Постанова
від 26.10.2012 по справі 2609/25072/12
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 4-2609/1589/2012

ПОСТАНОВА

Іменем України

26.10.2012 року суддя Солом’янського районного суду м. Києва Захарова А.С., розглянувши подання старшого слідчого СВ ДПІ у Солом’янському районі м. Києва ДПС ОСОБА_1 про розкриття банківської таємниці та проведення виїмки документів, що становлять банківську таємницю, в ПАТ КБ «ІНТЕРБАНК»(МФО 300216) щодо клієнта банку ТОВ «КОН ДІОС»С.Р.Л. (код ЄДРПОУ: 36184239), -

ВСТАНОВИВ:

Старший слідчий СВ ДПІ у Солом’янському районі м. Києва ДПС ОСОБА_1 вніс до суду подання про винесення постанови про розкриття банківської таємниці та про про розкриття банківської таємниці та проведення виїмки документів, що становлять банківську таємницю, в ПАТ КБ «ІНТЕРБАНК»(МФО 300216) щодо клієнта банку ТОВ «КОН ДІОС»С.Р.Л. (код ЄДРПОУ: 36184239), а також відомостей про рух грошових коштів по банківському рахунку вказаного підприємства, що мають значення доказів в даній кримінальній справі, яка була порушена 19.03.2012 року за фактом умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах службовими особами ПАТ «УРГАЗБУД» за ч. 3 ст. 212 КК України.

В поданні старший слідчий СВ ДПІ у Солом’янському районі м. Києва ДПС посилається на те, що досудовим слідством в кримінальній справі встановлено, що службові особи ПАТ «УКРГАЗБУД» неправомірно завищили податковий кредит з податку на додану вартість за звітні періоди: липень, серпень та листопад 2010 року за наслідком мнимих господарських відносин з ТОВ «КОН ДІОС»С.Р.Л. (код ЄДРПОУ: 36184239), які в дійсності не відбувались, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету за вказані звітні періоди податку на додану вартість на загальну суму 2’ 842’ 736 грн., що є особливо великим розміром.

Розслідуванням кримінальної справи встановлено, що ТОВ «КОН ДІОС»С.Р.Л. створене невстановленими слідством особами в жовтні 2008 року, шляхом обману та використання паспортних даних гр. ОСОБА_2 з метою прикриття незаконної діяльності, спрямованої на неправомірне збільшення податкового кредиту з податку на додану вартість і валових витрат у суб’єктів підприємницької діяльності - контрагентів даного підприємства. В подальшому, невстановлені слідством особи, не здійснюючи передбачену статутом ТОВ «КОН ДІОС»С.Р.Л. підприємницьку діяльність, від імені його службових осіб складали і використовували документи первинного бухгалтерського обліку та звітні документи підприємства, а також користувалися банківськими рахунками вказаного підприємства для створення видимості фактично не здійснюваних фінансово-господарських операцій в ході надання діючим суб’єктам підприємницької діяльності послуг з незаконного переведення безготівкових грошових коштів в готівку.

ТОВ «КОН ДІОС»С.Р.Л. має банківський рахунок №26004033209001 у ПАТ КБ «ІНТЕРБАНК»(МФО 300216), а, окрім того, у ПАТ КБ «ІНТЕРБАНК»знаходяться документи справи з юридичного оформлення рахунку зазначеного підприємства та інші документи ТОВ «КОН ДІОС» С.Р.Л., а також відомості про рух грошових коштів по банківському рахунку вказаного підприємства.

Вивчивши подання, представленні матеріали кримінальної справи, вважаю, що подання підлягає задоволенню, оскільки з вивчених матеріалів вбачається наявність достатніх підстав вважати, що в документах клієнтів банку, що становлять банківську таємницю, які знаходяться у ПАТ КБ «ІНТЕРБАНК»(МФО 300216) містяться дані, що мають доказове значення по кримінальній справі, а іншим способом їх отримати неможливо.

Враховуючи викладене, керуючись ст. ст. 14-1, 178 КПК України, ст. 62 Закону України В«Про банки та банківську діяльністьВ» ; -

ПОСТАНОВИВ:

Подання старшого подання старшого слідчого СВ ДПІ у Солом’янському районі м. Києва ДПС ОСОБА_1 - задовольнити.

Надати дозвіл на розкриття банківської таємниці та проведення виїмки в ПАТ КБ «ІНТЕРБАНК»(МФО 300216) щодо клієнта банку ТОВ «КОН ДІОС»С.Р.Л. (код ЄДРПОУ: 36184239) документів, а саме: заяв від імені службових осіб підприємства на відкриття, а, у разі наявності, і на закриття вказаного рахунку; інших заяв, доручень та повідомлень від імені службових осіб підприємства; реєстраційних та установчих документів, наданих від імені службових осіб підприємства при відкритті та функціонуванні зазначеного рахунку; копій особистих документів службових осіб підприємства; договору здійснення розрахунково-касового обслуговування та додатків до них; договору банківського обслуговування шляхом проведення електронних платежів з використанням програмно-технічного комплексу клієнт-банк та додатків до них; інших договорів, укладених із вказаним суб’єктом підприємницької діяльності; карток із зразками підписів службових осіб та відбитків печаток підприємства та чеків на видачу готівкових грошових коштів з рахунку підприємства за весь період діяльності, а також даних про рух грошових коштів по банківському рахунку ТОВ «КОН ДІОС»С.Р.Л. №26004033209001 в електронному вигляді та роздрукованому вигляді на паперових носіях із зазначенням призначення платежів, реквізитів контрагентів (назва, ідентифікаційний код ЄДРПОУ, номер рахунку), суми та часу надходження, перерахування і видачі грошових коштів за період з часу відкриття рахунку по теперішній час.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення26.10.2012
Оприлюднено27.07.2015
Номер документу46494517
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —2609/25072/12

Постанова від 26.10.2012

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Захарова А. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні