Ухвала
від 16.07.2015 по справі 757/24619/15-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/24619/15-к

У Х В А Л А

16 липня 2015 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю сторони кримінального провадження слідчого ОСОБА_3 , розглянувши в судовому засіданні в приміщенні суду в м. Києві клопотання слідчого СВ ГУ СБ України у м. Києві та Київській області ОСОБА_3 про проведення обшуку,-

В С Т А Н О В И В :

до провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 надійшло клопотання сторони кримінального провадження слідчого СВ ГУ СБ України у м. Києві та Київській області ОСОБА_3 , погоджене прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні прокуратури м. Києва ОСОБА_4 , про проведення обшуку нежилого приміщення за адресою м. Київ, вул. Народного Ополчення, буд. 2, який у свою чергу використовується ТОВ «Клініка імені Гальченко В.В.» (код ЄДРПОУ 36854296), що на праві приватної власності зареєстровано за Територіальною громадою Солом`янського району м. Києва.

Обґрунтовуючи внесене клопотання, сторона кримінального провадження вказує, що слідчим відділом Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області проводиться досудове розслідування в кримінальному провадженні № 22015101110000046, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань 04 березня 2015 року, за ознаками вчинення кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 332 та ч. 4 ст. 358 КК України.

Сторона кримінального провадження вказує, що в ході розслідування виникла необхідність у проведенні обшуку нежилого приміщення за адресою м. Київ, вул. Народного Ополчення, буд. 2, який у свою чергу використовується ТОВ «Клініка імені Гальченко В.В.» (код ЄДРПОУ 36854296), з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання речей і документів, які знаходяться у зазначеному в клопотанні володінні, мають значення для досудового розслідування, а також містять відомості, які будуть використані як докази у розслідуваному кримінальному провадженні та під час судового розгляду.

Згідно норми ч. 1 ст. 107 КПК України фіксація під час розгляду клопотання слідчим суддею за допомогою технічних засобів не здійснювалась.

В судовому засіданні прокурор підтримав клопотання, посилаючись на викладені в ньому доводи та на долучені до матеріалів клопотання документи.

Обшук, у відповідності з ст. 234 КПК України проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Заслухавши пояснення прокурора, думку слідчого, дослідивши матеріали, якими обґрунтовується внесене клопотання, надходжу до висновку про наявність підстав для задоволення клопотання, з метою встановлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знарядь його вчинення, виявлення та вилучення документів, які матимуть значення доказів у кримінальному провадженні.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 108, ст.ст. 234-235, ст. 309 КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В :

Клопотання слідчого СВ ГУ СБ України у м. Києві та Київській області ОСОБА_3 , погоджене прокурором, який здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні прокуратури м. Києва ОСОБА_4 про проведення обшуку задовольнити.

Надати дозвіл слідчому СВ ГУ СБ України у м. Києві та Київській області ОСОБА_3 , на обшук нежилого приміщення за адресою АДРЕСА_1 , який у свою чергу використовується ТОВ «Клініка імені Гальченко В.В.» (код ЄДРПОУ 36854296), з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення та відшукання знарядь кримінального правопорушення, для зберігання речей та документів, які можуть містити на собі сліди вчинення вищевказаного кримінального правопорушення, з метою відшукання знарядь кримінального правопорушення, зокрема: речей, предметів та документів (копії дипломів вказаних громадян Королівства Таїланд, бланків дипломів, печаток, бланків та копії медичних довідок та висновків, сертифікатів про проходження профілактичних наркологічних оглядів, паспортів, записників з вільними зразками почерку, а також грошових коштів, які здобуті злочинним шляхом, журналів обліку пацієнтів, медичних карток пацієнтів) електронних носіїв інформації на яких може міститися інформація щодо виготовлення сертифікатів про проходження профілактичних наркологічних оглядів (форма № 140-о) та консультаційних висновків спеціаліста (форма № 28/о), на підставі яких вказаним громадянам Королівства Таїланд в Київському міському центрі зайнятості оформлялися дозволи на працевлаштування у ТОВ «Мед-СТ Плюс» (код ЄДРПОУ 33445496), що в подальшому використані для отримання в посольстві України та Королівстві Таїланд віз типу D на в`їзд до України та які підтверджують причетність ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , до скоєння кримінального правопорушення..

Визначити строк дії ухвали тривалістю тридцять днів, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Підготовлено в 2-х копіях.

Прим. __ слідчий ОСОБА_3

Виконавець: ОСОБА_1

16.07.2015

СудПечерський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення16.07.2015
Оприлюднено20.03.2023
Номер документу47104006
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —757/24619/15-к

Ухвала від 16.07.2015

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Новак Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні