Ухвала
від 21.07.2015 по справі п/811/1397/15
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

У Х В А Л А

21 липня 2015 року Справа № П/811/1397/15

Кіровоградський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Мирошниченка В.С.,

з участю секретаря с/з - ОСОБА_1,

представника позивача - ОСОБА_2

представника відповідача -ОСОБА_3

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м.Кіровограді клопотання представника товариства з обмеженою відповідальністю «Клондайк» про витребування доказів та зупинення провадження по справі за позовом управління Пенсійного фонду України в Новгородківському районі до товариства з обмеженою відповідальністю «Клондайк» про стягнення заборгованості з витрат на виплату та доставку пільгових пенсій за списком №2 в сумі 1267,25 грн. , -

ВСТАНОВИВ:

Управління Пенсійного фонду України в Новгородківському районі звернулось з позовом до товариства з обмеженою відповідальністю «Клондайк» про стягнення заборгованості з витрат на виплату та доставку пільгових пенсій за списком №2 в сумі 1267,25 грн.

Під розгляду справи по суті представник відповідача заявив клопотання про зупинення провадження у справі. Посилаючись на необхідність з'ясувати правонаступництво ТОВ «Клондайк» після діяльності КСП « 111-Вирішальний», просив витребувати від державного реєстратора Новгородківського РУЮ в Кіровоградській області: розпорядження про скасування державної реєстрації КСП « 111-Вирішальний»; протокол загальних зборів (витяг з протоколу) про ліквідацію КСП « 111-Вирішальний»; заключний баланс КСП « 111-Вирішальний»; заяву про скасування реєстрації КСР «111-Вирішальний». На час вчинення зазначених дій просив зупинити провадження у справі (а.с.89,98).

Представник позивача - УПФУ у Новгородківському районі проти заявлених клопотань не заперечував.

Суд заслухав клопотання представника відповідача - ТОВ «Клондайк», думку представника позивача, дослідив матеріали справи та дійшов висновку про задоволення клопотання з наступних підстав.

У відповідності до п.4 ч.2 ст.156 КАС України суд має право зупинити провадження у справі в разі наявності інших причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну встановленого судом.

В матеріалах справи є копія Статуту СТОВ «Клондайк ЛТД», затвердженого 24.02.2000 р. в п.1.3 якого зазначено, що товариство вважається утвореним і набуває прав юридичної особи з моменту його державної реєстрації. Товариство є одним з правонаступників КСП « 111-Вирішальний» (а.с.10-12).

Як зазначив представник відповідача у Статуті ТОВ «Клондайк» про правонаступництво після КСП « 111-Вирішальний» вже не йдеться. Тому виникла необхідність витребувати реєстраційні документи щодо припинення діяльності КСП « 111-Вирішальний», оскільки СТОВ «Клондайк ЛТД» з пояснень представника відповідача було зареєстроване коли КСП « 111-Вирішальний» ще не припинив своє існування.

Згідно ч.2 ст.70 КАС України сторони мають право обґрунтовувати належність конкретного доказу для підтвердження їхніх вимог або заперечень.

Суд вважає, що для надіслання запиту та отримання відповіді, з метою недопущення порушення процесуальних строків розгляду справи доцільно задовольнити клопотання представника відповідача про зупинення провадження у справі.

Керуючись ч.2 ст.69, ст..133, ст.156, 160 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Зупинити провадження у справі № П/811/1397/15 за позовом Управління Пенсійного фонду України в Новгородківському районі до товариства з обмеженою відповідальністю "Клондайк" про стягнення заборгованості з витрат на виплату та доставку пільгових пенсій.

2. Витребувати від державного реєстратора Новгородківського районного управління юстиції в Кіровоградській області належним чином завірені копії наступних документів:

- розпорядження про скасування державної реєстрації КСП "ІІІ-Вирішальний";

- протокол загальних зборів (витяг з протоколу) про ліквідацію КСП "ІІІ-Вирішальний";

- заключний баланс КСП "ІІІ-Вирішальний";

- заяву про скасування реєстрації КСП "ІІІ-Вирішальний".

3. Призначити розгляд справи у судовому засіданні на 08 вересня 2015 року о 10:30 год. у приміщенні Кіровоградського окружного адміністративного суду за адресою: 25006, м.Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 40, 7 поверх в залі судового засідання № 1 .

Ухвала суду, в частині витребування доказів, оскарженню не підлягає.

Ухвала суду, в частині зупинення провадження по справі, набирає законної сили після закінчення строку апеляційного оскарження, а у разі її апеляційного оскарження - з моменту проголошення судового рішення суду апеляційної інстанції.

Ухвала суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Кіровоградський окружний адміністративний суд шляхом подання в 5-денний строк з дня отримання копії ухвали, апеляційної скарги, з одночасним направленням її копії до суду апеляційної інстанції.

Ухвалу в повному обсязі виготовлено 22.07.2015р.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду ОСОБА_4

Дата ухвалення рішення21.07.2015
Оприлюднено28.07.2015
Номер документу47273311
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —п/811/1397/15

Постанова від 16.10.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

В.С. Мирошниченко

Ухвала від 08.09.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

В.С. Мирошниченко

Ухвала від 21.07.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

В.С. Мирошниченко

Ухвала від 21.07.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

В.С. Мирошниченко

Ухвала від 07.07.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

В.С. Мирошниченко

Ухвала від 18.05.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

В.С. Мирошниченко

Ухвала від 05.05.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

В.С. Мирошниченко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні