Ухвала
від 13.02.2013 по справі 2а-2981/12/0970
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

"13" лютого 2013 р. Справа № 2а-2981/12/0970

м. Івано-Франківськ

Івано-Франківський окружний адміністративний суд у складі:

Судді Кишинського М.І.

за участю секретаря судового засідання М.М. Дякун

за участю заявника ОСОБА_1, прокурора Р.Р. Майковського, представника ДПІ в м. Івано-Франіквську О.І. Переняк,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду заяву про розстрочення виконання рішення суду в адміністративній справі за позовом заступника прокурора м.Івано-Франківська в інтересах держави в особі Державної податкової інспекції у м.Івано-Франківську до відповідача: ТОВ СП Українсько-Німецька фірма "Бронко" про стягнення заборгованості в сумі 29633,92 грн,-

В С Т А Н О В И В:

Представник ТОВ СП Українсько-Німецька фірма "Бронко" звернувся в суд із заявою про розстрочення виконання постанови Івано-Франківського окружного адміністративного суду від 25.10.2012 року в адміністративній справі за позовом заступника прокурора м. Івано-Франківська в інтересах держави в особі Державної податкової інспекції у м.Івано-Франківську до ТОВ СП Українсько-Німецька фірма "Бронко" про стягнення заборгованості в сумі 29633,92 грн.

Заява мотивована тим, що виконання рішення суду в даний час є неможливим, у зв'язку з тяжким фінансово-економічним становищем товариства. Просить розстрочити виконання даного судового рішення строком на п'ять років.

Прокурор та представник ДПІ у м. Івано-Франківську щодо задоволення заяви заперечили.

Заявник в судовому засідання заяву про розстрочення виконання рішення суду підтримала повністю.

Заслухавши пояснення представника заявника, думку прокурора та представника ДПІ у м. Івано-Франківську, дослідивши в сукупності письмові докази, якими обґрунтовується заява, суд встановив наступне.

Згідно ч. 1 ст. 263 Кодексу адміністративного судочинства України За наявності обставин, що ускладнюють виконання судового рішення (відсутність коштів на рахунку, відсутність присудженого майна в натурі, стихійне лихо тощо), державний виконавець може звернутися до адміністративного суду першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий лист, що видав виконавчий лист, із поданням, а особа, яка бере участь у справі, та сторона виконавчого провадження - із заявою про відстрочення або розстрочення виконання, зміну чи встановлення способу і порядку виконання судового рішення.

Представником заявника на підтвердження своєї заяви про складне фінансове становище подано суду фінансовий звіт за дев’ять місяців та за весь 2012 р., а також пояснювальну записку до фінансового звіту, з якої вбачається, що останнім часом у товариства значно зменшився обсяг виробництва та реалізації. За таких обставин, у заявника відсутня реальна можливість сплати боргу без розстрочки, а тому суд приходить до висновку про часткове задоволення поданої заяви.

Відповідно до графіку погашення податкової заборгованості, поданого заявником з березня 2013 року по липень 2014 року ним щомісячно погашається сума в розмірі 1646,00 грн. та серпні 2014 року в розмірі 1651,92 грн. Такий графік погашення, суд вважає обґрунтованим.

Враховуючи наведене, керуючись ст. ст. 160, 165, 263 Кодексу адміністративного судочинства України, суд ,-

У Х В А Л И В:

заяву про розстрочення виконання рішення суду в адміністративній справі задоволити частково.

Розстрочити виконання судового рішення про стягнення 29633,92 грн. з ТОВ СП Українсько-Німецька фірма "Бронко" в дохід державного бюджету терміном на 18 місяців рівними долями в сумі 1646,00 грн. з березня 2013 року по липень 2014 року та серпні 2014 року в сумі 1651, 92 грн.

Ухвала може бути оскарженою в апеляційному порядку. Відповідно до статті 186 КАС України апеляційна скарга подається до Львівського апеляційного адміністративного суду через Івано-Франківський окружний адміністративний суд.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п’яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п’яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили в порядку та строки встановлені статтею 254 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя Кишинський М.І.

СудІвано-Франківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення13.02.2013
Оприлюднено21.07.2015
Номер документу46868062
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-2981/12/0970

Ухвала від 13.02.2013

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Кишинський М.І.

Ухвала від 30.01.2013

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Кишинський М.І.

Постанова від 25.10.2012

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Кишинський М.І.

Постанова від 25.10.2012

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Кишинський М.І.

Ухвала від 28.09.2012

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Кишинський М.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні