Постанова
від 20.09.2012 по справі 0308/15491/12
ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 0308/15491/12

Провадження № 4/0308/1906/12

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

м. Луцьк 20 вересня 2012 року

Луцький міськрайонний суд Волинської області під головуванням судді Ющука О.С. за участю прокурора Ліпко О.П., розглянувши подання старшого слідчого з ОВС СВ ДПС у Волинській області ОСОБА_1 про дачу дозволу на проведення виїмки в юридичної особи ТзОВ В«АРТ-КРІСТАЛВ» (код за ЄДРПОУ 33669023, м. Дніпропетровськ, Кіровський район, вул. Ленінградська, 19, корпус В-3 кв. 9) всіх первинних документів фінансово-господарських взаємовідносин (договори, угоди, контракти та додатки і специфікації до них, рахунки-фактури, накладні, податкові накладні, товарно-транспортні накладні, акти приймання-передачі, банківські виписки, платіжні документи, -

в с т а н о в и в:

З подання вбачається, що в провадженні слідчого відділу Державної податкової служби у Волинській області знаходиться кримінальна справа №55-041-11 порушена відносно громадянина ОСОБА_2, фактом фіктивного підприємництва, а саме придбання ТзОВ В«Ва-Ком ЗахідВ»з метою прикриття незаконної діяльності.

В ході проведення досудового слідства встановлено, що службові особи ТзОВ В«Ва-Ком ЗахідВ» , за період свого перебування на посаді директора товариства, фактично відношення до фінансово-господарської діяльності товариства не мали, а доручали ведення такої діяльності стороннім особам на підставі виписаних довіреностей на представлення інтересів товариства, проведення фінансово-господарської діяльності, розпорядження коштами вказаного товариства. Згідно довідки управлінням боротьби з відмиванням доходів одержаних злочинним шляхом ДПА у Волинській області від 07.09.2011 року щодо ознак завдання державі збитків від несплати ПДВ суб'єктами господарської діяльності, які у податковому обліку використовували документи ТзОВ В«Ва-Ком ЗахідВ» , встановлено факти ухилення від сплати податків ТОВ В«Ва-Ком ЗахідВ» .

Заслухавши думку учасників процесу, зокрема, старшого слідчого, який подання підтримав та просив його задовольнити, думку прокурора, який вважає, що слідчому слід надати дозвіл на проведення виїмки, дослідивши матеріали подання, суд вважає, що подання підставне та підлягає до задоволення.

Враховуючи те, що на даний час, з метою встановлення осіб, які за період 2010 року по липень 2011 року, здійснювали під прикриттям ТзОВ В«Ва-Ком ЗахідВ»фінансово-господарські операції -не задекларували та не сплатили до державного бюджету податок на додану вартість в розмірі 3 016 566,9 грн., має додаткове значення для розслідування даної кримінальної справи, суд приходить до висновку, що старшому слідчому з ОВС СВ ДПС у Волинській області ОСОБА_1 слід надати дозвіл на проведення виїмки у нищевказаній установі.

Керуючись ст.178 КПК України, -

п о с т а н о в и в

Подання задовольнити.

Надати дозвіл старшому слідчому з ОВС СВ ДПС у Волинській області ОСОБА_1 на проведення виїмки в юридичної особи ТзОВ В«АРТ-КРІСТАЛВ» (код за ЄДРПОУ 33669023, м. Дніпропетровськ, Кіровський район, вул. Ленінградська, 19, корпус В-3 кв. 9) всіх первинних документів фінансово-господарських взаємовідносин (договори, угоди, контракти та додатки і специфікації до них, рахунки-фактури, накладні, податкові накладні, товарно-транспортні накладні, акти приймання-передачі, банківські виписки, платіжні документи: платіжні доручення, касові ордери та квитанції, а також інші документи, що стосуються проведених в 2010 та 2011 році операцій по купівлі-продажу товарно-матеріальних цінностей з ТзОВ В«Ва-Ком ЗахідВ» (код за ЄДРПОУ 36959715, юр. адреса: АДРЕСА_1), а також всіх інших бухгалтерських документів, в яких дані операції повинні бути відображені (головні книги, реєстри отриманих та виданих податкових накладних, журнали-ордери, бухгалтерські виписки по рахункам, оборотно-сальдові відомості, виписки по банківських рахунках).

Постанова остаточна та оскарженню не підлягає.

ГОЛОВУЮЧИЙ:

Дата ухвалення рішення20.09.2012
Оприлюднено29.07.2015
Номер документу47238411
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —0308/15491/12

Постанова від 20.09.2012

Кримінальне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Ющук О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні