Ухвала
від 13.07.2015 по справі 758/7945/15-ц
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/7945/15-ц

У Х В А Л А

13 липня 2015 року суддя Подільського районного суду м.Києва Неганова Н. В., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до ТОВ «Річкове пасажирське екскурсійне агентство» про стягнення заборгованості за договором оренди,

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до суду з вищевказаним позовом.

Частиною 2 ст.119 ЦПК України передбачено, що позовна заява повинна містити: 1) найменування суду, до якого подається заява; 2) ім'я (найменування) позивача і відповідача, а також ім'я представника позивача, якщо позовна заява подається представником, їх місце проживання (перебування) або місцезнаходження, поштовий індекс, номери засобів зв'язку, якщо такі відомі; 3) зміст позовних вимог; 4) ціну позову щодо вимог майнового характеру; 5) виклад обставин, якими позивач обґрунтовує свої вимоги; 6) зазначення доказів, що підтверджують кожну обставину, наявність підстав для звільнення від доказування; 7) перелік документів, що додаються до заяви.

В порушення вимог ст.ст. 119 - 120 ЦПК України позивач не зазначив свої номери засобів зв'язку, не виклав обставини, якими обґрунтовує свої позовні вимоги щодо стягнення пені, трьох процентів річних та інфляційних втрат (як то, не зазначив за який період і на яку саме суму нараховувались пеня та ін., не навів розрахунків), не зазначив докази, що підтверджують кожну обставину, якою позивач обґрунтовує свої вимоги (щодо розміру пені, трьох процентів річних та інфляційних втрат). Крім того, копії долучених до позову документів не завірені у встановленому законом порядку (можуть бути завірені в суді при наданні позивачем оригіналів документів).

За таких обставин вважаю за необхідне надати позивачу строк для виправлення недоліків позовної заяви.

На підставі наведеного, ст. 121 ЦПК України,

У Х В А Л И В :

Позовну заяву ОСОБА_1 до ТОВ «Річкове пасажирське екскурсійне агентство» про стягнення заборгованості за договором оренди залишити без руху.

Надати позивачу строк для усунення недоліків - чотири дні з дня отримання копії цієї ухвали.

Недоліки усунути шляхом подання позовної заяви в новій редакції у кількості екземплярів відповідно до числа відповідачів та третіх осіб (якщо такі є).

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяН. В. Неганова

СудПодільський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення13.07.2015
Оприлюднено28.07.2015
Номер документу47267174
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —758/7945/15-ц

Ухвала від 03.11.2015

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Неганова Н. В.

Ухвала від 30.07.2015

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Неганова Н. В.

Ухвала від 13.07.2015

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Неганова Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні