Ухвала
від 22.10.2014 по справі 461/12623/14-к
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №461/12623/14-к

Провадження №1-кс/461/6041/14

УХВАЛА

про тимчасовий доступ до речей і документів

22.10.2014 року слідчий суддя Галицького районного суду м.Львова ОСОБА_1 , з участю старшого прокурора ОСОБА_2 , розглянувши клопотання слідчого СУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_3 , про надання тимчасового доступу до речей та документів,

в с т а н о в и в :

в провадженні СУ ГУМВС України у Львівській області перебувають матеріали досудового розслідування, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12013150010000886 від 04.12.2013 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.364, ч.1 ст.367 КК України.

Слідчий СУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_3 , за погодженням зі старшим прокурором відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Львівської області ОСОБА_2 , звернувся в суд з клопотанням про надання тимчасового доступу до речей і документів та дати розпорядження про надання можливості вилучення речей і документів, які перебувають у володінні ТзОВ ТФ " ІНФОРМАЦІЯ_1 " ЄДРПОУ НОМЕР_1 , що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , втому числі оригіналів документів: заяв та наказів про прийняття на роботу, посадових інструкцій працівників, договорів про матеріальну відповідальність, наказів, розпоряджень, інших документів, щодо закріплення осіб відповідальними за виконання робіт та матеріальних цінностей по об`єкту «Будівництво дитячого будинку сімейного типу в с. Бірки Яворівського району Львівської області» та по об`єкту «Будівництво дитячого будинку сімейного типу в с. Домажир Яворівського району Львівської області», а також документації щодо вказаних об`єктів, актів приймання виконаних робіт форми КБ-2В, КБ-3, платіжних документів та документів щодо зарахування і використання коштів на рахунки підприємства по зазначених об`єктах, оскільки вказані документи та відомості можуть мати істотне значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні.

Заслухавши пояснення слідчого, думку прокурора на підтримання клопотання, враховуючи, що вказані документи та відомості можуть мати доказове значення у кримінальному провадженні, приходжу до висновку, що клопотання слід задовольнити.

Керуючись ст.ст. 159, 162-165 КПК України, слідчий суддя

у х в а л и в :

клопотання задовольнити.

Надати слідчому СУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_3 тимчасовий доступ до речей і документів та дати розпорядження про надання можливості вилучення речей і документів, які перебувають у володінні ТзОВ ТФ " ІНФОРМАЦІЯ_1 " ЄДРПОУ НОМЕР_1 , що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , втому числі оригіналів документів: заяв та наказів про прийняття на роботу, посадових інструкцій працівників, договорів про матеріальну відповідальність, наказів, розпоряджень, інших документів, щодо закріплення осіб відповідальними за виконання робіт та матеріальних цінностей по об`єкту «Будівництво дитячого будинку сімейного типу в с. Бірки Яворівського району Львівської області» та по об`єкту «Будівництво дитячого будинку сімейного типу в с. Домажир Яворівського району Львівської області», а також документації щодо вказаних об`єктів, актів приймання виконаних робіт форми КБ-2В, КБ-3, платіжних документів та документів щодо зарахування і використання коштів на рахунки підприємства по зазначених об`єктах.

Виконання ухвали слідчого судді Галицького районного суду м. Львова покласти на слідчого СУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_3 або за дорученнями у відповідності до вимог ст., ст. 40, ч. 6 ст. 218 КПК України

Строк дії ухвали один місяць з дня постановлення ухвали.

Роз`яснити наслідки невиконання ухвали, передбачені ст.166 Кримінального процесуального кодексу України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення22.10.2014
Оприлюднено13.01.2023

Судовий реєстр по справі —461/12623/14-к

Ухвала від 22.10.2014

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Государський А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні