Ухвала
від 05.09.2014 по справі 461/10730/14-к
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/10730/14-к

Провадження № 1-кс/461/4957/14

УХВАЛА

про проведення обшуку

05.09.2014 року м.Львів

Слідчий суддя Галицького районного суду м.Львова ОСОБА_1 розглянувши клопотання слідчого СВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області ОСОБА_2 про надання дозволу на проведення обшуку,

в с т а н о в и в :

Слідчим відділом ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №42014140030000032 від 26.06.2014р., за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.190 КК України.

Слідчий СВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області ОСОБА_2 , за погодженням прокурора прокуратури м. Львова, звернувся в суд з клопотанням про надання дозволу на проведення обшуку за фактичним місцем знаходження ТзОВ «Компанія» Іноваційне будівництво» (код ЄДР 39072381) по адресі: м. Львів вул. Академіка Гнатюка, 12а, з метою відшукання і вилучення оригіналів документів щодо: реєстраційних та установчих документів, наказів, трудових книжок, угоди (договора) між замовниками та підрядними організаціями, проектно-кошторисна документація, погодження проєкту, акти виконаних робіт (форма КБ-2, КБ-2в), документів щодо залучення коштів від замовників будівництва та розрахунки з підрядними організаціями, податкових накладних, розписок про отримання коштів, документів щодо обліку та оприбуткування готівки, документів щодо руху коштів по рахунках ТзОВ «Компанія» Іноваційне будівництво», правовідносин ТзОВ «Компанія» Іноваційне будівництво» з ТзОВ «Екскомбуд», ЖБК «АпартаментиЗахід», ТОВ«ДІЕКСБІ ІНТЕРНЕШНЛ» та іншими підприємствами, установами, організаціями щодо будівництва житлового кварталу «Набережний квартал» за адресою: м. Львів, вул. Пулюя, 34, 36, 38, набуття прав та розпорядження збудованими об`єктами житлової та нежитлової нерухомості, залучення коштів фізичних та юридичних осіб до таких правовідносин та подальшого руху цих коштів, у тому числі оригінали договорів, які укладались із фізичними/юридичними особами про спільну діяльність, підряд, інвестування, залучення пайових внесків тощо, додатки до таких угод, акти приймання передачі послуг, розписки про отримання коштів, бухгалтерські книги, та інші документи щодо виконання вказаних робіт, а також речей і предметів, які мають значення для кримінального провадження.

Відповідно до ст.234 КПК України, обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Дослідивши матеріали клопотання та кримінального провадження, вважаю, що клопотання підлягає до задоволення та слід надати згоду на проведення обшуку, так як доводи, викладені слідчим достатньо обґрунтовують необхідність його проведення.

Керуючись ст.234,235 КПК України, слідчий суддя

у х в а л и в :

Клопотання задовольнити.

Надати дозвіл слідчому СВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області ОСОБА_2 на проведення обшуку за фактичним місцем знаходження ТзОВ «Компанія» Іноваційне будівництво» (код ЄДР 39072381) по адресі: м. Львів вул. Академіка Гнатюка, 12а, з метою відшукання і вилучення оригіналів документів щодо: реєстраційних та установчих документів, наказів, трудових книжок, угоди (договора) між замовниками та підрядними організаціями, проектно-кошторисна документація, погодження проєкту, акти виконаних робіт (форма КБ-2, КБ-2в), документів щодо залучення коштів від замовників будівництва та розрахунки з підрядними організаціями, податкових накладних, розписок про отримання коштів, документів щодо обліку та оприбуткування готівки, документів щодо руху коштів по рахунках ТзОВ «Компанія» Іноваційне будівництво», правовідносин ТзОВ «Компанія» Іноваційне будівництво» з ТзОВ «Екскомбуд», ЖБК «АпартаментиЗахід», ТОВ«ДІЕКСБІ ІНТЕРНЕШНЛ» та іншими підприємствами, установами, організаціями щодо будівництва житлового кварталу «Набережний квартал» за адресою: м. Львів, вул. Пулюя, 34, 36, 38, набуття прав та розпорядження збудованими об`єктами житлової та нежитлової нерухомості, залучення коштів фізичних та юридичних осіб до таких правовідносин та подальшого руху цих коштів, у тому числі оригінали договорів, які укладались із фізичними/юридичними особами про спільну діяльність, підряд, інвестування, залучення пайових внесків тощо, додатки до таких угод, акти приймання передачі послуг, розписки про отримання коштів, бухгалтерські книги, та інші документи щодо виконання вказаних робіт, а також речей і предметів, які мають значення для кримінального провадження.

Строк дії ухвали один місяць з дня постановлення.

Ухвалу слідчого судді оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення05.09.2014
Оприлюднено13.01.2023
Номер документу46400411
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення обшуку

Судовий реєстр по справі —461/10730/14-к

Ухвала від 05.09.2014

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Стрельбицький В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні