Ухвала
від 22.04.2014 по справі 807/1092/14
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про призначення справи до судового розгляду

22 квітня 2014 рокум. Ужгород№ 807/1092/14

Суддя Закарпатського окружного адміністративного суду Плеханова З.Б. провівши у порядку письмового провадження підготовку справи до судового розгляду за адміністративним позовом Мукачівська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Закарпатській області до Дочірнє підприємство "Мукачівська кераміка" ЗАТ "Львівський керамічний завод" про стягнення податкового боргу, -

В С Т А Н О В И В:

Мукачівська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Закарпатській області звернувся до суду з адміністративним позовом до Дочірнє підприємство "Мукачівська кераміка" ЗАТ "Львівський керамічний завод" про стягнення податкового боргу.

При підготовці справи до судового розгляду були проведені наступні підготовчі дії: - вивчено адміністративний позов та додані до нього матеріали справи; - запропоновано відповідачеві надати суду заперечення проти позову та інші докази, які у нього є;

У попереднє судове засідання 22 квітня 2014 року сторони не з’явилися. Однак були належним чином повідомлені про розгляд справи , що стверджується супровідними листом , згідно якого сторонам була надіслана ухвала про відкриття провадження та памятка про права і обовязки. ( а.с.36).

У відповідності до ст. 122 КАСУ адміністративна справа має бути розглянута і вирішена протягом розумного строку, але не більше місяця з дня відкриття провадження у справі, якщо інше не встановлено цим Кодексом.

Статтею 111 КАСУ встановлено , що попереднє судове засідання проводиться з метою з'ясування можливості врегулювання спору до судового розгляду справи або забезпечення всебічного та об'єктивного вирішення справи протягом розумного строку. 2. Попереднє судове засідання проводиться суддею, який здійснює підготовку справи до судового розгляду, за участю сторін та інших осіб, які беруть участь у справі. 3. Для врегулювання спору суд з'ясовує, чи не відмовляється позивач від адміністративного позову, чи не визнає відповідач адміністративний позов, і роз'яснює сторонам можливості щодо примирення. 4. Якщо спір не врегульовано у порядку, визначеному частиною третьою цієї статті, суд: 1) уточнює позовні вимоги та заперечення відповідача проти адміністративного позову; 2) з'ясовує питання про склад осіб, які братимуть участь у справі; 3) визначає факти, які необхідно встановити для вирішення спору і які з них визнаються сторонами, а які належить доказувати; 4) з'ясовує, якими доказами сторони можуть обґрунтовувати свої доводи чи заперечення, та встановлює строки для їх надання; 5) вчиняє інші дії, необхідні для підготовки справи до судового розгляду. 5.. За заявою однієї зі сторін про неможливість прибуття до суду попереднє судове засідання може бути відкладено, якщо причини неприбуття будуть визнані судом поважними.

Суд прийшов до висновку про можливість проведення попереднього судового засідання у порядку письмового провадження на підставі ч.6 ст. 128 КАС України.

Також судом визначено коло осіб, що будуть приймати участь у розгляді справи;- визначено факти, які необхідно встановити для вирішення спору і які з них визнаються сторонами, а які належить доказувати;- з’ясовано, якими доказами сторони можуть обґрунтовувати свої доводи чи заперечення та встановлено строк для їх надання.

За наслідками підготовчого провадження, керуючись ст.ст. 110, 111, 121, 165 КАС України суд ,-

У Х В А Л И В:

Закінчити підготовче провадження в адміністративній справі за позовом Мукачівська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Закарпатській області до Дочірнє підприємство "Мукачівська кераміка" ЗАТ "Львівський керамічний завод" про стягнення податкового боргу.

Призначити справу до судового розгляду на 13 травня 2014 року на 14:00 год. засідання відбудеться за адресою: 88017, Закарпатська область, м. Ужгород, вул. Загорська, буд. 30 .

Справу буде розглянуто суддею Плеханова З.Б. одноособово.

СуддяОСОБА_1

СудЗакарпатський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення22.04.2014
Оприлюднено28.07.2015
Номер документу47272159
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —807/1092/14

Ухвала від 22.04.2014

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Плеханова З.Б.

Постанова від 26.05.2014

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Плеханова З.Б.

Ухвала від 03.04.2014

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Плеханова З.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні