Ухвала
від 11.10.2010 по справі 2а-4112/10/1870
СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

"11" жовтня 2010 р. справа № 2а-4112/10/1870

Сумський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Бондаря С.О.

за участю секретаря судового засідання - Бабаніної О.В.

представника заявника - ОСОБА_1

представника відповідача - ОСОБА_2,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду в м. Суми заяву державної податкової інспекції в м. Суми про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами у справі за адміністративним позовом державної податкової інспекції в місті Суми до Піщанської сільської виборчої комісії про припинення юридичної особи,-

ВСТАНОВИВ:

Постановою суду від 26.05.2010року були задоволені позовні вимоги державної податкової інспекції в м. Суми про припинення юридичної особи Піщанської сільської виборчої комісії. Була припинена юридична особа Піщанська сільська виборча комісія.

07.10.2010 року до суду надійшла заява державної податкової інспекції в м. Суми про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами у справі за позовом державної податкової інспекції в місті Суми до Піщанської сільської виборчої комісії про припинення юридичної особи.

Ухвалою суду від 08.10.2010року було відкрито провадження у справі за заявою державної податкової інспекції в м. Суми про перегляд судового рішення у справі за позовом державної податкової інспекції в м. Суми до Піщанської сільської виборчої комісії про припинення юридичної особи.

Суд, заслухавши пояснення представників сторін, вивчивши матеріали справи, вважає, що заява державної податкової інспекції в м. Суми про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами є обґрунтованою і підлягає задоволенню, виходячи з наступного.

Відповідно до п.1 ч.2 ст. 245 КАС України підставою для перегляду судового рішення за нововиявленими обставинами є істотні обставини, що не були і не могли бути відомі особі, яка звертається із заявою, на час розгляду справи.

Із заяви вбачається, що Піщанська сільська виборча комісія подала податкову декларацію до ДПІ в м. Суми.

Тому, суд вважає за необхідне заяву державної податкової інспекції в м. Суми про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами задовольнити, скасувавши постанову Сумського окружного адміністративного суду від 26.05.2010 року за позовом державної податкової інспекції в місті Суми до Піщанської сільської виборчої комісії про припинення юридичної особи.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 245, 252 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

УХВАЛИВ:

Заяву державної податкової інспекції в м. Суми про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами у справі за адміністративним позовом державної податкової інспекції в місті Суми до Піщанської сільської виборчої комісії про припинення юридичної особи - задовольнити.

Скасувати постанову Сумського окружного адміністративного суду від 26.05.2010року за позовом державної податкової інспекції в місті Суми до Піщанської сільської виборчої комісії про припинення юридичної особи.

Суддя (підпис) С.О. Бондар

З оригіналом згідно

Суддя С.О. Бондар

СудСумський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення11.10.2010
Оприлюднено28.07.2015
Номер документу47284205
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-4112/10/1870

Ухвала від 08.10.2010

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

С.О. Бондар

Ухвала від 11.10.2010

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

С.О. Бондар

Постанова від 26.05.2010

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

В.М. Соколов

Постанова від 26.05.2010

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

В.М. Соколов

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні