Ухвала
від 16.07.2015 по справі 810/1732/15
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа: № 810/1732/15 Головуючий у 1-й інстанції: Панова Г.В.

Суддя-доповідач: Межевич М.В.

У Х В А Л А

16 липня 2015 року м. Київ

Київський апеляційний адміністративний суд у складі колегії суддів: головуючого - судді Межевича М.В., суддів Земляної Г.В. та Сорочка Є.О., за участю секретаря судового засідання Кучкарової Я.Д., представника відповідача Бахрушина А.М., розглянувши у відкритому засіданні в м. Києві клопотання Публічного акціонерного товариства «Києво-Святошинська сільгосптехніка» про зупинення провадження у справі за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України у Києво-Святошинському районі Київської області до Публічного акціонерного товариства «Києво-Святошинська сільгосптехніка» про стягнення заборгованості з відшкодування витрат на виплату та доставку пенсій,-

В С Т А Н О В И В:

Постановою Київського окружного адміністративного суду від 19 травня 2015 року позов задоволено.

В апеляційній скарзі відповідач просить суд скасувати постанову та відмовити у задоволенні позову, оскільки вважає, що рішення прийняте при неповному з'ясуванні судом обставин, що мають значення для справи, судом порушено норми матеріального права.

Ухвалою Київського апеляційного адміністративного суду від 24 червня 2015 року відкрито апеляційне провадження у справі.

Під час судового розгляду відповідачем подано клопотання про зупинення провадження до набрання законної сили рішенням по справі №810/2866/15.

Заслухавши суддю-доповідача, пояснення представника відповідача, розглянувши подане клопотання, колегія суддів вважає, що клопотання не підлягає задоволенню з наступних підстав.

Згідно зі ст. 156 КАС України, суд зупиняє провадження у справі, зокрема, в разі неможливості розгляду цієї справи до вирішення іншої справи, що розглядається в порядку конституційного, адміністративного, цивільного, господарського чи кримінального судочинства, - до набрання законної сили судовим рішенням в іншій справі.

Відповідач як на підставу обґрунтованості своїх вимог про необхідність зупинення провадження у справі посилається на неможливість розгляду даної справи до набрання законної сили рішенням по справі №810/2866/15 за позовом ПАТ «Києво-Святошинська сільгосптехніка» до Управління Пенсійного фонду України у Києво-Святошинському районі Київської області про визнання протиправним та скасування розрахунку фактичних витрат на виплату та доставку пільгової пенсії, з огляду на те, що в разі задоволення позовних вимог стягнення витрат з ПАТ «Києво-Святошинська сільгосптехніка» по відшкодуванню витрат на виплату і доставку пенсій у сумі 48 071, 55 грн. є протиправним.

Однак, відповідачем не надано доказів відкриття Київським окружним адміністративним судом провадження по справі №810/2866/15, у зв'язку з чим, в апеляційного суду відсутні підстави вважати, що в суді першої інстанції здійснюється розгляд наведеної справи.

Враховуючи викладене, колегія суддів не вбачає підстав для задоволення клопотання ПАТ «Києво-Святошинська сільгосптехніка» та зупинення провадження у справі.

Керуючись ст.ст. 156, 205, 206, 212, 254 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

У задоволенні клопотання Публічного акціонерного товариства «Києво-Святошинська сільгосптехніка» про зупинення провадження у справі за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України у Києво-Святошинському районі Київської області до Публічного акціонерного товариства «Києво-Святошинська сільгосптехніка» про стягнення заборгованості з відшкодування витрат на виплату та доставку пенсій відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя М.В. Межевич

Суддя Г.В. Земляна

Суддя Є.О. Сорочко

СудКиївський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення16.07.2015
Оприлюднено21.07.2015
Номер документу46871073
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —810/1732/15

Ухвала від 06.08.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Кравцов О.В.

Ухвала від 16.07.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Межевич М.В.

Ухвала від 16.07.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Межевич М.В.

Ухвала від 24.06.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Межевич М.В.

Постанова від 19.05.2015

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панова Г. В.

Ухвала від 27.04.2015

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панова Г. В.

Ухвала від 27.04.2015

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Панова Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні