Ухвала
від 21.09.2010 по справі 2-а-6695/10/2270
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

Справа № 2-а-6695/10/2270

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

21 вересня 2010 рокум. Хмельницький

Суддя Хмельницького окружного адміністративного суду Ковальчук О.К., ознайомившись з позовною заявою Славутської об'єднаної державної податкової інспекції до малого приватного підприємства "Рім" про припинення юридичної особи,

В С Т А Н О В И Л А:

Славутська об'єднана державна податкова інспекція звернулася в суд з позовом до малого приватного підприємства "Рім" про припинення юридичної особи.

Відповідно до ч.2 ст. 106 КАС України на підтвердження обставин, якими обґрунтовуються позовні вимоги, позивач зазначає докази, про які йому відомо і які можуть бути використані судом.

Так, на підтвердження обставин, якими обґрунтовується адміністративний позов, позивачем не надано суду витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на момент подання позову до суду з вичерпною інформацією про засновників малого приватного підприємства "Рім".

Тому, відповідно до ст.106 КАС України та ст.108 КАС України позовна заява підлягає залишенню без руху з наданням позивачам строку для виправлення недоліків у позові.

Керуючись ст. 106, 108 КАС України, суддя, -

У Х В А Л И Л А:

Адміністративний позов Славутської об'єднаної державної податкової інспекції до малого приватного підприємства "Рім" про припинення юридичної особи, залишити без руху.

Надати позивачеві строк для усунення недоліків позовної заяви до 08 жовтня 2010 року.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Якщо суб'єкта владних повноважень у випадках та порядку, передбачених частиною четвертою статті 167 цього Кодексу, було повідомлено про можливість отримання копії ухвали суду безпосередньо в суді, то п'ятиденний строк на апеляційне оскарження ухвали суду обчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиденного строку з моменту отримання суб'єктом владних повноважень повідомлення про можливість отримання копії ухвали суду.

Суддя /підпис/ОСОБА_1 "Згідно з оригіналом" Суддя ОСОБА_1

СудХмельницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.09.2010
Оприлюднено17.07.2015
Номер документу46523038
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-6695/10/2270

Ухвала від 21.09.2010

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Ковальчук О.К.

Ухвала від 01.10.2010

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Ковальчук О.К.

Постанова від 09.11.2010

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Ковальчук О.К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні