електронному) носіях;

копії справ з юридичного оформлення рахунків, в тому числі, анкет, реєстраційних документів підприємства, наказів про призначення службових осіб, копії договорів щодо відкриття і обслуговування рахунків та використання системи „Клієнт банк, а також технічної документації щодо проведення працівниками банку інсталяції на комп`ютер підприємства вказаної системи, копії документів з даними про місце проведення вказаної інсталяції та документів, які підтверджують факт видачі та отримання ключів доступу до системи „Клієнт банк, всіх заяв та доручень від імені службових осіб підприємства, а також карток зі зразками підписів службових осіб і відбитку печатки підприємства;

копії виписок з номерами телефонів, з яких проходило з`єднання системи „Клієнт банк між комп`ютером банку і комп`ютером вказаного підприємства, з зазначенням часу і дати проведення вказаних з`єднань на паперовому та магнітному (електронному) носіях;

копії заяв на отримання чекових книжок, всіх платіжних документів (платіжних доручень, заявок на видачу готівки, грошових чеків, квитанцій, меморіальних ордерів та інших) по рахунках підприємства;

копії договорів доміціляції векселів, копії векселів з відміткою про їх погашення;

копії документів, які містять інформацію щодо проведення моніторингу по операціям, що йому підлягають з доданням підтверджуючих документів, які були отримані від клієнта в ході проведення;

копії вхідної та вихідної кореспонденції між банківською установою та клієнтом банку;

копії договорів про відкриття підприємством рахунку в цінних паперах з додатками та додатковими угодами, а також копії заяв на відкриття рахунку у цінних паперах, копії анкет рахунку у цінних паперах та копії анкет розпорядників рахунку та копії анкет керуючих рахунками Депонента в цінних паперах, карток із зразками підписів розпорядників рахунку та відбитком печатки, копію довідки з банку про відкриття поточного рахунку, копії довіреностей розпорядникам рахунку у цінних паперах, копії паспортів та документів про присвоєння органами державної податкової служби номеру платника податків, розпорядників рахунку у цінних паперах;

копії документів, складених на виконання умов договору про відкриття рахунку у цінних паперах: про зарахування, списання, переказ цінних паперів, актів-рахунків прийому-здачі депозитарних послуг, письмових розпоряджень Депонента про перерахування на його поточний рахунок доходів в грошових коштах отриманих по цінних паперах, письмових запитів Депонента на отримання виписок про стан рахунків в цінних паперах на окрему дату чи за конкретний період;

копії документів з даними про осіб, які отримували виписки, інформаційні довідки та (або) звіти по рахунку в цінних паперах підприємства та про дати їх отримання;

копії витягів із внутрішніх нормативно-правових документів Зберігача, які регламентують відносини Депонента і Зберігача щодо порядку виконання умов договірних відносин, які стосуються цінних паперів, з якими ознайомлений Депонент, а також копії витягів із змінами до внутрішніх нормативно-правових документів Зберігача, які направлялися Зберігачеві після укладення;

копії всіх наданих Депонентом на вимогу Зберігача документів та відомостей, пов`язаних з виконанням Зберігачем функцій первинного фінансового моніторингу;

копії документів, оригінали яких знаходяться на електронних (магнітних) носіях, та які відображують рух цінних паперів по рахунку в цінних паперах, що належить вищевказаним СПД, із зазначенням дати та часу операцій, повних назв контрагентів, які продавали та придбавали цінні папери, їхні коди ЄДРПОУ, МФО й номери рахунків, назв та видів цінних паперів, їх емітентів та номінальну вартість, вартість даних цінних паперів по операціях їх купівлі-продажу та всієї наявної інформації про дані операції з цінними паперами на паперовому та магнітному (електронному) носіях;

копії документів, які підтверджують факт придбання та продажу вказаним підприємством цінних паперів, та/або протоколів їх виїмки, що підтверджують вилучення оригіналів. У разі відсутності будь-яких з вище перелічених документів, зазначити письмово окремим листом про причину ненадання документів.

Строк дії ухвали не може перевищувати одного місяця з дня постановлення ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя

Дата ухвалення рішення19.03.2015
Оприлюднено21.03.2023
Номер документу46335115
СудочинствоКримінальне
Сутьтимчасовий доступ до речей і документів, що становлять охоронювану законом таємницю та їх вилучення, у кримінальному проваджені №32014100040000066 від 18.07.2014 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України

Судовий реєстр по справі —755/5761/15-к

Ухвала від 19.03.2015

Кримінальне

Дніпровський районний суд міста Києва

Хіміч В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні