Ухвала
від 09.06.2010 по справі 2-а-947/10/1970
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без розгляду

Справа № 2-а-947/10/1970

09 червня 2010 рокум.Тернопіль

Тернопільський окружний адміністративний суд, в складі:

головуючої судді Мірінович У.А..

при секретарі Надвиничній Г.Я.,

за участю:

представника позивача - ОСОБА_1 Довіреність 8561/8/10-11 від 24.12.2009р.

відповідач - не з'явився;

представника третьої особи, що не заявляє самостійних вимог і виступає на стороні відповідача (Регіональне відділення Фонду державного майна України по Тернопільській області) - ОСОБА_2 Довіреність №04 від 04.01.2010р..

третя особа, що не заявляє самостійних вимог і виступає на стороні позивача (державний реєстратор Підволочиської РДА) - не з'явився,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Тернополі адміністративну справу за позовом Державної податкової інспекції в Підволочиському районі, третя особа яка не заявляє самостійних вимог Державний реєстратор Підволочиської РДА до Приладобудівного заводу про припинення юридичної особи, -

ВСТАНОВИВ:

В проваджені Тернопільського окружного адміністративного суду знаходиться адміністративна справа за позовною заявою позовом Державної податкової інспекції в Підволочиському районі, третя особа, що не заявляє самостійних вимог і виступає на стороні позивача - Державний реєстратор Підволочиської РДА до Державного підприємства «Підволочиський приладобудівний завод», третя особа, що не заявляє самостійних вимог і виступає на стороні відповідача - Регіональне відділення Фонду державного майна України по Тернопільській області, про припинення юридичної особи.

В ході судового розгляд справи по суті, представником позивача - Державної податкової інспекції в Підволочиському районі заявлено усно та подано письмову заяву від 09.06.2010р. про відкликання позовної заяви та залишення адміністративного позову без розгляду, в порядку ст.ст. 49,51 КАС України в зв'язку з поданням відповідачем до органів державної податкової служби податкової звітності.

Відповідно до вимог п. 5 ч. 1 ст. 155 КАС України суд своєю ухвалою залишає позовну заяву без розгляду, якщо надійшло клопотання позивача про відкликання позовної заяви.

За вказаних обставин з врахуванням того, що позивач відкликає позовну заяву до Державного підприємства «Підволочиський приладобудівний завод» про припинення юридичної особи і це не суперечить чинному законодавству, оскільки не порушує будь-чиїх прав та охоронюваних законом інтересів їх клопотання слід задоволити.

Керуючись п. 5 ч. 1 ст. 155 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

Адміністративний позов Державної податкової інспекції в Підволочиському районі до Державного підприємства «Підволочиський приладобудівний завод» (ідентифікаційний код 14315411) про припинення юридичної особи, - залишити без розгляду.

Копію ухвали надіслати відповідачу та Державному реєстратору Підволочиської РДА.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання заяви про апеляційне оскарження або апеляційної скарги.

Заява про апеляційне оскарження або апеляційна скарга може бути подана протягом 5 днів з дня проголошення ухвали, а апеляційна скарга протягом 10 днів після подання заяви про апеляційне оскарження до Львівського Апеляційного адміністративного суду через Тернопільський окружний адміністративний суд.

Головуючий суддя Мірінович У.А.

копія вірна

Суддя Мірінович У.А.

Дата ухвалення рішення09.06.2010
Оприлюднено23.07.2015
Номер документу46953894
СудочинствоАдміністративне
Сутьприпинення юридичної особи

Судовий реєстр по справі —2-а-947/10/1970

Ухвала від 19.03.2010

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Мірінович У.А.

Ухвала від 09.06.2010

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Мірінович У.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні