Ухвала
від 19.03.2010 по справі 2а-1600/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

19 березня 2010 року Справа № 2а-1600/10/0870

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Татаринов Дмитро Вікторович, розглянувши матеріали адміністративного

позову: Державної податкової інспекції у Хортицькому районі м. Запоріжжя,

м. Запоріжжя

до: Приватного підприємства «ГАРІСІ», м. Запоріжжя

про: стягнення податкового боргу, -

ВСТАНОВИВ:

18 березня 2010 року до Запорізького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Державної податкової інспекції у Хортицькому районі м. Запоріжжя до Приватного підприємства «ГАРІСІ», в якому позивач просить суд стягнути з відповідача на користь місцевого бюджету Хортицького району м. Запоріжжя заборгованість зі сплати комунального податку у розмірі 1 020 гривень та заборгованість зі сплати податку на прибуток підприємств у розмірі 171 гривня.

Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні. Адміністративний позов подано з додержанням вимог статей 104-106 Кодексу адміністративного судочинства України.

В процесі підготовчого провадження суддя встановив необхідність витребувати у сторін всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі. Позивачу до судового засідання надати наказ про призначення начальником ДПІ у Хортицькому районі м. Запоріжжя ОСОБА_1

На підставі викладеного, суд вважає можливим закінчити підготовче провадження і призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 104, 107, 110, 121 КАС України, суддя,

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження у Запорізькому окружному адміністративному суді за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у Хортицькому районі м. Запоріжжя до Приватного підприємства «ГАРІСІ» про стягнення податкового боргу.

Закінчити підготовче провадження та призначити судове засідання

на 15 квітня 2010 року об 10:00 1. яке буде проводитися суддею Татариновим Д.В. одноособово, в приміщенні Запорізького окружного адміністративного суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65в., зала судового засідання № 18.

2. Зобов'язати сторони надати в судове засідання всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі. Належним чином засвідчені копії витребуваних документів - у справу, оригінали - суду для огляду. Позивачу до судового засідання надати наказ про призначення начальником ДПІ у Хортицькому районі м. Запоріжжя ОСОБА_1 та позовну заяву в електронному виді.

3. Копії ухвали про відкриття провадження надіслати особам, які беруть участь у справі разом з інформацією про їхні процесуальні права і обов'язки.

4. Відповідачу направити копію позову з копіями доданих до нього документів та запропонувати відповідачу надати письмові заперечення проти позову з посиланням на докази, якими вони обґрунтовуються до 15 квітня 2010 року, також надати заперечення в електронному виді.

5. Роз'яснити сторонам положення ч. 3 ст. 122 КАС України відповідно до якого особа, яка бере участь у справі, має право заявити клопотання про розгляд справи за її відсутності. Якщо таке клопотання заявили всі особи, які беруть участь у справі, судовий розгляд справи здійснюється в порядку письмового провадження.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Д.В. Татаринов

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення19.03.2010
Оприлюднено17.07.2015
Номер документу46549895
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-1600/10/0870

Ухвала від 19.03.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Постанова від 29.04.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 15.03.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні