Ухвала
від 01.09.2010 по справі 2а-11917/10/2670
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА01025, м. Київ, вул. Десятинна, 4/6

У Х В А Л А

про закінчення підготовчого провадження

01.09.2010р.                                                                                 № 2а-11917/10/2670

за позовом Заступника прокурора Голосіївського району м.Києва в інтересах держави в особі Управління Пенсійного фонду України в Голосіївському районі міста Києва

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжгалузевий реєстраційний центр"

про стягнення заборгованості зі сплати страхових внесків у розмірі 171 216,68грн.

Суддя: Кротюк О.В.

Обставини справи:

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 01.09.2010 відкрито провадження в адміністративній справі та встановлено строк для проведення підготовчого провадження.

Під час проведення підготовчого провадження, з метою забезпечення правильного та швидкого вирішення справи суд: визначив факти, які необхідно встановити для вирішення спору; з'ясував, якими доказами кожна сторона буде обґрунтовувати свої доводи та заперечення; прийняв рішення про витребування документів та інших матеріалів.

Відповідно до ст. 121 КАС України за наслідками підготовчого провадження суд постановляє, зокрема, ухвалу про закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду. В ухвалі про закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду зазначається, які підготовчі дії проведені, і встановлюються дата, час та місце розгляду справи.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду, зупинення провадження по справі чи закриття провадження у справі немає. Необхідності в залученні третіх осіб на даній стадії процесу немає. Суд вважає за доцільне завершити підготовче провадження у справі та призначити справу до судового розгляду в судовому засіданні.

Керуючись ст.ст. 111, 121 КАС України Окружний адміністративний суд міста Києва, -

У Х В А Л И В:

          Витребувати у Державного реєстратора Голосіївської районної у місті Києві державної адміністрації витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців з відомостями про стан та місцезнаходження відповідача - Товариства з обмеженою відповідальністю "Міжгалузевий реєстраційний центр" (код ЄДРПОУ 24366757).

          Закінчити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду у судовому засіданні на 29.09.2010 об 11:40, яке відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Десятинна, 4/6, зал № 10.

          Витребувати від позивача: власне письмове підтвердження того, що у провадженні судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішення цих органів з такого спору; всі оригінали доданих до позовної заяви документів або письмові пояснення з зазначенням поважних причин їх відсутності; докази узгодження заявленої суми, детальний математичний розрахунок суми, заявленої до стягнення; номер засобу зв'язку, адресу електронної поштиномер засобу зв'язку, адресу електронної пошти.

          Зобов'язати відповідача подати суду письмові заперечення проти позову та всі докази на їх підтвердження, які наявні у відповідача, та їх копії для позивача.

          Явку повноважних представників всіх учасників судового процесу визнати обов'язковою.

          Звернути увагу сторін, що відповідно до ст. 14, 168, 255 КАС України ухвала суду є обов'язковою для виконання.

          Копію ухвали направити сторонам, державному реєстратору.

Суддя                     О.В.Кротюк

Дата ухвалення рішення01.09.2010
Оприлюднено15.07.2015
Номер документу46479144
СудочинствоАдміністративне
Сутьзакінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду зазначається, які підготовчі дії проведені, і встановлюються дата, час та місце розгляду справи. Підстав для залишення позовної заяви без розгляду, зупинення провадження по справі чи закриття провадження у справі немає. Необхідності в залученні третіх осіб на даній стадії процесу немає. Суд вважає за доцільне завершити підготовче провадження у справі та призначити справу до судового розгляду в судовому засіданні. Керуючись ст.ст. 111, 121 КАС України Окружний адміністративний суд міста Києва

Судовий реєстр по справі —2а-11917/10/2670

Ухвала від 01.09.2010

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кротюк О.В.

Ухвала від 01.09.2010

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кротюк О.В.

Ухвала від 01.09.2010

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кротюк О.В.

Постанова від 29.09.2010

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кротюк О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні